28 / 04 / 2024

Nurullah Cahan: Uşak'ta uzun soluklu projelere imza atacağız!

Nurullah Cahan: Uşak'ta uzun soluklu projelere imza atacağız!

Kentin ihtiyaçlarına göre hazırladıkları projelerde sembol eserlerin ortaya çıkacağını anlatan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, en az 100 yılı kurtaran çalışmaların kente hizmet vereceğini dile getirdi...




Belediye Başkanı Nurullah Cahan kente yapılacak eserlerin, bir daha ihtiyacı duyulmayacak şekilde yapılacağını belirtti.


Kentin ihtiyaçlarına göre hazırladıkları projelerde sembol eserlerin ortaya çıkacağını anlatan Cahan, en az 100 yılı kurtaran çalışmaların kente hizmet vereceğini dile getirdi. Uşak’ta günü kurtaran projeler üretmek yerine, uzun soluklu projelere imza atacaklarını vurgulayan Cahan, "Uşak’ın örnek ve parmak ile gösterilecek şehirler arasında olması en büyük hedeflerimizin arasında yer almaktadır Marka şehir Uşak hedefi ile çıktığımız yolda marka olabilmek için, marka yapıların ve projelerin de olması şarttır. Bu projeler semboller arasında yerini alarak Uşak’ın gelişimini sağlamalıdır. Biz bu nedenle bir daha ihtiyacı hissedilmeyecek işlere imza atacağız” dedi.


Uşak’ın talihinin değişmesi gerektiğine inandıklarının altın çizen Cahan, bu durumun değişebilmesi içinde akılcı çalışmaların olması gerektiğini iletti. Marka projeler ile bir yapılanın bir daha yapılmaması adına alt yapı çalışmalarına başladıklarının altını çizen Cahan, " Biz güzel bir gelecek ve Güzel bir Uşak için çalışmalara başladık. Kentimizin bir kuruşunun dahi heba olmaması için çıktığımız yolda titiz bir çalışma sergiliyoruz. Bu titiz çalışma neticesinde meyvelerini almaya başlayacağız. Projelerimiz ile ilimiz uzun yıllar kullanacağı donelere kavuşacak” ifadesini kullandı.



Efe Post


Geri Dön