30 / 07 / 2024

2015 vadi çalışmaları

2015 vadi çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Beydağı eteklerinde Horata Çayı'nın geçtiği bölgenin ekolojik yapısı, ile doğal su kaynaklarının değerlendirileceği Vadi projesini hayata geçirmek için kolları sıvadı.

SKY Saklıvadi Konakları'nda çalışmalar başladı!

İzmir Urla'da hayata geçirilen SKY Saklıvadi Konakları 10 villadan meydana geliyor. Her villanın kendine ait havuzu bulunan projede inşaat çalışmaları yeni başladı.

Çanakkale Seddülbahir Kalesi restorasyon çalışmalarında son durum!

Başbakanlık tarafından 2015'te ihalesi yapılarak restorasyona başlanan Çanakkale Savaşları'nın önemli kalelerinden Seddülbahir Kalesi'ndeki çalışmalar sürüyor.

Karşıyaka ve Konak Tramvayı'nda ray döşeme çalışmaları başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, 2015'te temelini attığı Karşıyaka ve Konak Tramvay Projeleri'nde ray döşeme çalışmaları bugün başlıyor.

Beykoz'da sahil genişletme çalışmalarının ikinci etabı başladı!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Beykoz Belediyesi’nin 2015 yılından beri ortaklaşa yürüttüğü sahil genişletme çalışmalarının ikinci etabı başladı.

Adıyaman Yeni Hükümet Konağı'nda çalışmalar ne durumda?

Adıyaman Valiliği tarafından 2015 yılı Ekim ayında görkemli bir törenle temeli atılarak Vali Mahmut Demirtaş tarafından her aşaması bizzat takip edilen Yeni Hükümet Konağı inşaatında çalışmalar seri bir şekilde devam ediyor.

Kırıkkale Yeşil Vadi Projesi ilk etap çalışmaları incelendi!

Harun Tüfekci, Yeşil Vadi Projesi'ne ilişkin, "Ankara ile Kırıkkale arasındaki bu bölümü çok önemsiyoruz, gereken çalışmaları devam ettireceğiz. Burası yeni çevre yolu ve hızlı trenle beraber Ankara'yla birleşme, bütünleşmeye gidiyor." dedi.

Malatya Tecde-Yeşilyurt yolunda üstyapı çalışmaları başladı!

Proje çalışmalarına 2015 yılının sonbahar aylarında başlanılan Tecde – Yeşilyurt yolunda değişim dönüşüm ve yenileme çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi üst yapı çalışmalarına başladı.

Ankara Osmanlı Halk Pazarı temel çalışmaları tamamlandı!

Aralık 2015’te Osmanlı Halk Çarşısı’nda çıkan yangında 250 iş yerinin tamamen yanmasının ardından iki hafta önce inşaatına başlanan yeni pazarın temel çalışmaları tamamlandı.

Gebze Yeşil Vadi Caddesi'nde revize çalışmaları başladı!

Geçtiğimiz yıl yenilenen Fatih Caddesi ve Yavuz Sultan Selim Caddesi’nin ardından bu yıl da Yeşil Vadi Caddesini yenilemek için kolları sıvayan Çayırova Belediyesi, revize çalışmalarına başladı.

Van’da 2015'te yol çalışmalarına 172 milyon TL yatırım yapıldı!

Van Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Van’ın büyükşehir statüsü almasının ardından 2015 yılında sorumlu olduğu 6 bin kilometre ağında çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiği bildirildi.

Düzce'de Turizm Vadisi çalışmaları başlıyor!

Düzce’nin ve Yığılca’nın kaderini değiştirecek bir proje olan Turizm Vadisi çalışmalarına başlanıyor. Yığılca’nın içinden tarihi Melenderesi üzerine ve çevresine kurulacak olan bu vadi Porsuk Çayı projesinden çok daha farklı olacak.

Kırıkkale Yeşil Vadi Projesi'nde ilk etap çalışmaları başladı!

90'lı yıllardan itibaren Kırıkkale'nin hayali olan Yeşil Vadi projesinde ilk etap çalışmaları başladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin projeyi önümüzdeki yaza kadar tamamlaması bekleniyor.

Vodafone Arena inşaatında çalışmalar neden yavaşladı?

Beşiktaş’ta Vodafone Arena inşaatının canlı yayını Aralık 2015’te durduruldu. Başkan Fikret Orman, “Nazar değiyor diye kapattık” dedi. İşin aslının ise yüklenici firmaya ödemelerdeki aksama nedeniyle çalışmaların yavaşlaması olduğu ortaya çıktı.

2015 vadi çalışmaları Haberi

2015 vadi çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Çevreye yaptığı yatırımlara devam ediyor. Çalışmalarına başalanan Horota Vadisi projesi ile Beydağı etekleri, Malatya'nın akciğeri olma niteliği taşıyan botanik bahçesine de kavuşacak. Projeye göre birinci etapta yüzlerce bitki türü hayat bulacak. Zengin bir bitki örtüsüne sahip olacak parkta ibreli ağaçlar, yapraklı ağaçlar, çalı grubu bitkiler, sarmaşık türleri, kaktüsler, palmiyeler, dış mekan süs bitkileri, güller, aromatik bitkiler, çok yıllık otsu bitkiler, su bitkileri, sğanlı bitkiler ve çok yıllık çiçekli bitkiler gözler önüne serilecek. Toplamda 6 etaptan oluşan Horata Vadisi'nin içerisinde kültür parkı, eğlence parkı, doğal yaşam parkı gibi temalı projeler yer alacak. Başkanı Ahmet Çakır, Horata Vadisi projesinin Türkiye'nin ikinci büyük vadi projesi olduğunu kaydetti. Çakır, Horata Vadisi'ndeki yeşil dokunun 1 milyon metrekaresinin koruyarak; yapay parklar, göletler,...