01 / 05 / 2024

2015 Verimlilik Ödülü

2015 Verimlilik Ödülü

Kaleseramik, seramik sağlık gereçleri üretiminde karbon ayak izini ve ithal hammadde kullanımını azaltan ‘Yeni Nesil Çamur Formulasyonlarının Hazırlanması’ projesi ile ‘2015 Verimlilik Proje Ödülleri’nde üçüncülük ödülünü almaya hak kazandı.

Tekgül Yapı İnşaat gelir vergisi ödülü aldı

Buharkent Vergi Dairesi, vergi mükelleflerini ödüllendirme projesi kapsamında 2015-2016 yılında ilçede en çok gelir vergisi beyanında bulunan mükelleflere teşekkür belgesi verdi.

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü'ne en iyi proje ödülü!

YDA Group'un inşa ettiği 1583 yataklı "Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü" projesi uluslararası ödüle layık görüldü. Proje, EMEA Finance Awards 2015'te "En İyi PPP Projesi" ödülünü kazandı.

Bien'in Sultan Serisi'ne A’Design Award ödülü!

Bien Seramikleri’nin eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak 2015 yılında banyo koleksiyonuna eklediği ‘’Sultan’’ serisi “A’Design Award” ödülüne layık görüldü.

Şişecam'a İhracat Şampiyonu ödülü!

Şişecam Topluluğu, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 23. Olağan Genel Kurulu ve İhracat Şampiyonları Ödül Töreni’nde “Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri” kategorisinde 2015 yılında ihracat lideri olarak ödüle layık görüldü.

Bien Sultan Serisi'ne A’Design Award ödülü!

Bien Seramikleri’nin eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak 2015 yılında banyo koleksiyonuna eklediği ''Sultan’’ serisi “A’Design Award” ödülünü aldı.

AGT, İhracatın Yıldızları 2015'ten iki ödül aldı!

Mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerinde 30 yılı aşkın süredir 60’tan fazla ülkede, 5 kıtada faaliyet gösteren AGT Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen “İhracatın Yıldızları 2015” ödül töreninden iki ödülle birden ayrıldı.

VitrA’nın ürünleri iF Tasarım Ödülü 2015'i aldı!

VitrA’nın porselen karo serileri Terra Nova ve Fango Mix, dünya çapında ürün ve tasarım kalitesi açısından mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Tasarım Ödülü 2015’e layık görüldü.

Alfemo, Dünya Kalite Ödülü aldı!

"2015 World Quality Award" Ödül Töreni ile sona eren 3. International World Quality Summit’te Alfemo, Dünya Kalite Ödülü ile onurlandırılan seçkin global markalardan biri oldu.

Ideal Standard Sürdürülebilir İnovasyon ödülünü aldı!

Ideal Standard, devrim niteliğinde bir inovasyona imza atarak klozetler için geliştirilen Aquablade teknolojisi ile tasarım dünyasının en prestijli yarışmaları arasında sayılan Designer Kitchen & Bathroom 2015’te “Sürdürülebilir İnovasyon” ödülünü aldı.

Ideal Standard’a Aquablade ödülü!

Ideal Standard, devrim niteliğinde bir inovasyona imza atarak klozetler için geliştirilen Aquablade teknolojisi ile tasarım dünyasının en prestijli yarışmaları arasında sayılan Designer Kitchen & Bathroom 2015’te “Sürdürülebilir İnovasyon” ödülünü aldı.

Ford Yeniköy Fabrikası’na Tisk’ten ödül!

TİSK ‘2015 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri’ organizasyonunda, Ford Otosan Yeniköy Fabrikası “Engelli Dostu Bir Fabrika” projesi ile büyük ödülü kazandı.

Ödül Yapı'nın Katmerli İndirim Kampanyası yoğun ilgi görüyor!

2015 yılının ilk altı ayı içinde firma olarak hedeflerinin üzerine çıktıklarını belirten Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, Kasım ayı sonuna kadar sürecek "Katmerli İndirim Kampanyasının yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Kemer Maxx Royal Hotel Sign of the City Awards'tan ödül aldı!

Sign of the City Awards 2015’te ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülünün sahibi Maxx Royal Kemer Resort& Spa’nın oldu. Antalya Kemer’de bulunan otel 286 odası ile hizmet veriyor.

2015 Verimlilik Ödülü Haberi

2015 Verimlilik Ödülü

Bünyesindeki Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale markaları ile sektöre öncülük eden Kaleseramik, seramik sağlık gereçleri üretiminde karbon ayak izini ve ithal hammadde kullanımını azaltan ‘Yeni Nesil Çamur Formulasyonlarının Hazırlanması’ projesi ile ‘2015 Verimlilik Proje Ödülleri’nde üçüncülük ödülünü almaya hak kazandı. 

 

Ödülü bakan yardımcısı verdi 

‘2015 Verimlilik Proje Ödülleri’, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın...