27 / 04 / 2024

Kemer Maxx Royal Hotel Sign of the City Awards'tan ödül aldı!

Kemer Maxx Royal Hotel Sign of the City Awards'tan ödül aldı!

Sign of the City Awards 2015’te ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülünün sahibi Maxx Royal Kemer Resort& Spa’nın oldu. Antalya Kemer’de bulunan otel 286 odası ile hizmet veriyor.



Gayrimenkul sektöründe en iyileri belirlemek amacıyla düzenlenen “ Sign of the City Awards 2015” yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. Sektörün önemli markalı projelerinin yarıştığı gecede “En İyi Mimari Tasarım” (Özel Sektör) ödülünün sahibi Maxx Royal Kemer Resort& Spa’nın oldu. Ödülü Maxx Royal Otelleri Direktörü Burak Türkeri ile Baraka Mimarlık’tan projenin mimarı Abdurrahman Çekim aldı. Şirket tarafından verilen bilgiye göre Antalya Kemer’de bulunan Maxx Royal Kemer Resort, Türkiye’nin ilk ve tek “Grand Butik” olma özelliğine sahip. 


Toros Dağları’nın etekleriyle Akdeniz’in kucaklaştığı bir konumda yer alan Maxx Royal Kemer Resort, 800 metre uzunluğundaki sahil şeridine ve üç ayrı koya sahip. Tesiste, 6 ayrı tipte 74 villa, 84 aile rezidans odası ve minimum büyüklüğü 105 metrekare olan süitlerle birlikte toplam 286 oda bulunuyor. Maxx Royal Kemer’de 286 oda için 1000 personel görev alıyor, odabaşına 3 personel düşüyor. Türk mimarlar tarafından tasarlanan doğayı korumaya ve yaşatmaya yönelik peyzaj uygulamaları doğa ile uyumlu bir mimariye sahip. 


Ana binada yer alan, özel tasarıma sahip 100 metrekarelik süitlerin hem kara hem bahçe hem de deniz manzaralı alternatifleri bulunuyor. Residence bloklarda yer alan deniz veya bahçe manzaralı özel tasarıma sahip 185 metrekarelik süitlerde; 1 oturma odası, 2 yatak odası, 2 WC, 2 duşlu banyo, soyunma odası, teras ve terasta jakuzi yer alıyor. Havuz manzaralı ve terastan havuza direk geçiş bulunan özel Maxx Laguna Dubleks Süit’lerde 2 ve 3 yatak odalı seçenekler var. Havuz manzaralı ve terastan havuza direkt geçiş bulunan Maxx Laguna Süit 1 Yatak Odalı ‘da 1 Oturma Odası, 1 Yatak Odası, WC, Duşlu Banyo, Soyunma Odası, Teras ve Terasta Jakuzi bulunuyor.


Otelde lezzet ve eğlencenin bir arada olduğunu belirten şirket yetkilileri “Misafirlerin kendilerini özel hissettirmeye odaklanan Maxx Royal Kemer, Azure Court restoran bölümüyle açık büfe anlayışından uzaklaşmış. 24 saat boyunca istediğiniz an, her biri ayrı restoran olan ve yerinizden kalkmadan sipariş verebileceğiniz Vietnamlı, Meksikalı, İtalyan, Türk, Japon ve Filipinli şeflerin sevisi ile ağırlanıyorsunuz. En büyük farklarından biri hizmet kalitesi olan Maxx Royal Kemer Resort’te, yemek yerken eğlencenin tadına varabiliyor, restoranlar sokağında yerinizden kalkmadan eğlence programlarını da takip edebilirsiniz” diye konuştu.



Hürriyet Ek


Geri Dön