05 / 05 / 2024

2015 World Quality Award ödülleri

2015 World Quality Award ödülleri

"2015 World Quality Award" Ödül Töreni ile sona eren 3. International World Quality Summit’te Alfemo, Dünya Kalite Ödülü ile onurlandırılan seçkin global markalardan biri oldu.

Ela Quality Resort Hotel'in 2015 değerlemesi yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli Serik İlçesi'nde yer alan Ela Quality Resort Hotel tesisi (Daimi ve müstakil üst hakkı) ile ilgili gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Alfemo, Dünya Kalite Ödülü aldı!

"2015 World Quality Award" Ödül Töreni ile sona eren 3. International World Quality Summit’te Alfemo, Dünya Kalite Ödülü ile onurlandırılan seçkin global markalardan biri oldu.

Ağaoğlu My World Europe'ta olağanüstü genel kurula gidiliyor!

My World Europe Sitesinde Ağaoğlu şirketlere bağlı Yönetim tarafından Geçici Site Yönetimi ile yönetilen sitede, geçici site yönetimi 30 Ekim 2015 tarihinde olağanüstü kat malikleri toplantısı yapma kararı aldı.

World Travel Awards 2015’in ödülleri sahibini buldu!

Dünyanın turizm Oscar’ları olarak gösterilen ‘World Travel Awards 2015’in sahipleri belli oldu. Bu yıl 22. kez düzenlenen ödül töreninde ödüllerin sahipleri açıklandı.

Elite World Asia Otel'in inşası başlıyor!

Geçtiğimiz yılı ve 2015 yılını yatırım yılı olarak kabul eden 'Elite World Otelleri Zinciri' yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Zincir, Marmaris'in ardından 5 otel daha açmayı planlıyor.

World Atlantis AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

World Atlantis AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, World Atlantis AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? World Atlantis AVM bayramda kaça kadar açık? World Atlantis AVM bayramda kaçta açılacak?

White World Center Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

White World Center AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, White World Center AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? White World Center AVM bayramda kaçta açılacak?

Cityscape Global 2015'te Türkiye rüzgarı esti!

8 – 10 Eylül tarihleri arasında Dubai’deki World Trade Center’da gerçekleştirilen Cityscape Global 2015, yine dünyanın en önemli gayrimenkul temsilcilerinin buluşma noktası oldu.

Ela Quality Resort Belek Otel 2015 TOP-100 sertifikası aldı!

Ela Quality Resort Belek, seyahat yorum portallerinden TopHotels.ru tarafından 'Hizmette Mükemmellik Ödülü'ne layık görüldü. Otel ayrıca 2015 TOP-100 sertifikasının sahibi oldu.

Mercure Topkapı Hotel World Travel Awards'tan 2 ödül aldı!

“World Travel Awards 2015”in sahipleri belli oldu. Bu yıl 22. kez düzenlenen ödül töreninde Türkiye birçok dalda ödüle layık görülürken, ödüllerinin 2’sini Mercure Istanbul Topkapı Hotel aldı.

Elite World Otelleri rotasını yurtdışına çevirdi!

2014 ve 2015 yıllarının kendileri için yatırım yılı olduğunu ifade eden Elite World Otelleri Zincir Genel Müdürü Ünsal Şınık, yüzlerini yurtdışına çevirdiklerini ifade etti.

Pendik Oto World Asya projesi iletişim!

Has Şirketler Grubu imzası ile inşa edilen Oto World Asya 'da teslimler 2015 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşecek. Pendik Oto World Asya projesi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Oto World Asya Pendik dükkan fiyatları!

Daire teslimlerinin 2015 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşmesi planlanan Oto World Asya İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yükseliyor. Peki Oto World Asya Pendik dükkan fiyatları ne kadar?

2015 World Quality Award ödülleri Haberi

2015 World Quality Award ödülleri


Her yıl dünyanın çeşitli ülkelerinden, inovasyona yönelik başarıları ilke edinen kurum ve kuruluşların davet edildiği Uluslararası Dünya Kalite Zirvesi’nin 4.sü bu yıl 15-18 Aralık 2015 tarihleri arasında Tokyo’da gerçekleştirildi.


Lobin World ile DMW Uluslararası Diplomatlar Birliği (DMW)’nin RADISSON HOTEL NARITA/ Tokyo’da organize ettiği “4. International World Quality Summit” kapsamında, dünyanın farklı ülkelerinden birçok uluslararası firma temsilcisi, akademisyen ve iş uzmanı bir araya geldi. 


Zirveye katılan devlet ve özel sektör temsilcileri, akademisyenler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve bürokrasinin önde gelen isimleri, yaptıkları konuşmalarla imalat ve hizmet sektörünün geleceğine yönelik önemli mesajlar verdi.


"2015 World Quality Award" Ödül Töreni ile sona eren 3. International World Quality Summit’te Alfemo, Dünya Kalite Ödülü ile onurlandırılan seçkin global markalardan biri oldu. Ödülü Alfemo adına; başbakanlık fahri danışmanı...