25 / 08 / 2024

2015te ithalat ihracat

2015te ithalat ihracat

İş dünyasının önemli isimleri, 2014 yılı gerçekleşmeleri ve 2015 yılına ilişkin beklentilerini AA'ya değerlendirdi. TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, ''Cari açıkta 2015 yılında avantaj sağlayabiliriz'' dedi.

Phase One Danışmanlık Emlak Turizm ithalat ihracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phase One Danışmanlık Emlak Turizm ithalat ihracat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Moncef Megzari ve Samir Mahmutoğlu ortaklığında kuruldu.

Öz Aslan İthalat İhracat Gıda Tarim Hayvancılık Otomotiv İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aslan Ithalat Ihracat Gida Tarim Hayvancilik Otomotiv Inşaat Yapi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özgüneş tarafından kuruldu. 

Turkuazinvest İthalat ihracat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkuazinvest İthalat ihracat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi 5 milyon TL sermaye ile bugün İsmail Kavuncu tarafından kuruldu. 

Emesa General Treading Gayrimenkul Tekstil ve Züccaciye İthalat ihracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emesa General Treading Gayrimenkul Tekstil ve Züccaciye İthalat ihracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Rajjee Almasranee tarafından 100 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de kuruldu.

Belinay İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Belinay İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Arslan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta Kartal, Cevizli Mahallesi'nde kuruldu.

Minanur İnşaat ve İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Minanur İnşaat ve İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Ufuk Çolak tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak 2015 tarihinde Esenyurt, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

NBY Cevahirefendioğlu İnşaat Mühendislik Mimarlık Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NBY Cevahirefendioğlu İnşaat Mühendislik Mimarlık Otomotiv Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Namık Yazıcı, Bünyamin Yazıcı tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Satawana İnşaat Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Satawana İnşaat Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi, Tayeb S. Tayeb Abusanina, Salem Mohamed Omar tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta Üsküdar'da kuruldu.

Sirius Boya ve Kimya İnşaat Taahhüt Turizm Reklam İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sirius Boya ve Kimya İnşaat Taahhüt Turizm Reklam İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Alan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu.

Wegoturkey Gayrimenkul İnşaat Seyahat Arıcılık Hizmetleri İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wegoturkey Gayrimenkul İnşaat Seyahat Arıcılık Hizmetleri İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, Malak Kelzieh, Fares Alfares tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu.

Inma İnşaat Gayrimenkul Gıda Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Inma İnşaat Gayrimenkul Gıda Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi, A.M. Abdulmajıd, Wasim Alsawadi, Hussain Alsawadi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu.

Anzar Turizm ve Gıda İthalat İhracat Araç Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Anzar Turizm ve Gıda İthalat İhracat Araç Kiralama Limited Şirketi, Ali Hussein S Alhaj Younis, Mohamed Ali A Ghlaisa tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Özbayraklar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özbayraklar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yalçın Bayrak, Beçet Bayrak, İmdat Bayrak tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 12 OCak'ta kuruldu.

2015te ithalat ihracat Haberi

2015te ithalat ihracat

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, petrol fiyatlarındaki gerilemeyle 2015 yılında Türkiye'nin enflasyon ve cari açık rakamlarında önemli bir iyileşme beklediklerini belirterek, "Cari açıkta 2015 yılında en az 15-20 milyar dolarlık bir avantaj sağlayabiliriz" dedi.


AA muhabirinin 2014 yılı gerçekleşmeleri ve 2015 yılına ilişkin beklentilerine dair sorularını yanıtlayan Büyükekşi, Türkiye ekonomisinin dünyadaki zorlu koşullara karşın 2014'te büyümesini sürdürdüğünü, yılın 9 aylık büyüme rakamının yüzde 2,8 olduğunu anımsattı.


Yılın son çeyreğinde ise ekonomik aktivitenin kademeli olarak toparlanmaya devam ettiğini, bu çerçevede aralık ayında finansal piyasalarda Rusya kaynaklı yaşanan volatiliteye rağmen büyümenin bir miktar daha hız kazanmış olduğunu belirten Büyükekşi, 2014'ün tamamında GSYH büyümesini yaklaşık yüzde 3 beklediklerini kaydetti.


2. çeyrekte ihracatta yüzde 8 artış, ithalattaki yüzde 1,8'lik gerilemeyle büyümeye net ihracatın 2...