03 / 07 / 2024

2016 Abu Issa yatırımları

2016 Abu Issa yatırımları

Sabah Gazetesi köşe yazarı Sinan Özdencik bugünkü yazısında Katarlı perakende devi Abu Issa'dan bahsetti. İşte o yazı...

Mosafer Nişantaşı City’s'de mağaza açtı!

Abu Issa Holding’in sahibi, Katarlı ünlü işadamı Ashraf Abu Issa’nın seyahate olan özel ilgisiyle hayat bulan, dünyanın en büyük ve en ünlü seyahat mağaza zinciri Mosafer, dördüncü mağazasını Nişantaşı City’s’de açtı.

Katarlı Abu Issa, Türkiye'de 50 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Türkiye’de 10 milyon dolarlık yatırımı bulunan Katarlı perakende devi Abu Issa, hedef büyüttü. Abu Issa Holding CEO’su Ashraf Abu Issa, uzun vadede 50 milyon dolarlık yatırım hedeflediklerini belirtti.

Abu Issa hedef büyüttü!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Sinan Özdencik bugünkü yazısında Katarlı perakende devi Abu Issa'dan bahsetti. İşte o yazı...

Mosafer, Mall Of İstanbul’da mağaza açtı!

Katarlı ünlü iş adamı Ashraf Abu Issa’nın seyahate olan özel ilgisiyle hayat bulan, dünyanın en büyük ve en ünlü seyahat mağaza zinciri Mosafer, ikinci mağazasını mağazasını Mall Of İstanbul’da açtı.

Gül Yapı ve Gül Proje, Abu Dabi Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’na katılıyor!

Gül Yapı ve Gül Proje, Kale Kent, Gül Park Yaşam ve Eyüp Palas projelerini Birleşik Arap Emirlikleri’nin Abu Dabi kentinde düzenlenen 6. Abu Dabi Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda tanıtacak.

Tahincioğlu Nidapark 2016'da teslim!

Tahincioğlu Nidapark 2016'da teslim. Seyrantepe'de satışları halen devam eden projede 368 konut yer alırken dairelerin alan büyüklükleri 79 metrekare ile 349 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Seyrantepe Nidapark projesinde daireler 2016'da teslim edilecek!

Seyrantepe Nidapark projesinde dairelerin fiyatları 621 bin TL'den başlıyor. Tahincioğlu imzasıyla hayata geçirilen projenin Aralık 2016'da teslim edilmesi öngörülüyor. Proje 2 bloktan şeklinde 368 daireden meydana geliyor.

Nidapark Seyrantepe Evleri 2016'da tamamlanacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe'de 300 milyon lira yatırım değerine sahip " Nidapark Seyrantepe " projesi için düğmeye bastı. 2 bloktan oluşan proje 2016'da tamamlanacak.

Kağıthane 7000'de daireler Haziran 2016'da teslim edilecek!

Genyap tarafından inşa edilen ve Kağıthane merkezde konumlanan Kağıthane 7000 projesi, 8 blokta 122 daireden oluşuyor. Teslimlerin 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşeceği projede fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor...

Sakarya Yeni Stadyumu 2016 yılının başında tamamlanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 28 bin 160 kişilik kapasiteye sahip olacak yeni stadyumun 2016 yılı başında tamamlanacağını açıkladı. Yeni stadyumun 2016 yılının başında tamamlanması planlanıyor.

Nidapark Seyrantepe'de metrekaresi 8 bin lira! Aralık 2016'da teslim!

Tahincioğlu Gayrimenkul bugün Nidapark Seyrantepe projesinin tanıtımı için İstanbul Modern Sanat Galerisi'nde basınla bir araya geldi. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanan projenin detayları haberimizin içerisinde yer alıyor...

Resim İstanbul Evleri projesinde teslimler Eylül 2016'da!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul Evleri projesi dairelerin fiyatları 220 bin TL ile 760 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Resim İstanbul Evleri projesinde teslim tarihi Eylül 2016 olarak belirlendi.

Avrupa Konutları Kale 2016 yılında teslim ediliyor!

Türk Hamamı, sauna, 2 adet yüzme havuzu, açık spor alanları, buhar odası, fitness merkezi gibi sosyal donatıları içinde barındıran Avrupa Konutları Kale 2016 yılında teslim ediliyor.

2016 Abu Issa yatırımları Haberi

2016 Abu Issa yatırımları

Türkiye’de 10 milyon dolarlık yatırımı bulunan Katarlı perakende devi Abu Issa, hedef büyüttü. Uzun vadede 50 milyon dolarlık yatırım hedeflediklerini belirten Abu Issa Holding CEO’su Ashraf Abu Issa, “Türkiye şu anda bir fırtınayı yaşıyor ancak biz buraya güveniyoruz çünkü temeli sağlam”


Perakendenin Ortadoğu ve dünyadaki en büyük oyuncularından Abu Issa Holding Türkiye'ye yatırım yapmaya geldi. Moda, güzellik, yeme-içme, mağazacılık, lüks perakende gibi alanlarda da yatırımları bulunun şirket, Türkiye'ye gelirken beraberinde moda dünyasının dev markaları Aigner, Mosafer ve Cole Haan'ı getirdi.


Dünyaca ünlü moda markaları için Türkiye'ye 2 yıl içinde 50 milyon dolarlık yatırım yapacak olan şirket, mağazacılık tarafında kapsamlı bir operasyon yürütmeyi planlıyor. Abu Issa Holding kurucusu ve CEO'su Ashraf Abu Issa ile Ataköy Kuzu Grup'a ait Sea Pearl tanıtım ofisinde...