29 / 04 / 2024

2016 aşkale başvuruları

2016 aşkale başvuruları

TOKİ Erzurum Aşkale altgelir fiyatları 96 bin 650 TL'den başlıyor. Toplam 17 konutun satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varn vade imkanı sağlanıyor.

KYK burs başvuruları başladı

Üniversite öğrencilerinin en önemli gelir kaynağı olan KYK burs başvuruları başladı mı sorusu merak konusu. Yapılan açıklamada başvuruların bugün başladığı duyuruldu. İşte haberin ayrıntıları...

TÜİK resmen duyurdu! 20 personel alacak! Başvurular başladı! Hemen başvurun!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yeni iş ilanı açıklandı. TÜİK 20 uzman yardımcısı istihdam edeceğini açıkladı. Başvurular bugün başladı. İşte detaylar...

Memur olmak isteyenlere müjde! O belediye memur alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı, hemen başvurun

Memur alımı ilanlarını takip eden binlerce kişi için müjdeli haber geldi. O belediye memur alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı, hemen başvurun.

Kızılay en az lise mezunu personel alıyor! Kadrolar tek tek açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın

Kızılay personel alımı yapacağını duyurdu.18 farklı iş ilanı yayımlayan Kızılay en az lise mezunu personel alıyor. Kadrolar tek tek açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın. 

Çaykur memur alımı başvuru tarihi açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın! İşte Çaykur memur alımı kadroları!

Çaykur memur alımı yapacağını duyurmasıyla başvuru yapmak isteyenler başvur tarihi ve şartlarını araştırmaya başladı. Çaykur memur alımı başvuru tarihi açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın! İşte Çaykur memur alımı kadroları!

İŞKUR duyurdu! KPSS şartı olmadan 2640 personel alımı yapılacak! Başvurular bugün başladı! Fırsatı kaçırmayın

İŞKUR tarafından 40 ildeki belediyelere KPSS puanı olmadan toplam 2640 personel alımı yapılacağı açıklandı. Başvurular bugün başladı. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvurular ne zaman sona erecek? İşte detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alacak! KPSS'li ve KPSS'siz başvurular İŞKUR üzerinden olacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İŞKUR üzerinden, personel alımı yapacağını açıkladı. Başvurular KPSS'li ve KPSS'siz olarak yapılacak. 

Kültür Bakanlığı duyurdu! KPSS şartsız 17 personel alınacak! Başvurular bugün başladı! Elinizi çabuk tutun!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatrosu 17 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. Başvurular başladı. İşte başvuru şartları...

O belediye en az ilkokul mezunu personel alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Binlerce kişi belediyelerin personel alımı ilanlarını yakından takip ediyor. Belediye personeli olarak çalışmak isteyenler için o belediye  en az ilkokul mezunu personel alımı yapacağını açıkladı. Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın!

İŞKUR resmen açıkladı! En az 1.641 büro personeli alınacak! Başvuruları sakın kaçırmayın!

İŞKUR bünyesinde 81 ilde en az ilkokul mezunu toplam 1.641 büro personeli alacağını açıkladı. Başvuruları sakın kaçırmayın!

KPSS'siz memur alımı yapılacak! O kurum az önce açıkladı! Başvurular bugün başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Binlerce kişi memur alımı ilanlarını yakından takip ediyor. Kpss'siz memur alımı ilanları ise en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. İşte o kurum KPSS'siz memur alımı yapacak. Başvurular bugün başladı! Fırsatı kaçırmayın!

İŞKUR resmen açıkladı! Sınavsız 125 personel alımı yapılacak! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR), kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 125 personel alımı yapacağını resmen açıkladı. Başvuruları sakın kaçırmayın!

KPSS 60 puanla memur alımı yapılacak! O belediye ilanı açıkladı! Başvuruları kaçırmayın!

KPSS puanı ile memur alımları devam ediyor. Bir çok kamu kurumu ilanları peş peşe açıklarken belediyelerden de memur alımı ilanları gelmeye başladı. O belediye KPSS 60 puanla memur alımı yapacak. Başvuruları kaçırmayın. İşte başvuru şartları...

2016 aşkale başvuruları Haberi

2016 aşkale başvuruları

Açık satış yöntemiyle satışa çıkarıldığı projede ödeme koşulları kapsamında 180 aydan 240 aya kadar vadelendiriliyor.


Toplam 17 konut, kurasız olarak satışa sunulduğu projedeki evler açık satış yöntemiyle satışa çıkarıldı. 


TOKİ Erzurum Aşkale altgelir fiyatları 96 bin 650 TL ile 115 bin 203 TL arasında değişiyor. Projede başvurular 30 Eylül 2016 Cuma gününe kadar devam ediyor.



Satış duyurusu için