29 / 04 / 2024

TÜİK resmen duyurdu! 20 personel alacak! Başvurular başladı! Hemen başvurun!

TÜİK resmen duyurdu! 20 personel alacak! Başvurular başladı! Hemen başvurun!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yeni iş ilanı açıklandı. TÜİK 20 uzman yardımcısı istihdam edeceğini açıkladı. Başvurular bugün başladı. İşte detaylar...



Kurumun Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, TÜİK 20 uzman yardımcısı istihdam edeceğini açıkladı. Uzman yardımcısı yetiştirilecek adaylar Ankara'daki merkez teşkilatında görevlendirilecek. Peki TÜİK uzman yardımcısı alımı şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? Başvurular ne zaman sona erecek? İşte TÜİK personel alımı ile ilgili  ayrıntılar... 

TÜİK resmen duyurdu! 20 personel alacak! Başvurular başladı! Hemen başvurun!

TÜİK 20 UZMAN YARDIMCISI ALACAK!

TÜİK 20 uzman yardımcısı alımı yapacağını az önce açıkladı. İlanın açıklanmasının ardından araştırmalar hız kaznamaya başladı. Başvuru yapmak isteyen adaylar ilanın detaylarını merak ediyor. Bu kapsamda ''TÜİK personel alımı başvuruları nereden yapılacak, başvuru şartları neler, başvurular ne zaman sona erecek?''  gibi soruların yanıtlarını araştırılıyor.

TÜ,K personel alımı için başvuru yapmak isteyenler üniversitelerin mezun olduğu ilgili bölümlerine göre şartları sağlayan adaylar başvurularını, 11-20 Ekim döneminde e-Devlet'teki "Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım" hizmeti veya "Kariyer Kapısı" internet adresinden (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) yapabilecek.

Giriş sınavına katılmaya hak kazanan adayların listesi, sözlü sınavın yeri ve tarihi TÜİK'in internet sitesinde (www.tuik.gov.tr) ilan edilecek.

Adaylar sınava ilişkin bilgilere Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım Platformu'ndaki Sınavlarım/Mülakatlarım menüsünden de ulaşabilecek.

TÜİK PERSONEL ALIYOR!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Yazılım Daire Başkanlığı ve Ağ ve Sistem Yönetimi Daire Başkanlığı emrinde tam zamanlı olarak çalışıp istihdam edilmek üzere bilişim personeli alımı yapacağını açıklamıştı.

Başvuru sürecine bağlı olarak merak edilen tüm detayları açıklayan Türkiye İstatistik Kurumu adaylardan en az 70 KPSS puan şartı arıyor. Öte yandan kurum başvuru sürecini başarı ile tamamlayan adaylara 99.496 TL maaş ödemesi yapılacak.

TÜİK 99 bin TL maaş ile personel alımına başladı

Emekliye zam müjdesi: TÜİK verileri açıklayacak, yeni maaş zammı ayyuka çıkacak!

TÜİK: Ağustosta ihracat yüzde 1,6 arttı, ithalat yüzde 6,9 azaldı!


 


Geri Dön