14 / 05 / 2024

2016 çevre denetim rakamları

2016 çevre denetim rakamları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 2016 yılı çevre denetim rakamlarını açıkladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Yapı Denetim Bakanı'na ceza!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Başkanı olan Nizam Genç'in firmasına bir sene boyunca iş almaktan men cezası verdi. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kamu Yapıları Denetim Hizmetleri Yönetmeliği!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kamu yapılarına ilişkin her türlü yapım işlerine ait denetim hizmetlerinin yürütülmesinde uygulanacak usul ve esaslar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Kuyumcukent Gayrimenkul 2016 bağımsız denetim raporunu yayınladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent Gayrimenkul 2016 bağımsız denetim raporunu yayınladı.

Çevre ve Şehircilik'ten 16 yapı denetim firması hakkında duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, 16 yapı denetim firması hakkında geçici durdurma kararı verdi. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kiler GYO 2016 denetim raporunu yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler GYO 2016 denetim raporunu yayınladı.

Türker Proje 2016 bağımsız denetim raporunu yayınladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Türker Proje 2016 bağımsız denetim raporunu yayınladı.

Akiş GYO 2016 bağımsız denetim raporunu yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO 2016 bağımsız denetim raporunu yayınladı.

Çevre ve Şehircilik yapı denetim firmalarına göz açtırmadı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 2016 yılında yaptığı denetimlerle görevini eksik veya kusurlu yapan “Yapı Denetim” firmalarına göz açtırmadı.

Mehmet Özhaseki 2016 yılı çevre denetim rakamlarını açıkladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 2016 yılı çevre denetim rakamlarını açıkladı.

2016 emlak ve çevre temizlik vergisi için son 15 gün!

Gayrimenkuller için ödenmesi gereken emlak ve çevre temizlik vergisinin bu yılki ikinci taksit ödemelerine 1 Kasım'da başlandı. 2016 emlak ve çevre temizlik vergisi için son 15 gün kaldı..

Hydromx Enerji Tasarruf Solüsyonu, Avrupa Çevre Ödülü aldı!

Türk firması Hydromx, ısıtma ve soğutma sistemlerinde suyun yerine kullanılan ve ısı transfer verimliliğini artırarak yüzde 35'e varan tasarruf sağlayan Hydromx Enerji Tasarruf Solüsyonu ürünüyle Avrupa Birliği 2016 Çevre Ödülleri'nde birincilik ödülünün sahibi oldu

Çevre ve Şehircilik Uzmanlığı Yönetmeliğinde değişiklik yönetmeliği 2016!

Çevre ve Şehircilik Uzmanlığı Yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 30 Ekim 2016 tarihinde 29873 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte yönetmelikte yapılan yeni düzenlemeler...

Çevre ve Şehircilik'ten 5 yapı denetim şirketi hakkında duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, 3 ildeki 5 yapı denetim firması hakkında geçici durdurma kararı verdi. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

2016 çevre denetim rakamları Haberi

2016 çevre denetim rakamları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki; “Türkiye’nin çeşitli noktalarında; 2872 sayılı Çevre Kanunu’na istinaden çıkarılmış olan yönetmelikler kapsamında Hava, Su, Toprak, Atık, Kimyasallar, Deniz, Gürültü, ÇED kararları ve İzin-Lisans konularında, Bakanlığımız merkez teşkilatı ve Çevre ve Şehircilik İl müdürlüklerimiz tarafından 2016 yılında 52 bin 609 tesise planlı, ani ve şikâyet üzerine çevre denetimi gerçekleştirildi” dedi.


Bu denetimler sonucunda çevre kirliliği oluşturan 366 işletmenin faaliyeti durdurulduğuna dikkat çeken Bakan Özhaseki; “Çevre Kanunu’na aykırı faaliyet gösteren ve kirliliğe sebebiyet veren 3 bin 447 işletmeye 108 milyon 423 bin 525 TL idari para cezası uygulandı”...