04 / 05 / 2024

2016 emlakçı kiralama sözleşmesi

2016 emlakçı kiralama sözleşmesi

Kiracının istediği ev veya işyerinin emlakçının listesinde olması halinde kiracı, mal sahibi ve emlakçı arasında emlakçı kiralama sözleşmesi imzalanıyor. İşte emlakçı kiralama sözleşmesi örneği 2016..

Ev sahiplerinden ‘yok artık’ dedirten hamle! Artık açık artırma ile kiralıyorlar!

Emlak kiralama bedellerinin son bir yıl içindeki inanılmaz artışı ve piyasadaki hareketlilik sonrası daha fazla gelir elde etmek isteyenler kirada açık artırma yapmaya başladı. Emlak ofisler ve ev sahiplerinin bu yeni adımı, kiralık ev arayan vatandaşın durumunu iyice güçleştiriyor.

Ünlü emlakçıdan Bodrum'da 80 milyon liralık vurgun iddiası! Kar payı vaadiyle dolandırdı

Bodrum'da, vatandaşlardan kar payı vaadiyle para topladığı ileri sürülen bir emlak kiralama ve inşaat işleri yapan firma, bir süre ödeme yapıp, daha sonra ise ödemeleri durdurdu. 80 milyon liralık vurgun yaptığı iddia edilen firma sahibi gözaltına alındı

Konut kiralamadaki kurumsallaşma vergi kaybını engelleyecek!

Son senelerde kayıt dışı hususlarla gündeme gelen ve sayıları 10 binleri ilgilendiren kısa ve orta vadeli emlak kiralama sektöründe başlayan kurumsallaşmanın turist sayısını yükseltemesi ve vergi kaybını önlemesi öngörülüyor.

Emlak Katılım Varlık Kiralama 153.3 milyon TL kira sertifikası sattı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama tarafından 33 gün vadeli, 153 milyon 343 bin TL tutarında, yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışı tamamlandı. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 300 milyon TL'lik tertip ihraç belgesi!

Emlak Katılım Varlık Kiralama tarafından 2 adet ayrı ayrı 300 milyon TL nominal tutarlarda kira sertifikası ihraçları için Sermaye Piyasası Kurulu'na 8 Aralık 2020 tarihinde yapmış olduğumuz Tertip İhraç başvuruları Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama 100 milyon TL'lik kira sertifikası sattı! 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın ihraç ettiği TRDEVKSA2055 ISIN kodlu, 65 gün vadeli, 100 milyon TL tutarında kira sertifikasının itfası tamam...

Azam Emlak İnşaat Oto Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azam Emlak İnşaat Oto Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Azam Arach ve Mayada Idrıss ortaklığında kuruldu.

Emlak Katılım Varlık Kiralama 51 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 51 milyon TL nominal tutarlı, 60 gün vadeli yurt içi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışı tamamlandı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama 105.1 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 105 milyon 83 bin TL nominal tutarlı 45 gün vadeli kira sertifikasının satışı tamamlandı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama 119.8 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın  119 milyon 800 bin TL nominal tutarlı 47 gün vadeli kira sertifikasının itfası gerçekleştirildi.

Emlak Katılım Varlık Kiralama 75.5 milyon TL kira sertifikası sattı! 

Emlak Katılım Varlık Kiralama, 63 gün vadeli, 75 milyon 514 bin TL tutarında yurtiçi kira sertifikası ihracını nitelikli yatırımcıya satışını tamamladı.

Future Emlak Araç Kiralama İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Future Emlak Araç Kiralama İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Afsaneh Agha Seyedesmaelilami, Farnaz Majıdı ve Shabnam Eslamı Tamıjanı ortaklığında kuruldu.

The Whıte Gayrimenkul Kiralama Ve Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Whıte Gayrimenkul Kiralama Ve Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Suçıkar tarafından kuruldu.

2016 emlakçı kiralama sözleşmesi Haberi

2016 emlakçı kiralama sözleşmesi

Emlakçı kiralama sözleşmesi örneği 2016!

Emlakçılar nasıl ki taşınmaz malların alım satım işlemleri için tarafları bir araya getiriyorsa, kiralama için de aynı şekilde mal sahibi ile kiracıyı buluşturabiliyor.


Kiracının istediği ev veya işyerinin emlakçının listesinde olması halinde kiracı, mal sahibi ve emlakçı arasında emlakçı kiralama sözleşmesi imzalanıyor. Emlakçı kiralama sözleşmesi örneği 2016 şu şekilde sıralanıyor:


Emlakçı kiralama sözleşmesi örneği 2016!


CİNSİ : 

İLİ : 

İLÇESİ : 

MAHALLESİ : 

SOKAĞI : 

KAPI NO : 

PAFTA NO : 

ADA NO : 

PARSEL NO : 

KİRACI ……………..………….ile KİRAYA VEREN ………………………yukarıda 

kayıtlı emlağın aşağıda belirlenen koşullarda kiralanması için anlaşmışlardır. 

1 - KİRAYA VEREN, sahibi bulunduğu yukarıda kayıtlı emlağını (yıllık brüt stopaj dahil) ……….……TL’dan kiralamayı kabul etmiştir. 

2 - Kiralama bedeline mahsuben, Kiracı’dan …………..…TL kaparo alınmıştır. 

3 – Bu sözleşme imzalandıktan sonra, borçlar kanunu’nun 156/2 maddesine göre, taraflardan kiracı, bu emlağı...