05 / 05 / 2024

2016 mobilya trendleri

2016 mobilya trendleri

Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, 2016 yılında mobilyada doğal malzemeler ve canlı renklerin öne çıkacağını vurguladı. Karaçak, iç mimariye yön verecek ayrıntılar hakkında da ipuçları verdi.

İşte Sonbahar'ın yeni mobilya trendleri!

Türkiye mobilya sektörünün yüzde 75’ini temsil eden Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), eski mobilyalarını değiştirmek isteyenler ya da yeni evlenecek çiftler için 2015’in sonbahar mobilya trendlerini açıkladı

Dekorasyon ve mobilya için kartlardan 22.8 milyar TL çekildi!

Bankalararası Kart Merkezi (BKM) verilerine göre 2016'da mobilya ve dekorasyon için 1 milyar 581 milyon lira banka kartından, 21 milyar 271 milyon lira ise kredi kartında harcandı.

İder Mobilya'dan 14 Şubat Sevgililer Günü kampanyası!

İder Mobilya’da 2016 fiyatlarından faydalanmak için son gün 14 Şubat. İder Mobilya, Sevgililer Günü’nün sıcaklığını evinizde yaşamanız için size özel fırsatlar sunuyor.

Mobilya sektöründe stoklar eriyecek!

2016'da mobilya sektöründe satışlar azaldığı için firmaların elinde stoklar oluştu. Sektör temsilcileri, stokların fuarların etkisiyle erimesini hedefliyor. Mobilyacılar KDV düzenlemesiyle büyüme bekliyor.

Yabancılar mobilya harcamalarında Türkleri geçiyor!

Mobilya Sanayi iş Adamları Derneği Başkan Vekili Cüneyt Yanıkçıoğlu, 2016'da mobilya ihracatının 2,5 milyar doların üzerinde gerçekleşmesini beklediklerini ifade etti.

TELESET'ten 2017 mobilya trendleri!

TELESET, klişelerin dışında, kendine özgü mobilyaları ve renkli tasarımlarıyla 2017 mobilya trendlerini evlerinize getiriyor.

Loda Mobilya, Dubai Index Fuarı’nda yoğun ilgi gördü!

Loda Mobilya, Orta Doğu’da ekonominin kalbinin attığı Dubai’de gerçekleşen ve bölgenin en önemli fuar organizasyonlarından biri olan International Desing Exhibition United Arab Emirates 2016 Fuarı’na katıldı.

Evgör 2016 yaz koleksiyonunda bahçe tasarımlarına yer verdi!

EVGÖR, 2016 yaz koleksiyonuna yeni tasarım bahçe mobilya ve aksesuarları ekledi.Evgör’ün bahçe mobilyaları, yaz dönemine özel indirimler ve Türkiye’nin her yerine ücretsiz teslimat avantajları ile sunuluyor.

MOSDER I Saloni Milano Mobilya Fuarı'na katıldı!

MOSDER üyeleri, 12-17 Nisan 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Milano kentinde gerçekleştirilen I Saloni Milano Mobilya Fuarı’nda bu yıl da yerini aldı.

Dünya devi mobilya firmaları Çin’de Türk stantlarında buluştu!

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği, dünyanın farklı yerlerinden mobilya üreticileri, ihracatçıları ve satın almacılarını bir araya getiren Uluslararası Mobilya Fuarı CIFF 2016’ya katıldı.

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 2016 sona erdi!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ. tarafından Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ile Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde düzenlenen Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 2016 sona erdi.

Mobilya sektörü Çin CIFF 2016 Fuarı'nda buluşacak!

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği dünyanın farklı yerlerinden mobilya üreticileri, ihracatçıları ve satın almacılarını bir araya getiren dünyanın en büyük fuarı Uluslararası Mobilya Fuarı CIFF 2016’ya katılıyor.

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

“Samsun Mobilya ve Dekorasyon 2016 Mobilya, İç Mimari, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı” düzenlenen törenle kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuara birçok isim katıldı.

Yataş Selena'ya 27. İzmir Mobilya Fuarı'ndan ödül!

Yatak ve mobilya sektörünün kalitesiyle fark yaratan Yataş Grup'un Selena markası 27. İzmir Mobilya Fuarı - MODEKO 2016 kapsamında her yıl verilen en iyi stant tasarımı ödülünün bu seneki sahibi oldu.

2016 mobilya trendleri Haberi

2016 mobilya trendleri

Günümüzde mobilyanın da hızlı tüketim grubuna dahil olduğunu belirten Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, 2016 yılında mobilyada doğal malzemeler ve canlı renklerin öne çıkacağını vurguladı. Karaçak, iç mimariye yön verecek ayrıntılar hakkında da ipuçları verdi.

Ürün portföyü, tasarım çizgisi, kalite anlayışı ve satış sonrası hizmetleri ile Türkiye'nin nitelikli mobilya üreticileri arasında yer alan Loda Mobilya, 2000 yılından bu yana A ve A Plus düzeydeki müşterilere yönelik mobilya üretimi gerçekleştiriyor. Modern mobilya kategorisi içerisinde yer alan Loda Mobilya, modüler ve konsept mobilya anlayışının bir örneği olarak karşımıza çıkıyor. Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı ve MOBSAD (Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Davut Karaçak, dekorasyon ve mobilya modasına ilişkin detayları aktardı.  

Karaçak’a göre;

- Yalın, sade, modern ve...