03 / 05 / 2024

2016 osb projeleri

2016 osb projeleri

Bakan Özlü, bu yıl sonuna kadar, 19 bin kişiye istihdam imkanı sağlayacak 8 organize sanayi bölgesi ve 4 sanayi sitesi projesini, 2017’de ise 31 bin kişiyi istihdama olanağı sunacak 9 OSB ve 2 SS projesini tamamlayacaklarını belirtti.

Fikri Işık Anadolu'daki OSB projelerini anlattı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, son dönemde Anadolu'da kurulan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projelerini anlattı. Bakan Işık, OSB sayısını arttırmayı amaçladıklarını belirtti.

OSB'lerin yatırım projelerine destek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca OSB'lere bankalardan yatırım projeleri için kullandıkları kredilere faiz desteği verilmesi mümkün olacak.

Ezine Gıda İhtisas OSB'de Mart ayında arsa satışları başlayacak!

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yakında ihalesi yapılacak altyapı projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Iğdır'da planlanan OSB projeleri mecliste!

Iğdır ilinde organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Demirağ OSB'de ihale süreci başladı!

Sivas'ta kurulacak Demirağ Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) altyapı projeleri yapım ihalesi 7 Haziran'da yapılacak. 

Çerkezköy OSB'de baraj ve okul kurulacak!

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, istihdam ve eğitimde gelişme yaşatacak projeleri açıkladı. Çerkezköy OSB yönetimi, meslek lisesinden sonra bir de meslek yüksekokulu kurmaya hazırlanıyor.

Hopa, liman ve OSB projeleriyle cazibe merkezi olacak!

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek Hopa Limanı ve OSB projeleri hakkında açıklama yaptı.. İşte detaylar..

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

2016 yılı yatırım programına 4 proje alındı!

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı","Yozgat Havalimanı" ve "Karaman Havalimanı" ile "Tokat Yeni Havalimanı Yapımı" projeleri 2016 Yılı Yatırım Programı'na dahil edildi.

Karaman OSB TOKİ sonuçları 7 Aralık 2016!

Karaman OSB TOKİ sonuçları 7 Aralık 2016 henüz açıklanmadı. Karaman Karaman OSB TOKİ yeni kura sonuçları 7 Aralık 2016 açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Karaman OSB TOKİ 2016 yeni kura sonuçları!

Karaman Belediyesi ile TOKİ'nin işbirliğinde hayata geçirdiği Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi'nde sona gelindi. İşte, Karaman OSB TOKİ 2016 yeni kura sonuçları...

Karaman OSB TOKİ kura sonucu tam listesi 2016!

428 daireden oluşan TOKİ Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi için kura çekimine saatler kaldı. İşte, Karaman OSB TOKİ kura sonucu tam listesi 2016...

Karaman OSB çalışanları TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Karaman OSB çalışanları TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Karaman OSB kura sonucu 7 Aralık 2016 henüz açıklanmadı. TOKİ Karaman OSB çalışanları kura sonucu tam listesi açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Karaman OSB TOKİ yeni kura sonuçları 7 Aralık 2016!

Karaman OSB TOKİ yeni kura sonuçları 7 Aralık 2016 henüz açıklanmadı. Karaman Karaman OSB TOKİ yeni kura sonuçları 7 Aralık 2016 açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

2016 osb projeleri Haberi

2016 osb projeleri

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile bağlı kurumların bütçelerine ilişkin sunum yaptı.


Ülke tarihinin en önemli bütçelerinden birini yaptıklarına inandığını vurgulayan Özlü, çok daha güçlü, zengin, müreffeh ve dünyada lider bir Türkiye'yi inşa etme amacı doğrultusunda 2017 bütçesinin çok büyük önem taşıdığını söyledi.


Son derece sağlam ve güçlü dinamiklere sahip olan Türkiye ekonomisi, istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ettiğine dikkati çeken Özlü, ülke ekonomisinin 27 çeyrektir aralıksız büyüdüğünü dile getirdi. Özlü, ekonominin, küresel krizden bu yana yaklaşık 7 milyon kişiye istihdam sağladığını bildirdi.


Özlü, sanayi üretimini daha da artırmak için yoğun bir gayret içinde olduklarını belirtti. Sadece nicelik artışını yeterli görmediklerine dikkati çeken Özlü, sanayiyi nitelik bazında da geliştirmek istediklerine...