08 / 05 / 2024

2016 proje kampanyaları

2016 proje kampanyaları

Darbe girişimi sonrası hükümetin gayrimenkule daha fazla destek vermesi ve sektörde kriz yönetiminin dikkatli bir şekilde sürdürmesi en çok konut almayı düşünen tüketicilere yaradı.

TOKİ Şubat 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu! Tam 4 bin 800 konutluk 16 yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 bin 800 konutluk 16 yeni proje inşa edecek. İşte il il TOKİ projeleri...

Markalı konutlarda beklenen kampanya başladı! İşte İstanbul'daki 3 kampanyalı proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 25 Ekim tarihinde orta ve üst gelir grubunu konut sahibi yapmak için kampanya hazırlığındayken, bazı konut şirketleri süreci erken başlattı. İşte konut projelerindeki o kampanyalar ve İstanbul'daki 3 kampanyalı proje!

60 ay 0 faiz fırsatıyla ev alabileceğiniz 8 proje!

Konut kredisi faiz oranlarının artmasıyla markalı konut projelerinde ödeme kampanyaları artış gösterdi. İşte 60 ay 0 faiz fırsatıyla ev alabileceğiniz 8 proje...

Konutta finans fırsatı sunan 7 proje!

Ekonominin lokomotif sektörü olarak bilinin inşaat sektöründe konut kampanyaları gün geçtikçe artıyor. İşte, konutta finans fırsatı sunan 7 proje...

Konutta Babalar Günü kampanyaları 2017!

İnşaat firmaları bu yıl da babaları unutmadı. Yaptıkları kampanyalarla çeşitli indirim imkanı sunan ev almayı kolaylaştırıyor. İşte Konutta Babalar Günü kampanyaları 2016...

Mimarlık Yıllığı 2016 sergisi 25 Nisan'da!

Mimarlık Yıllığı 2016 sergisi 25 Nisan Salı günü saat 19:00'da gerçekleşecek. Sergide, 140 proje arasından seçilen 49 projenin sergilenecek.

Ümraniye Belediyesi 2016 Faaliyet Raporu meclisten geçti!

Ümraniye Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu kabul edildi. Toplantıda konuşan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 2016'da çok önemli proje ve hizmetleri hayata geçirdiklerini dile getirdi

Vakıf GYO'dan Samandıra ve Maltepe'ye yeni proje!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul'da iki yeni proje yapacak. Maltepe ve Samandıra'da inşa edilecek iki yeni projenin de arsası 2016 yılında alındı.

Türker Proje Gayrimenkul'ün 2016 olağan genel kurul toplantısı yapıldı!

Türker Proje Gayrimenkul'ün 2016 yılı hesap ve işlemlerine ait olağan genel kurul toplantısı bugün gerçekleştirildi.

Sefa Sarısoy: 2016'da iki Monaco büyüklüğünde proje yaptık!

Ersa Mühendislik CEO'su Sefa Sarısoy yaptığı açıklamada, 2016’da 5 bin metrekareden büyük kısaca iki Monaco ülkesi büyüklüğünde iş yaptık." dedi

Hafta sonu gezilecek 1 proje 2 site!

Konut sahibi olmak isteyenler için hafta sonu gezebilecekleri 1 proje ve 2 siteyi derledik. İşte konut projeleri, sundukları olanaklar ve ödeme kampanyaları..

Proje finansman kredileri 271 milyar liraya ulaştı!

Türkiye Bankalar Birliği Risk Merkezi "Proje Finansmanı İstatistikleri Aralık 2016" verilerini açıkladı. Verilerde proje finansmanı kredileri risk bakiyesinin 2016 sonunda 271 milyar liraya ulaştı.

Türker Proje 2016 sorumluluk beyanını yayınladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Türker Proje 2016 sorumluluk beyanını yayınladı.

2016 proje kampanyaları Haberi

2016 proje kampanyaları

Darbe girişimi sonrası hükümetin gayrimenkule daha fazla destek vermesi ve sektörde kriz yönetiminin dikkatli bir şekilde sürdürmesi en çok konut almayı düşünen tüketicilere yaradı. 


Yüzlerce proje arasında devam eden kampanyalar arasında tercih yapma aşamasına gelenler fiyat kadar lokasyon ve projeye imza atan şirketin referanslarına bakıyor. Konut üreticileri ise yılsonu bitmeden kampanyalarına hız verirken 2017 planlarını da açıkladı. 


İşte bunlardan birkaçı; 


MANZARA ADALAR DA SATIŞ YARIYI GEÇTİ 


İş GYO imzasıyla Kartal'da 640 milyon liralık yatırım değeriyle hayata geçirilen Manzara Adalar projesinde satış oranları yüzde 60'ı buldu. Üçü konut, ikisi ofis olmak üzere 5 bloktan oluşan projede 1+0'dan 5+1'e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari alanlar yer alıyor. 1+0 tipi ünitelerin tümünün satıldığı proje 2018 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek. 


OFTON İNŞAAT TAN 5 YIL...