02 / 05 / 2024

2016 Süloğlu başvuru

2016 Süloğlu başvuru

TOKİ Edirne Süloğlu altgelir başvuru dönemi 6 Haziran Pazartesi günü başladı ve devam ediyor. Projede toplamda 21 adet daire satışa çıkarıldı.

Adalet Bakanlığı 1.000 Hakim ve Savcı Yardımcısı alıyor! Başvuru tarihleri açıklandı! Aman dikkat! 

Adalet Bakanlığı 1.000 Hakim ve Savcı Yardımcısı alımı için başvuru tarihleri belli oldu. İşte söz konusu alım ile ilgili tüm detaylar...

Yarısı bizden kampanyası başvuru sonuçları belli oldu mu? Milyonların beklediği haberde son dakika gelişmesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan Yarısı Bizden Kampanyası, başvuru sonuçları merak ediliyor. Peki sonuçlar açıklandı mı? Milyonların beklediği haberde son dakika gelişmesi...

2023 KPSS başvuru ücreti belli oldu! KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek, Eğitim Bilimleri ücreti peş peşe açıklandı!

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) başvuru ücretleri belli oldu. Peki, KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi, ÖABT Öğretmenlik Alan Bilgisi ücretleri ne kadar oldu?

TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı

TOKİ ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ortaklığında 'Yarısı Bizden Kampanyası' başladı. Peki, TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı...

Yarısı Bizden kampanyası başvurusu nasıl yapılır? Kentsel dönüşümde yarısı bizden kampanyası başvuru ekranı 2023! 

“Yarısı Bizden” kentsel dönüşüm kampanyası için başvurular dün başladı. Peki Yarısı Bizden kampanyası başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ’den Edirne Süloğlu’na 120 sosyal konut!

TOKİ'nin Edirne’de yapacağı sosyal konut(ucuz konut) projelerinde yer alan dairelerin detayları bir bir netleşti. TOKİ’nin Süloğlu projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Edirne Süloğlu 2022 sosyal konut projesi...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap için 40 bin 392 başvuru!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, "3 haftalık ön başvuru süresi sonunda, başvuru sayımız 40 bin 392 oldu" dedi...

Rıdvan Fadıloğlu'ndan imar barışı uyarısı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Belkıs ile Burak Mahallesi’ni ziyaret etti ve kahvehanelerde bir araya gelen vatandaşlara imar barışı konusunda açıklamalar yaptı. 

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu başvuru dönemi!

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu projesinde yer alan 55 konut kura çekilişi ile satışa sunuluyor. Peki TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu başvuru dönemi ne zaman başlıyor?

Rıdvan Fadıloğlu: Projelerimiz artarak sürecek!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu başkanlığında Şehitkamil Belediye Meclisi’nin 2017 yılı dönemi Mayıs ayı toplantısının birinci birleşimi gerçekleştirildi.

TOKİ Edirne Süloğlu 2017 başvurusu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca inşa edilen Edirne Süloğlu projesinin stoğunda kalan 1 konut satılıyor. İşte, TOKİ Edirne Süloğlu 2017 başvurusu...

TOKİ Edirne Süloğlu başvuruları!

TOKİ Edirne Süloğlu projesinde toplamda 1 adet konut açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. İşte TOKİ Edirne Süloğlu başvuruları...

TOKİ Edirne Süloğlu 2017 başvuruları!

Edirne Süloğlu Toplu Uygulaması kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 1 adet konut açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Edirne Süloğlu 2017 başvuruları ne zaman?

2016 Süloğlu başvuru Haberi

2016 Süloğlu başvuru

Ödeme koşulları kapsamında projede yüzde 12 peşin ödemede kalan bedeli 180 ay, yüzde 15 peşinde 216 ay vade ya da yüzde 20 peşinde ise kalanı 240 ay vade imkanı sağlanıyor.


Konut seçeneklerinin 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede peşinat bedeli 9 bin 695 liradan başlangıç gösteriyor.Projede fiyatlar 80 bin 793 TL ile 103 bin 875 TL arasında değişiyor.


Aylık taksitlerin 269 liradan başladığı projede başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş.’nin Süloğlu şubesinden yürütülecek. 


TOKİ Edirne Süloğlu altgelir başvuru dönemi 6 Haziran Pazartesi günü başladı ve 30 Haziran Perşembe gününe kadar devam edecek.


Satış duyurusu için