02 / 05 / 2024

2016 Unicera Fuarına kaç firma katıldı

2016 Unicera Fuarına kaç firma katıldı

Hayatı kolaylaştıran ve estetik duruşuyla göz dolduran Creavit bu sene 28. Düzenlenen Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na (UNICERA) toplam 54 yeni ürünüyle katılarak büyük beğeni topladı.

Greenox Residence’ta CNR Emlak Fuarı’na özel kampanya!

Aycan&Feres İş Ortaklığı, 17 – 20 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenen ve emlak sektörünün önde gelen firmalarının bulunduğu 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Greenox Urban Residence projesi ile katılıyor

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor.

Metropol İstanbul projesi Dubai Cityscape Fuarı’na katılıyor!

Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’ne komşu konumda yer alan ve ticareti, finansı, modasıyla modern yaşamın tüm unsurlarını birleştiren Metropol İstanbul, bu yıl 6- 8 Eylül 2016 tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek Cityscape Fuarı’na katılıyor.

IMIB, Marmomacc 2016 Fuarı'na hazırlanıyor!

IMIB 28 Eylül - 1 Ekim 2016 tarihleri arasında Verona Fiere fuar merkezinde 51’inci kez düzenlenecek ‘Marmomacc 2016, International Trade Fair for Stone Design & Technology’ fuarına hazırlanıyor.

Braas Çatı Sistemleri, 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak!

Braas Çatı Sistemleri, 10-14 Mayıs 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak. Braas, fuara özel çimentolu kiremit üretiminde çığır açacak yeni yüzey kaplama teknolojisi “Evolution Innotech” ile ilgi çekmeyi amaçlıyor.

Hisarlar Grup Münih Bauma 2016 Fuarı'na katılacak!

Hisarlar Grup, 11-17 Nisan'da Münih’te düzenlenecek Bauma 2016 Fuarı'na katılacak. Yapılan açıklamaya göre, makine üreticisi şirket, fuara katılarak ürünlerini sergileyecek.

Creavit, UNICERA Fuarı'na 54 yeni ürünle katıldı!

Hayatı kolaylaştıran ve estetik duruşuyla göz dolduran Creavit bu sene 28. Düzenlenen Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na (UNICERA) toplam 54 yeni ürünüyle katılarak büyük beğeni topladı.

Graniser Seramik, Unicera Fuarı'nda büyük beğeni kazandı!

Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılında trend yaratması beklenen yeni ürünlerini 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera Fuarı'nda vitrine çıkardı.

Frankfurt Ambiente 2016 Fuarı'na Türkiye'den 126 firma katıldı!

Türkiye, mutfak ve ev eşyalarında Avrupa’nın önemli tedarikçileri arasına girdi. Frankfurt'taki Ambiente 2016 Fuarı'na Türkiye'den 126 firma katıldı. Fuarda, endüstriyel mutfak ürünleri büyük ilgi gördü.

Silverline Ankastre, Unicera Fuarı'na katılıyor!

Yenilikçi, çevreci ve fonksiyonel tasarımlara imza atan Silverline Ankastre, 23-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı Unicera'da yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak...

Seranit Grup UNICERA Fuarı'na damga vuracak!

Seranit Grup, zengin ve şık ürün portfoyü ile 23 – 27 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Tureks Stone iddialı ürünleriyle Unicera Fuarı'na katılıyor!

Dekorasyonda doğallığı öne çıkararak yurtiçi ve yurtdışında trend yaratan ürünlere imza atan Tureks Stone, Unicera Fuarı'nda özellikle design grubu ürünleri ile banyo, mutfak, sauna ve SPA'larda kullanılan özel ürünleri ile yankı uyandırmayı amaçlıyor.

Graniser Seramik yeni ürünlerini Unicera Fuarı'nda tanıtacak!

Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılında trend yaratması beklenen yeni ürünlerini Unicera Fuarı'nda vitrine çıkarıyor. Graniser Seramik, özgün koleksiyonlarını sektör profesyonelleri ve fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

2016 Unicera Fuarına kaç firma katıldı Haberi

2016 Unicera Fuarına kaç firma katıldı

Sektörün önde gelen oyuncularının katıldığı Unicera Fuarı, bayilerin, mimarların ve çözüm ortaklarının ziyaret ettiği, sektör trendlerini birebir gözlemleme imkanı bulunan önemli bir mecra olması dolayısı ile sektörün nasıl bir yıl geçireceği ile ilgili de önemli sinyaller vermektedir.


Şehir planlamasının önemli bir bölümünü oluşturan kentsel dönüşüm projelerinde ve yeni yapılan lüks projelerde evlerin metrekarelerinin daraldığı gözlemlenirken, daralan mekanlara ferahlatıcı çözümler geliştiren Creavit’in farklı tarzlara hitap eden yeni banyo mobilyaları Unicera Fuarı’nda göz doldurdu. Endüstri devriminin izlerini 19. yüzyılın değişen yaşam tarzında arayan Creavit tasarım ekibi, geçmişi günümüzün modern yaşam koşulları ile harmanlayıp Arya lavabo modülünü tasarladı.  Dar alanlara modern ve kullanışlı çözümler getiren Arya tasarımı, alandan tasarruf ederken, estetik ve fonksiyonellikten feragat etmek isteyemeyen kullanıcılardan alkış topladı.


Minik dostlarımızı unutmayan Creavit, çocukların...