05 / 05 / 2024

2016 yılında mobilya trendleri nasıl olacak

2016 yılında mobilya trendleri nasıl olacak

Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, 2016 yılında mobilyada doğal malzemeler ve canlı renklerin öne çıkacağını vurguladı. Karaçak, iç mimariye yön verecek ayrıntılar hakkında da ipuçları verdi.

Tekirdağ'daki hizmet binası 2021 yılında tamamlanacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yapımı tüm hızıyla devam eden Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu. Yapımına 2016 yılında başlana bina 2021'de tamamlanması planlanıyor. 

Altındağ Belediyesi 2016 yılı faaliyet raporu meclisten geçti!

Altındağ Belediyesi, Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Altındağ Belediyesi 2016 yılı faaliyet raporu da kabul edildi.

YDA İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

YDA İnşaat tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre YDA İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı finansal raporunu yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı finansal raporunu yayınladı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre GSD Denizcilik Gayrimenkul 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre GSD Denizcilik Gayrimenkul 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre GSD Denizcilik Gayrimenkul 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı.

Servet GYO 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı.

Servet GYO 2016 yılı faaliyet raporu bildirisini yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO 2016 yılı faaliyet raporu bildirisini yayınladı.

Sinpaş GYO 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş GYO 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı.

Sinpaş GYO 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş GYO 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

2016 yılında mobilya trendleri nasıl olacak Haberi

2016 yılında mobilya trendleri nasıl olacak

Günümüzde mobilyanın da hızlı tüketim grubuna dahil olduğunu belirten Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, 2016 yılında mobilyada doğal malzemeler ve canlı renklerin öne çıkacağını vurguladı. Karaçak, iç mimariye yön verecek ayrıntılar hakkında da ipuçları verdi.

Ürün portföyü, tasarım çizgisi, kalite anlayışı ve satış sonrası hizmetleri ile Türkiye'nin nitelikli mobilya üreticileri arasında yer alan Loda Mobilya, 2000 yılından bu yana A ve A Plus düzeydeki müşterilere yönelik mobilya üretimi gerçekleştiriyor. Modern mobilya kategorisi içerisinde yer alan Loda Mobilya, modüler ve konsept mobilya anlayışının bir örneği olarak karşımıza çıkıyor. Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı ve MOBSAD (Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Davut Karaçak, dekorasyon ve mobilya modasına ilişkin detayları aktardı.  

Karaçak’a göre;

- Yalın, sade, modern ve...