27 / 04 / 2024

2017 Beylerbeyi Sarayı Tüneli

2017 Beylerbeyi Sarayı Tüneli

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar-Beylerbeyi hattındaki sahil trafiğini rahatlatmak için açılan tarihi Beylerbeyi Sarayı Tünelinin bakım için kapatıldığını söyledi.

Topkapı, Dolmabahçe, Yıldız ve Beylerbeyi Sarayı restore edilecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Topkapı, Dolmabahçe, Yıldız ve Beylerbeyi Saraylarının restore edileceğini açıkladı. 

Beylerbeyi Sarayı özel tekniklerle restore ediliyor! 

Boğaz'ın kıyısında bulunan 156 yıllık tarihe sahip Beylerbeyi Sarayı özel tekniklerle restore ediliyor. 

Tarihi Beylerbeyi Sarayı eski ihtişamına kavuşuyor!

Kars Kalesi eteklerinde bulunan ve 3 yıl önce restorasyonuna başlanan tarihi Beylerbeyi Sarayı, eski ihtişamına kavuşuyor...

Turizmde otel-AVM işbirliği!

Kız Kulesi, Beylerbeyi Sarayı, Çamlıca Tepesi, Adalar gibi mekânlarıyla turistlerin ilgi odağı olan Anadolu Yakası, alışveriş turistinin de yeni adresi oldu. 

Sapanca Lale Saray CNR Emlak 2017'de görücüye çıktı!

Sakarya Sapanca'da hayata geçirilen Lale Saray projesi CNR Emlak 2017'de tanıtıldı. Projede fiyatlar 70 bin dolardan başlıyor.

Simit Sarayı 2017'de 150 mağaza açmayı hedefliyor!

Simit Sarayı bu yıl içerisinde toplamda 150 mağaza hedefiyle ilerliyor. Sırbistan'a giriş yapan Simit Sarayı Lübnan ve Irak pazarına da girmeyi öngörüyor. 

Kars Beylerbeyi Sarayı otel oluyor!

Kars Kalesi'nin eteklerinde yer alan Beylerbeyi Sarayı, restorasyonun ardından butik otel olarak turizme kazandırılacak

Self İstanbul fiyat ve ödeme planı 2017!

Self İstanbul projesi 609 konut ve 60 ticari üniteden oluşuyor. Projenin lansmanı 26 Eylül Salı günü Çırağan Sarayı’nda gerçekleşecek. İşte Self İstanbul fiyat ve ödeme planı 2017...

Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde inşa edilen Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri 2017 yılı Eylül ayında teslim edilecek. Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmedi.

Egeyapı Beylerbeyi Ofis projesi!

Egeyapı Beylerbeyi Ofis projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde inşa ediliyor. 2017 yılı Eylül ayında teslim edilmesi planlanan Egeyapı Beylerbeyi Ofis projesi 11 bin 67 metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.

Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri nerede?

İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde hayata geçirilen Beylerbeyi Ofisleri 11 bin 67 metrekare alanda hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 2017 Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri nerede?

Beylerbeyi Sarayı Tüneli yenileniyor!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar-Beylerbeyi hattındaki sahil trafiğini rahatlatmak için açılan tarihi Beylerbeyi Sarayı Tünelinin bakım için kapatıldığını söyledi.

TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap 2017 başvurusu!

TOKİ'nin Konya Sarayönü 1. Etap projesi stoklarında yer alan 4 adet konut kurasız olarak satışa sunulacak. Peki, TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap 2017 başvurusu ne zaman başlayacak?

2017 Beylerbeyi Sarayı Tüneli Haberi

2017 Beylerbeyi Sarayı Tüneli

Türkmen,  AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1980'li yılların başlarında kapatılan tünelin yeniden geçtiğimiz eylül ayında ulaşıma açıldığını belirtti.


Tüneli özellikle Beykoz'dan gelmek isteyenlerin boğaz trafiğine takılmadan Üsküdar'a rahat ulaşmaları için açtıklarını ifade eden Türkmen, "Tüneli küçük araçlara açtık. Büyük araçlara açmadık çünkü tünelin içi buna uygun değildi." diye konuştu.


Tünelin işlediği süreç içinde, yolun altında birtakım bozulmalar olduğunu, zeminde taşların oynadığını dile getiren Türkmen, şunları anlattı:


"Birtakım zemin sıkıntıları yaşadık. Tünelin bu kullanımdan dolayı, üst kısmında taşları tutan sıvalar var, o sıvalarda dökülmeler ortaya çıktı. Tünelimiz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon birimi tarafından alınan karar gereği kapatıldı. Şimdi bakıma alındı. Tünel yakında tamamlanıp tekrar açılacak. Hiç kimse endişe etmesin. Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu gözetiminde de restorasyonu yapılıyor. Tabi tarihi bir eser, tarihi bir...