04 / 05 / 2024

2017 istanbul otogar

2017 istanbul otogar

İstanbul'da 6 farklı noktada otogar yapılacağını belirten Kadir Topbaş, “Otogarların sistemleri değiştirilir hale geldi. Alibeyköy'de şu anda bir cep otogarı yaptık. " dedi.

İstanbul otogarı için korkutan açıklama geldi! Depreme dayanıklı değil!

İstanbul Arel Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan İstanbul otogarının depreme dayanıklı olmadığını açıkladı.

İBB, İstanbul Otogarı'ndaki ticari alanları kiraya verecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Şehirlerarası ve Uluslararası Yolcu ve Otobüs Terminalinde yer alan ticari alanları işletmeye verecek. Söz konusu ihale 15 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul Otogarı'nda kiralama dönemi başladı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Esenler'de bulunan İstanbul Otogarı'nda yeni kiralama döneminin başladığını duyurdu. 

Büyük İstanbul Otogarı’nda kiralar 5 bin ile 15 bin TL arasında!

Büyük İstanbul Otogarı’nı 9 Eylül 2019’da İBB devraldı. Büyük İstanbul Otogarı İşletme Müdürü Fahrettin Beşli, otogardaki kiralara ilişkin konuştu.

İBB: İstanbul Otogarı'nda İSPARK davası reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin, 15 Temmuz Şehitler Otogarı otoparklarının İSPARK AŞ. tarafından işletilmesi yönündeki kararına karşı eski işletmeciler tarafından açılan dava, idare mahkemesi tarafından reddedildi. 

İstanbul Otogarı'ndaki ticari alanlar yıllık 26.8 milyon TL'ye işletmeye verilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Şehirlerarası ve Uluslararası Yolcu ve Otobüs Terminali'nin ticari alanlarını işletmeye verecek.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul Otogarı kamunun idaresinde!

Gündeme dair açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul Otogarı ile ilgili olarak, “Gece orada dolaşmak mümkün değildi. Artık orası kamunun idaresinde, denetiminde" dedi.

İstanbul Otogarı'ndaki 868 iş yerinden 300'ü ruhsatlı!

2017 yılı İBB Raporu'nda yer alan bilgilere göre; İstanbul Otogarı'nda bulunan 868 işyerinden sadece 300 adedi rushatlı. Faaliyetten yasaklanan iş yerleri ise mühürleri koparıp faaliyetlerine devam ediyor. 

Lüks Zafer Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Büyükşehir İstanbul Otogarı Şubesi açıldı!

Lüks Zafer Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Büyükşehir İstanbul Otogarı Şubesi bugün Bayrampaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Samsun Çarşamba Otogarı 2017 değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Samsun Çarşamba Otogarı 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Motto İstanbul Bağcılar fiyat listesi 2017!

Motto İstanbul Bağcılar fiyat listesi 2017 kapsamında 1+1'lerde fiyatlar 277 bin TL'den başlıyor. Motto İstanbul Residence ödeme şekli kapsamında minimum 55 bin TL peşinat veriliyor...

Deniz İstanbul Projesi 2017 tam liste fiyatları!

Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Deniz İstanbul projesinde konutlar gelecek Kasım ayında teslim edilecek.  Deniz İstanbul Projesi 2017 tam liste fiyatları 460 bin TL'den başlıyor...

Kordon İstanbul Cendere ödeme şekli 2017!

Kordon İstanbul Cendere ödeme şekli 2017 kapsamında yüzde 5 peşinat verilerek daire sahibi olunabiliyor. Kordon İstanbul Evleri Ege Yapı imzası taşıyor...

2017 istanbul otogar Haberi

2017 istanbul otogar

Şile'de bulunan Yeryüzü Doğal Ürünler Pazarı'nı ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, gazetecilerin Kurbağalıdere ve Taksim Meydan düzenlemesine ilişkin sorularını yanıtladı.


“ÇEVRECİLER O ZAMAN NEREDEYDİ" 

Kurbağalıdere'den toplanan balçık ve pisliğin Marmara Denizi açıklarına dökülmesi üzerine sorulan soruya yanıt veren İBB Başkanı Topbaş, CHP'ye yüklenerek, “Kurbağalıdere 72 kilometrelik bir hat. Sayın Nurettin Sözen döneminde belge var. Bu dereleri denize dökülen yer kabul edip, kanal bağlanabilmesine müsaade etmişler. Kanal bağlamışlar. CHP zihniyeti bu dereleri kirletmiş, kanal bağlatmış. Neredeydi o zaman bu çevreciler" diye sordu. Topbaş Kurbağalıdere ıslahının çabuk tamamlanması için Kurbağalıdere'den toplanan atığın gemiyle taşındığını belirterek, “Bu konuda bilimsel olarak izin almak suretiyle Marmara'nın açıklarındaki belli bir noktada yarık olan bir alana boşaltılabileceğinden bahsettiler. Oralara gemiyle taşıdık, çabuk bitsin diye....