02 / 05 / 2024

2018 dekorasyon önerisi

2018 dekorasyon önerisi

Bursa çıkışlı firma F2Ms Grup Mimarlarından Figen Erdağ Demircan 2018 yaz dekorasyon trendleri hakkında bilgi verdi.

Mistral GYO 2018 kar dağıtım önerisi!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulunun 2018 yılı kar dağıtım teklifi hakkında açıklama yaptı...

Akmerkez GYO 2018 kar dağıtım önerisi!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulunun 2018 yılı kar dağıtım teklifi hakkında açıklama yaptı...

Yazlık evlerin dekorasyon trendleri için öneriler!

Bursa çıkışlı firma f2ms Grup Mimarlarından Figen Erdağ Demircan yazlık evlerde fazla masraf yapmadan ufak dokunuşlarla 2018 dekorasyon fikirlerini anlattı.

2018 yazına özel 9 önemli dekorasyon önerisi!

Bursa çıkışlı firma F2Ms Grup Mimarlarından Figen Erdağ Demircan 2018 yaz dekorasyon trendleri hakkında bilgi verdi.

Narlife'tan yılbaşı dekorasyon önerileri!

Yeni yıla girerken evlerde de bir hareket başladı. 2015 yılbaşı için evinizi renklendirmek isteyenler için Narlife Komşum'un birkaç dekorasyon önerisi olacak.İşte Narlife'tan yılbaşı dekorasyon önerileri...

DST İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DST İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrahim Ertukuş, Ümit Ertukuş tarafından 15 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Mayıs'ta Beşiktaş, Konaklar Mahallesi'nde kuruldu.

Ukare İnşaat Organizasyon Dekorasyon Turizm Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ukare İnşaat Organizasyon Dekorasyon Turizm Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Utku Kartal, Mediha Yadigar Kartal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu.

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon genel kurulu tescil edildi!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin 12 Mayıs 2014 tarihinde yapılan olağan genel kurulu tescil edildi. Konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle...

Emre Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emre Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zarife Sarıkaya, Mevlüde Sarıkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Mayıs'ta Ataşehir, İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

BSF Mobilya Tasarım İnşaat Yapı ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BSF Mobilya Tasarım İnşaat Yapı ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muammer Aksoy tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Mayıs'ta kuruldu.

Bakış Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakış Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Fehmi Kulaçoğlu, Mustafa Oğuz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Mayıs'ta Kadıköy, Feneryolu Mahallesi'nde kuruldu.

İdemm İnşaat Dekorasyon Mimarlık Mühendislik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdemm İnşaat Dekorasyon Mimarlık Mühendislik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmail Özel tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mayıs'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.

Bay Kan İnşaat Otomotiv Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limiyed Şirketi kuruldu!

Bay Kan İnşaat Otomotiv Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limiyed Şirketi, Bayram Kandiş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta Bağlarbaşı, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

2018 dekorasyon önerisi Haberi

2018 dekorasyon önerisi

Mimar Figen Erdağ Demircan 2018 yazının en önemli dekorasyon trendlerini evlerinde, iş yerlerinde uygulamak isteyenler için 9 ipucu verdi:

1. Doğadan renkler, çimen yeşili, mavi tonlar bu yaz çok moda. Duvarınızdan halınıza doğada bulunan renkleri kullanabilirsiniz.

2. Ton sur ton duvarlar ve mobilyalar bu yaz her yerde görülecek. Sevdiğiniz bir rengi ton sur ton kullanarak harika geçişler yaratabilirsiniz.

3. Grafik baskılar, pop art ön planda. Bu tip aykırılıkları seviyorsanız, mekanlarınıza farklı bir hava katabilirsiniz.

4. 2018 yazında doğadan renkler arasında kobalt mavi ön planda görülüyor. Bu güzel rengi tek başına tek bir yerde veya objede kullanmak oldukça cazip olacaktır. Tek bir berjer ya da eskitilmiş görünüme kavuşturulan bir dresuar mekanınıza çok yakışacaktır.

5. Büyük baskılı duvar kağıtları sadece bir duvarda uygulanırsa eminiz çok hoşunuza...