15 / 05 / 2024

2020 Toprak İnşaat adres 

2020 Toprak İnşaat adres 

2020 Toprak İnşaat Elektrik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Koçak tarafından kuruldu.

Alphan İnşaat'ın Antalya projesi resmen başlıyor! Kepez'e 336 konut geliyor!

Alphan Taahhüt ve Toprak İnşaat Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Antalya Kepez'de yükselecek olan projede  336 konut, 3 kapıcı dairesi ve 43 dükkân yapılması planlanıyor.

Ferman Toprak'ın Beykoz'daki 5 katlı villası görenleri hayrete düşürdü! Villada sauna, spor salonu ve havuz var...

Ferman Toprak'ın İstanbul Beykoz'daki beş katlı villasını görenler şaşkına döndü. Ünlü şarkıcı 'Hayatı Tespih Yapmışım' şarkısıyla büyük çıkış yakalamıştı. İşte detaylar...

Atölye Toprak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Toprak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Kaymak tarafından kuruldu.

Gkn Global İnşaat Peyzaj Madencilik Mermer Toprak Taşımacılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gkn Global İnşaat Peyzaj Madencilik Mermer Toprak Taşımacılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İdris Baykara tarafından kuruldu.

Serkurtuluş İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Nalburiye Toprak Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkurtuluş İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Nalburiye Toprak Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Erol Kurtuluş tarafından kuruldu.

Yüksel Ve Sarıtoprak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Ve Sarıtoprak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Sarıtoprak ve Mustafa Yüksel ortaklığında kuruldu.

Toprak Geoteknik İnşaat Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Geoteknik İnşaat Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da Alper Yücel tarafından kuruldu. 

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılı olağan genel kurulu 5 Kasım'da!

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısının 5 Kasım 2021 Cuma günü saat 14.00'da Halkalı Caddesi No:245 Sefaköy/Küçükçekmece/İSTANBUL adresinde bulunan şirket merkezinde yapılmasına karar verildi. 

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Bilal Toprak ve Bünyamin Toprak tarafından kuruldu.

Toprak Altyapı Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Toprak Altyapı Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Toprak Altyapı Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Çekmeköy'de yapıldı.

Enka İnşaat'ın geri alım işlemi tamamlandı!

Enka İnşaat Yönetim Kurulu'nun geri alımlarla ilgili aldığı 7 Ağustos 2020 tarihli kararına istinaden yapılan alımlar tamamlandı.

YDA İnşaat 2020 yılı faaliyet raporu!

YDA İnşaat, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hazırlanan 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporunu yayınladı. 

Tek-Art İnşaat 2020 yılı faaliyet raporu!

Tek-Art İnşaat'ın 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait finansal raporu, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanı yayınlandı. 

2020 Toprak İnşaat adres  Haberi

2020 Toprak İnşaat adres 

2020 Toprak İnşaat Elektrik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Koçak tarafından kuruldu.

2020 Toprak İnşaat Elektrik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin ve yapı malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve...