04 / 07 / 2024

2021 hastane yatırımları

2021 hastane yatırımları

Son bir yıl içerisinde koronavirüsle mücadele kapsamında Türkiye'nin çeşitli illerinde 17 hastane inşa edilerek hizmete açıldı. 

Singapur'da kripto yatırımları 10 kattan fazla artarak rekor kırdı!

Singapur'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto yatırımları 2021 yılında 10 kattan fazla arttı ve yeni bir rekora imza attı.  

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları yüzde 65 arttı!

Türkiye’de gerçekleştirilen yabancı yatırımlarını toplam edinim adedi ve tüm işlemler bazında değerlendiren EVA Gayrimenkul Değerleme, yatırımların 2021'de 2020'ye göre edinim adedi bazında yüzde 65 yükseldiğini belirledi.

Gayrimenkul sektöründe franchise yatırımları artacak!

2021 senesinde 20 binden fazla kişinin katıldığı franchise yatırımları artmaya devam edecek. 2022 senesinde 3 bin 661 franchise şubesi açılacak.

Yabancıların Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme raporuna göre, 2021 yılının ilk dokuz ayında Türkiye’de yabancı gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23'ü vatandaşlık hakkı için yapıldı. 

2021'in AVM karnesi: Yatırımlar hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından en çok etkilenen sektörler arasında bulunan alışveriş merkezlerinde yeni yatırımlar hız kesmiyor. Peki yeni AVM projeleri neler? İşte ayrıntılar...

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

ABD'de yabancıların konut yatırımları azaldı!

ABD'de Mart 2021'de biten 12 aylık süreçte yabancıların konut yatırımlarında yüzde 30'un üzerinde düşüş meydana geldi.

Hatay'da hastane yatırımları hız kesmiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'daki sağlık tesisi ve hastane yatırımlarının son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Konut yatırımları deniz kenarına yöneldi!

Hepsiemlak tarafından açıklanan Mayıs 2021 Emlak Endeksi sonuçlarına göre, konut yatırımları deniz kenarına yöneldi.

Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar mecliste!

2021 yılında Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar TBMM'de!

2021 yılında Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

2021'de inşaat yatırımları azaldı mı? 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu'nun gerçekleştirdiği toplantıda elde edilen verilere göre; 2021 yılında inşaat yatırımlarında belirli düşüş yaşandığı gözlemlendi. 

19 yılda Manisa'ya yapılan yatırımlar mecliste!

2002-2021 yılları arasında Manisa'ya yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başevirgen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

2021 hastane yatırımları Haberi

2021 hastane yatırımları


Kovid-19 tüm dünyayı etkilediği 2020'de birçok ülke vatandaşlarına sağlık hizmeti veremeyecek noktaya gelirken, Türkiye yaptığı yatırımlar ve hızla tamamladığı son teknolojiye sahip hastaneler ile salgına karşı başarıyla mücadele verdi. Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kovid-19 salgını sürecinde sağlık yatırımları daha da hızlandırılarak, geçen yıl birçok il ve ilçede yeni hastaneler hizmete açıldı. Geçen yıl 9 ilde inşa edilen 17 dev hastane ve ilçelerde hizmete alınan hastaneler ile vatandaşların sağlık hizmetlerinden kesintisiz faydalanması sağlandı.


Geçen yıl illerde hizmet vermeye başlayan hastaneler şu şekilde:

6 Mart 2020
14 bin 500 metrekare kapalı alan üzerine kurulu Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi, 150 yatak kapasiteli olarak 6 Mart 2020'de açıldı.

30 Mart 2020
Depreme dayanıksız olduğu için yıkılarak yeniden yapılan Okmeydanı Eğitim ve Araştırma...