03 / 05 / 2024

2022 banka promosyonları ne kadar

2022 banka promosyonları ne kadar

Bankalar, emeklilere maaşlarını 3 sene durma sözü vermeleri durumunda belirli tutarda promosyon ödüyor. 2022'yle beraber promosyon ödemeleri de yükseldi. Bankalar peş peşe yeni promosyon fırsatlarını duyurdu...

Bankalar harekete geçti! Emeklilere 2.000 liraya kadar ödeme!

Bankalar, emeklilere maaşlarını 3 yıl kalma sözünü vermeleri halinde belirli miktarda promosyon ödemesi yapıyor. Yeni yılla birlikte promosyon ödemelerinde artış yaşandı. Bankalar peş peşe yeni promosyon fırsatlarını açıkladı...

Emekli promosyonları artıyor! Vakıfbank en düşük emekli maaşı alana 5 bin TL verecek!

Emekli promosyonları artmaya devam ederken emekliler en yüksek hangi banka emekli promosyonu veriyor ve bu konu hakkında da araştırmalar yapıyorlar. Buna göre, Vakıfbank'ın ne kadar emekli promosyon ödemesi yaptığı ve başvuru şartları hakkında merak edilen detaylar..

Banka promosyonlarında yeni bir döneme giriliyor! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığına 17.750 TL'Lik ödeme...

2024 Nisan ayının sonlarına doğru, bankalar da emeklilere yönelik cazip promosyonlar sunuyorlar. Bu promosyonlar, emeklilerin finansal durumlarına katkı sağlamak amacı ile özel olarak tasarlanmış avantajlar sağlıyor. 

Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek promosyon veren banka açıklandı! İşte banka promosyonları... 

Binlerce emekli merakla maaş promosyonlarını araştırıyor. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek promosyon veren banka hangisi? 

Banka banka emekli promosyonları! Emekli promosyonları yüzde 166 oranında yükseldi...

Emekli promosyonları kamu bankalarında yükselince özel bankalarda da artışlar yaşandı. Bankalar adeta emeklileri için bir yarışa girmiş durumdalar. Buna göre, kamuda yüzde 166 özelde ise yüzde 40 oranında arttış yaşandığı kaydedildi.

Emekli maaşını başka bankaya taşımak isteyenlere kötü haber!  Promosyonların önündeki engel emeklileri şok etti!

Milyonlarca emekli banka promosyonları ile ilgili araştırmalar yaparken, emekli maaşlarını başka bankalara taşımak isteyenler ise beklenmedik bir engel ile karşı karşıya kaldı. 

T.C. ile emekli promosyon sorgulama 2024! Emekliler şimdi kontrol edin: Emekliye en çok promosyon veren bankalar!

Milyonlarca emekli, banka promosyonları ile ilgili son dakika gelişmelerini merakla araştırıyor. Peki T.C. ile emekli promosyon sorgulama nasıl yapılır? İşte emekliye en çok promosyon veren bankalar 2024...

Ziraat, Vakıfbank, Halkbank emekli promosyonu arttı! Kamu bankaları ne kadar promosyon veriyor? Emekliler dikkat!

Kamu bankalarında emekli banka promosyonları güncellendi. Kamu bankaları emeklilerin promosyon ödemelerinden artışa gitti. Peki kamu bankaları ne kadar promosyon veriyor? 2024 kamu bankaları emekli promosyon ödemeleri...

Banka banka promosyon kampanyaları! Promosyonlar 20 bin TL'ye kadar verilebiliyor...

Bankalar tarafından verilen güncel promosyon kampanyaları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Buna göre emekli promosyon miktarları 20 bin TL'ye kadar gelmiş durumda. Emeklilere en yüksek promosyon veren banka hangisi? Güncel banka promosyonları neler?

Akbank emekli promosyon ne kadar? Akbank'tan maaş alanlar dikkat! Akbank 2024 emekli promosyon tutarı!

Banka promosyonları milyonlarca emekli tarafından merakla takip ediliyor. Emekliler hangi bankanın daha çok promosyon verdiğini araştırıyor. Bu kapsamda en çok da Akbank emekli promosyon ödemesi en çok merak edilenler arasında. Peki Akbank emekli promosyon ne kadar? 2024 emekli banka promosyonu kaç

Özel bankalar emekli promosyon 2024! Emekliler dikkat: Emekli promosyon 2024 en yüksek hangi banka?

Özel bankalarda da emekli maaş promosyonları artırıldı. Peki emekli promosyon 2024 en yüksek hangi banka? İşte özel bankalar emekli promosyon 2024

Özel bankalardan peş peşe güncelleme geldi, en yüksek promosyon hangi bankada? İşte Nisan 2024 emekli promosyonları!

Kamu bankalarının ardından özel bankalardan da emekli promosyonları için peş peşe güncelleme geldi, peki en yüksek promosyonunu hangi banka veriyor? 

Ziraat Bankası emekli promosyonu 15 bin TL mi oldu? Ziraat Bankası emekli promosyon ödemesi 2024!

Bankalar emekliler için yarışa girdi. Emekliler banka promosyonlarını yakından takip etmekte. Emekliler en çok da ziraat Bankası promosyon ücretini merak ediyor. Ziraat Bankası emekli banka promosyon tutarı...

Bakan Işıkhan açıkladı, tarih verdi! Emeklilerin banka promosyonları 28 Mart'ta hesaplara yatırılmaya başlanacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Kamu bankalarımız pazartesi promosyon güncelleme başvurularını almaya başlayacaklar ve 28 Mart 2024 itibarı ile de emeklilerimizin promosyonları hesaplarına yatmış olacak" dedi.

2022 banka promosyonları ne kadar Haberi

2022 banka promosyonları ne kadar

SGK emeklilerine İş Bankası’ndan büyük ayrıcalık tanındı. 1 Ocak-31 Mart tarihlerinde emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan ve 3 sene boyunca maaşları bu bankadan çekme sözü veren emekli vatandaşlara ek ödeme yapılacak.

Günboyu Gazetesi'nde yer alan habere göre; peşin olarak verilen bu ödemelerle emeklilerin ceplerinin de bütçelerinin de rahatlaaması sağlanacak. Üstelik kampanya kapsamına mevcut maaşını İş Bankası’ndan alan ve ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası’nı tercih edenler de dahil edildi. 

EMEKLİ MAAŞLARI İŞ BANKASINDAN NASIL ALINIR?

SSK ya da Bağ-Kur’dan emekli olacaklar, SGK İl Müdürlüklerine şahsen başvuru yaparak İş Bankası’nı tercih edebiliyor. Emekli Sandığı’ndan emekli olacaklar ise, çalışmakta oldukları kuruma sunacakları dilekçede maaş ödemelerini alacakları banka olarak İş Bankası’nı seçebiliyor.

EMEKLİ MAAŞINI İŞ BANKASI’NA TAŞIMAK

Emekli maaşlarının taşıma işlemleri şubeye gitmeden İşCep, İnternet...