02 / 05 / 2024

Emeklilere müjde! Başvurana 2 bin TL verilecek!

Emeklilere müjde! Başvurana 2 bin TL verilecek!

Bankalar, emeklilere maaşlarını 3 sene durma sözü vermeleri durumunda belirli tutarda promosyon ödüyor. 2022'yle beraber promosyon ödemeleri de yükseldi. Bankalar peş peşe yeni promosyon fırsatlarını duyurdu...



SGK emeklilerine İş Bankası’ndan büyük ayrıcalık tanındı. 1 Ocak-31 Mart tarihlerinde emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan ve 3 sene boyunca maaşları bu bankadan çekme sözü veren emekli vatandaşlara ek ödeme yapılacak.

Günboyu Gazetesi'nde yer alan habere göre; peşin olarak verilen bu ödemelerle emeklilerin ceplerinin de bütçelerinin de rahatlaaması sağlanacak. Üstelik kampanya kapsamına mevcut maaşını İş Bankası’ndan alan ve ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası’nı tercih edenler de dahil edildi. 

Emeklilere müjde! Başvurana 2 bin TL verilecek!

EMEKLİ MAAŞLARI İŞ BANKASINDAN NASIL ALINIR?

SSK ya da Bağ-Kur’dan emekli olacaklar, SGK İl Müdürlüklerine şahsen başvuru yaparak İş Bankası’nı tercih edebiliyor. Emekli Sandığı’ndan emekli olacaklar ise, çalışmakta oldukları kuruma sunacakları dilekçede maaş ödemelerini alacakları banka olarak İş Bankası’nı seçebiliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön