03 / 05 / 2024

2022 promosyon ödemeleri

2022 promosyon ödemeleri

Bankalar, emeklilere maaşlarını 3 sene durma sözü vermeleri durumunda belirli tutarda promosyon ödüyor. 2022'yle beraber promosyon ödemeleri de yükseldi. Bankalar peş peşe yeni promosyon fırsatlarını duyurdu...

Bankalar harekete geçti! Emeklilere 2.000 liraya kadar ödeme!

Bankalar, emeklilere maaşlarını 3 yıl kalma sözünü vermeleri halinde belirli miktarda promosyon ödemesi yapıyor. Yeni yılla birlikte promosyon ödemelerinde artış yaşandı. Bankalar peş peşe yeni promosyon fırsatlarını açıkladı...

ING'den son 2 gün uyarısı geldi! Nisan 2024 emekli paketiyle hesaplara tam 18 bin TL yatıyor! 

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği promosyon ödemeleri kapsamında pek çok banka hesaplara yatıracağı tutarları peş peşe açıklarken, ING de tam 18 bin TL'lik ödeme yapacağını duyurdu.

En fazla promosyon veren bankalar!  Ziraat bankası promosyon 2024 ne kadar? İş Bankası promosyonu kaç lira? 

Milyonlarca emekli en fazla promosyon veren bankaları araştırıyor. Emeklilere ek gelir kaynağı sağlayan promosyon ödemeleri gündemden düşmüyor. En fazla promosyon veren bankalar!  Ziraat bankası promosyon 2024 ne kadar? İş Bankası promosyonu kaç lira? 

Ziraat, Vakıfbank, Halkbank emekli promosyonu arttı! Kamu bankaları ne kadar promosyon veriyor? Emekliler dikkat!

Kamu bankalarında emekli banka promosyonları güncellendi. Kamu bankaları emeklilerin promosyon ödemelerinden artışa gitti. Peki kamu bankaları ne kadar promosyon veriyor? 2024 kamu bankaları emekli promosyon ödemeleri...

Emeklilere çift promosyon müjdesi! Çift promosyon nedir, nasıl alınır Nisan 2024?

Özel bankalar da promosyon bedellerinde artışa giderken, milyonlarca emekli de söz konusu promosyon ödemeleri ile ilgili detayları merak ediyor ve araştırıyor. Peki pek çok kişinin bilmediği çift promosyon hakkından kimler faydalanabilir? Başvurular nasıl yapılır?

Emekli banka promosyon ödemeleri: Yapı Kredi ne kadar 2024 promosyon veriyor? 2024 Yapı Kredi emekli promosyonu

Milyonlarca emekli banka banka promosyon rakamlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki Yapı Kredi ne kadar 2024 promosyon veriyor? 2024 Emekliler ne kadar banka promosyonu veriyor? Yapı Kredi Banka promosyon ödemesi kaç lira?

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine Mart 2024 müjdesi! Promosyon ödemeleri yarın hesaplara yatırılıyor!

Milyonlarca emeklinin gündeminde yer alan promosyon ödemeleri, yarın itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlanacak. Söz konusu promosyonlar için başvurular bankalardan veya e-Devlet üzerinden gerçekleştirilebiliyor. İki maaşı olanlar ise ayrı ayrı promosyon alabiliyor.

Emeklilere Mart 2024 müjdesi! ING resmen açıkladı, bunu yapan emeklinin hesabına tam 15 bin TL promosyon yatırılacak!

Emekliler zamlı maaşlarını Ocak ayı itibarıyla almaya başlarken, bankalar da zamlı promosyon ödemeleri için düğmeye bastı. En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan ING de bunu yapan emeklinin hesabına tam 15 bin TL promosyon yatıracak. 

Banka banka emekli maaş promosyonları! Hangi banka ne kadar emekli maaş promosyonu veriyor?

Bankalar emekli maaşı promosyonlarını açıkladı. Yapılan açıklamalarda milyonlarca emekliyi ilgilendiren güncellemeler yapıldığı duyuruldu. Promosyon ödemeleri için bankalar 1-31 Mart 2024 tarihine kadar başvuruları kabul edecekler. 

İslam Memiş emeklileri ilk ve son kez uyardı! Promosyonda bu dört maddeye dikkat edin!

Bankalar emekliler için promosyon yarışına girdi. Bankalar promosyon ödemelerini açıklamaya devam ediyor. Piyasa uzmanı İslam Memiş, emekli promosyon ödemeleri ile ilgili dikkat edilmesi gereken dört maddeyi açıkladı.

Emeklilere Şubat 2024 müjdesi: İşte en yüksek maaş promosyonu veren 3 banka!

Milyonlarca emekliye, emekli maaşlarını taşıdıklarında bankalar tarafından promosyon ödemesi yapılıyor? Peki en yüksek maaş promosyonu veren 3 banka hangileri? Kamu bankalarında emekli promosyonu kaç TL? İşte Şubat 2024 promosyon ödemeleri...

Türkiye Bankalar Birliği'nden son dakika promosyon uyarısı! Kimseyle paylaşmayın!

Bankalar emeklilere promosyon ödemeleri yapaya devam ediyor. Bankadan bankaya değişen promosyon ödemeleri emeklilerin hesaplarına yatırılıyor. Türkiye Bankalar Birliği'nden son dakika promosyon ile ilgili açıklama geldi.

Tam 10 bankadan emekliler için çok konuşulacak karar çıktı! Açıklamalar peş peşe geldi! Ortalık karıştı!

Emekli Promosyon ödemeleri için özel ve kamu bankaları emekli maaşında yapılması beklenen yeni düzenlemeye kulak kesilmiş halde. Bankalar emekli promosyon ödeme tablosunu en fazla 10 bin TL üzeri şeklinde düzenlemişti. İşte güncel promosyon tutarları...

7.500 TL ve üzeri alan SSK, Bağkur, EYT'li emekliye müjde sabah geldi! Rakamlar tek tek güncellendi, 9.000, 10.000 TL ..

Emekli maaş ara zammından sonra bankalar harekete geçti. Bu kapsamda promosyon ödemeleri peş peşe güncellendi. Bankalar 5 bin ile 10.000 TL arasında promosyon veriyor. Peki, hangi banka ne kadar promosyon sağlıyor? İşte 2023 Eylül ayı promosyon miktarı...

2022 promosyon ödemeleri Haberi

2022 promosyon ödemeleri

SGK emeklilerine İş Bankası’ndan büyük ayrıcalık tanındı. 1 Ocak-31 Mart tarihlerinde emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan ve 3 sene boyunca maaşları bu bankadan çekme sözü veren emekli vatandaşlara ek ödeme yapılacak.

Günboyu Gazetesi'nde yer alan habere göre; peşin olarak verilen bu ödemelerle emeklilerin ceplerinin de bütçelerinin de rahatlaaması sağlanacak. Üstelik kampanya kapsamına mevcut maaşını İş Bankası’ndan alan ve ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası’nı tercih edenler de dahil edildi. 

EMEKLİ MAAŞLARI İŞ BANKASINDAN NASIL ALINIR?

SSK ya da Bağ-Kur’dan emekli olacaklar, SGK İl Müdürlüklerine şahsen başvuru yaparak İş Bankası’nı tercih edebiliyor. Emekli Sandığı’ndan emekli olacaklar ise, çalışmakta oldukları kuruma sunacakları dilekçede maaş ödemelerini alacakları banka olarak İş Bankası’nı seçebiliyor.

EMEKLİ MAAŞINI İŞ BANKASI’NA TAŞIMAK

Emekli maaşlarının taşıma işlemleri şubeye gitmeden İşCep, İnternet...