28 / 04 / 2024

Emeklilere müjde! Başvurana 6 bin 250 lira verilecek! Son gün 31 Temmuz!

Emeklilere müjde! Başvurana 6 bin 250 lira verilecek! Son gün 31 Temmuz!

Bankalar emekli müşterilerine 5 bin liraya varan nakit ve diğer ödemelerle beraber 6.500 liraya ulaşan promosyon fırsatı sunuyor. Bu imkanlardan yalnızca mevcut emekliler değil, yeni emekliler de yararlanıyor. Emekli maaşını taşıyacak olan emekliler için son tarih 31 Temmuz.



Emekli maaşlarına gelen yüzde 42,35’lik zammın ardından bankalar promosyon büyük bir yarışına girdi. Emekli gelirleri enflasyon farkı, banka promosyonu ve yılda 2 defa verilen bayram ikramiyesiyle beraber artmaya başladı. Bununla birlikte bankalar emekli müşterilerine 5 bin liraya varan nakit ve diğer ödemelerle beraber 6.500 liraya ulaşan promosyon fırsatı sunuyor. Bu imkanlardan yalnızca mevcut emekliler değil, yeni emekliler de yararlanıyor. Emekli maaşını taşıyacak olan emekliler için son tarih 31 Temmuz.

PROMOSYONA EK FIRSATLAR SUNULUYOR

Kimi bankalar emekliler için promosyon ödemesi dışında kendi uygulamaları üzerinde bir takım fırsatlar yaratıyor. Bankaya ait ek kart ve avantajlar için ek ücret talep edilmiyor. İhtiyaç kredisi kullanan emekliler avantajlı kredi faiz oranlarından yararlandırılıyor. Ayrıca masrafsız para transferi ve tüm ATM’lerden ücretsiz para çekip yatırma olanağı veriliyor.

SÜRE DOLMADAN ÇIKMAK MÜMKÜN

Emeklilere müjde! Başvurana 6 bin 250 lira verilecek! Son gün 31 Temmuz!

Bankasını değiştirmek isteyen emekliler, seçeceği bankanın ATM’sinden, internet bankacılığından veya en yakın şubesinden işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

Promosyon ödemeleri 3 yıllık yapılıyor. Üç seneyi doldurmamış emekliler mevcut bankasından çıkış yapmak için ücret farkını verip hesabını kapatabiliyor.

EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİNDE BÜYÜK ARTIŞ!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön