03 / 05 / 2024

2022 emekli maaşları

2022 emekli maaşları

Yılda 2 kez zamlı maaş alan emekliler, yeni yılda yapılacak olan zam ile rahat bir nefes alacak. 2022 yılı emeklilerin yılı olacak.

Emeklinin Ocak zammı netleşiyor: 634 lira zam!

Milyonlarca emeklinin gözü ocak ayında yapılacak olan zam oranlarında. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Ocak ayı artışı 3 aylık TÜFE'ye göre yüzde 4,23 olurken, enflasyon tahminine göre yüzde 8,46'ya ulaşacak. Maaşlara 634 liraya kadar zam yapılacak...

2022 yılı emeklilerin yılı olacak: Zam üstüne zam!

Milyonlarca emekli ocak ayında yapılacak olan zammı şimdiden merak ediyor. Emeklilere yıl içerisinde 2 kez zam yapılırken aynı sene içerisinde verilecek olan ikramiyeler de emeklinin cebini dolduracak.

SSK-Bağ-Kur ve Emekli aylığı maaşları değişiyor!

Emekliler senede iki kez zamlı maaşlarına kavuşuyor. Yıl başında ve yıl sonunda verilen zamlarla birlikte emeklilerin gelirlerinde artış meydana geliyor. 2022 yılına ilişkin emeklilerin maaşlarını ne kadar olacağına dair haberler de gelmeye başladı.

Emekli ve memur maaşlarında son dakika! Hesap kitap yapıldı, yeni zam tablosu ortaya çıktı! İşte bu kadar zam yapılacak!

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı bu yılın Temmuz ayındaki zamdayken, Ekonomist Muhammet Bayram söz konusu zamlar ilgili çok önemli bir açıklama yaptı. İşte emekli maaşlarında son dakika...

SSK, Bağkur, 4A, 4B emekli maaşlarında son dakika! En düşük emekli maaşında net rakam 12 bin 500 TL!

SSK, Bağkur, 4A, 4B emekli maaşlarındaki son dakika gelişmeleri pek çok vatandaşın da gündeminde yer alırken SGK Uzmanı Ali Tezel'den yeni açıklama geldi. İşte Ali Tezel'in emekli maaşı ile ilgili o açıklaması....

Milyonlarca emekliye yeni zam müjdesi gelecek mi? Emekli maaşları yükselecek mi? Maaşlarda OVP etkisi!

Enflasyonla beraber hayat pahalılığını en ağır şekilde yaşayan emeklilerin büyük kısmı, asgari ücretin altında kalan maaşlarına seyyanen zam beklentisine girmesine karşın, seçim öncesi talepleri karşılanmadı. Peki milyonlarca emekliye yeni zam müjdesi gelecek mi? Emekli maaşları yükselecek mi?

Emekli maaşları bayramdan önce yatacak mı? Emekli maaşı ne zaman verilecek? Nisan 2024 maaşını bekleyenler hemen bakın

Milyonlarca kişi emekli maaşlarının bayramdan önce hesaplara yatırılıp yatırılmayacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Nisan 2024 emekli maaşı bayramdan önce hesaplara yatırılacak mı? 

Hükümetten peş peşe emekliye zam açıklaması: Cumhurbaşkanı Yardımcısı tarih verdi! Emekli maaşlarına zam ne zaman?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emekli maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki emekli maaşlarına zam ne zaman yapılacak? İşte Yılmaz'ın o açıklaması..

Bayram öncesi emekli maaşları yatacak mı? Emekliler dikkat: SSK, BağKur emekli maaşı ödeme tarihleri Nisan 2024!

Emekliler ve memurlar bayram öncesinde maaşarının yatıp yatmayacağını merak ediyor. Peki bayram öncesi emekli maaşları yatacak mı? Emekli maaşları bayramdan önce verilecek mi? 

Emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi? Kulis bilgileri geldi: Emekliler ve çalışanlar dikkat!

Ekonomi Gazetesi Ankara Haber Müdürü Hüseyin Gökçe,  Ankara kulislerinin kaynadığının altını çizerek maaşlar için hükümetin yol haritasını açıkladı. Peki emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi?

En düşük emekli maaşı 15 bin TL'ye tamamlanabilir! Emekli maaşlarında flaş açıklama! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'nin bütçesinde emekli maaşlarına yükseliş yapmak için gereken kaynağın olmadığını belirttiği açıklamasının ardından hesaplamalar yapılmaya başlandı. Prof. Dr. Aziz Çelik, "Emekliler için kaynak var, irade ve tercih yok" dedi. İşte o açıklama ve gelen yorumlar...

Emekli maaşlarına ne kadar seyyanen zam yapılacak? Seçim öncesi işaret edildi, rakam verildi! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yaptığı açıklamasında emeklilere hak ettikleri parayı vereceklerini söylemesinin ardından, seyyanen zam tartışması yeniden alevlendi. Peki emekli maaşlarına ne kadar seyyanen zam yapılacak? SGK uzmanı Özgür Erdursun, hem tarih hem rakam verdi. İşte o açıklama...

Emekli maaşlarına ve bayram ikramiyesine zam gelecek mi? Son dakika kulis iddiaları! 

Enflasyon alım gücünü azaltırken, emekli maaşlarına ve bayram ikramiyesine zam yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu. İşte kulislerde konuşulanlar..

'Misafir vergisi geliyor' ve 'Emekli maaşlarında refah payı kesintisi' iddialarına yalanlama geldi!

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden, bazı basın yayın organlarında yer alan, "Misafir vergisi geliyor" ve "Emekli maaşlarında refah payı kesintisi yapılacak" iddialarına yalanlama geldi.

Emekli maaşlarında seyyanen zam şoku! Uzman isim açıkladı: 'En düşük emekli maaşı 14 bin, seyyanen zam 4-5 bin TL'...

Emekliler yerel seçimler öncesinde seyyanen zamma odaklanmış durumda. Peki emekli maaşlarına seyyanen artı ne kadar uygulanır? İşte SGK Uzmanından konuyla ilgili gelen son dakika açıklaması...

Emekli maaşlarına 11 TL'lik seyyanen zam resmen Meclis'te! Milyonlarca emekliye şok!

Ocak zamlarının belli olmasının ardından emekliler maaşlarının düşük kalmasına sık sık tepki gösteriyor. Emekli maaşlarına 11 TL'lik seyyanen zam resmen Meclis gündemine geldi. İşte detaylar...

2022 emekli maaşları Haberi

2022 emekli maaşları

Maaşları yılda iki kez artıran emekliler, yeni yılın ilk zammı ile rahat bir nefes alacak. Yüzde 5,21'e ulaşacağı tahmin edilen artışla emeklilerin bütçesine katkı sağlanacak. Artış oranı için ipuçları gelirken, kesin oran için son 3 ay kaldı.

A Haber'de yer alan habere göre; 2022 yılının başlamasıyla birlikte emeklilere zam ve ikramiye süreci başlayacak. Emekliler 2022 yılının başında zamlı maaşlarına kavuşacak. Henüz zam oranı konusunda kesinlik bulunmasa da uzmanlar tahminlerde bulunmaya başladı. Tahminlerde yüzde 5,21 artış oranı göze çarpıyor. Böylece emeklilerin maaşları 405 TL'ye kadar artırılacak.

 Milyonlarca emekli gözü ocak ayında yapılacak olan zamda. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşları Ocak ayında bu yılın ikinci 6 aylık döneminde gerçekleşen enflasyon oranında artırılacak. Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre 3 aylık enflasyon yüzde 4,23 oldu.  Şimdiye kadar gerçekleşen enflasyona...