09 / 05 / 2024

2022 futbol şampiyonası nerede

2022 futbol şampiyonası nerede

2022 Dünya Futbol Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak Doha, devam eden inşaatlarla büyük bir şantiyeye benziyor. Şehrin birçok noktasında inşaat ve yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor....

Apple TV+'dan futbol tutkunlarına müjde! 28 Kasım 2022 fiyat listesi...

Apple, MLS'in yayın haklarını Apple TV+'da yayınlamak için satın almasından sonra bir futbol ligine yatırım yapmayı hedefliyor.

Futbol aşıklarına müjde! Vestel’den televizyon al Digitürk üyeliği hediye edilsin! 6 Eylül 2022 fiyat listesi…

Futbol severlere müjdeli haber Türkiye’nin bir numaralı beyaz eşya markası Vestel’den geldi. Vestel 49” ve üstü televizyon alan kişilere Digitürk taraftar paketi hediye ediyor. İşte detaylar…

Model fabrikaların sayısı 2022'ye kadar 10'a çıkacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Ankara'dan sonra Bursa'da ikinci örneğini deneyimlediğimiz model fabrikaların sayısını 2022 yılına kadar 10'a çıkarmayı hedefliyoruz." dedi.

Yozgat Havalimanı 2022 yılında hizmete girecek!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Yozgat mitinginde önemli açıklamalar yaptı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan Yozgat Havalimanı'nın 2022 yılında hizmete gireceğini söyledi. 

Antalya Havalimanı 2022’de açılacak!

Geçtiğimiz günlerde hortum etkisi yanan Antalya Havalimanı’na ‘Alçak Seviye Rüzgar Kırılımı Uyarı Sistemi’ kuruldu. Antalya’nın 3. havalimanı olacak projenin 2022’de açılacağı kaydedildi.

Vema Tuzla'da teslimler 2022'de!

2022 yılında teslim edilmesi planlanan Vema Tuzla projesi 634 konut ve 126 dükkandan oluşuyor.

Türkiye'nin EURO 2024 için en büyük kozu modern statlar!

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ev sahipliğine aday olan Türkiye, 9 kentteki 10 modern statla turnuvayı düzenlemek istiyor.

Fenerbahçe 3 Temmuz Futbol Akademisi projesi rafa kalktı!

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın projelerinden olan 3 Temmuz Futbol Akademisi'nin imar izni olmadığı ortaya çıktı...

Sivas'ta Futbol Okulu için imza atıldı!

Sivas Futbol Okulu Projesi düzenlenen törenle başladı. Futbol Okulu Projesi düzenlenen törenle başladı. Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, "300 derslikli bir okul ve 100 yataklı bir yurt yapılacak." dedi. 

Fenerbahçe'den Gebze'ye 3 Temmuz Futbol Akademisi!

Fenerbahçe Spor Kulübü, Gebze'de yıldız üretecek. Sarı lacivertli takım Gebze'de kuracağı 3 Temmuz Futbol Akademisi ile geleceğin yıldılarını yetiştirecek...

2024 Avrupa Şampiyonası'na aday statlar!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) ev sahipliği için adaylık başvurusu resmi teklif dosyasını, UEFA'ya sunacak. 

Ceylan İnşaat’tan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali’ne destek!

Bodrum Yalıkavak'ta düzenlenecek olan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali'ne Ceylan İnşaat'tan destek geldi...

İlk lüks uzay oteli 2022'de açılıyor!

Orion Span şirketinin kurucusu Frank Bunger, Auroro Station olarak isimlendirdikleri ilk lüks uzay otelini 2021 yılının sonlarına doğru yörüngeyi oturtarak, 2022 yılında misafirlere açılacağını söyledi. 

2022 futbol şampiyonası nerede Haberi

2022 futbol şampiyonası nerede

Basra Körfezi’nin kıyı ülkesi Katar’ın başkenti Doha, son yılların en hareketli günlerini yaşıyor. 


2022 Dünya Futbol Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak Doha, devam eden inşaatlarla büyük bir şantiyeye benziyor. Şehrin birçok noktasında inşaat ve yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Tüm imkânlarını seferber eden Katar hükümeti, Doha’yı 2022’ye hazırlamaya çalışıyor. Bir taraftan yapımları devam eden gökdelenler, stat ve oteller, diğer taraftan gece gündüz sürdürülen yol çalışmaları şehri şantiyeye çevirmiş durumda. 


Şehrin bir çok yerinde devam eden devasa inşaat alanlarında, onlarca iş makineleri ve yüzlerce işçi karınca misali 24 saat çalışıyor. Ülkede bir çok alanda olduğu gibi inşaat sektöründe de Güney Asya ülkeleri Hindistan, Bangladeş, Vietnam, Nepal ve Pakistan gibi ülkelerden gelen işçiler görev alıyor. 


Şehirdeki inşaat çalışmaların çoğu yabancı şirketler ve işçiler tarafından...