06 / 05 / 2024

Apple TV+'dan futbol tutkunlarına müjde! 28 Kasım 2022 fiyat listesi...

Apple TV+'dan futbol tutkunlarına müjde! 28 Kasım 2022 fiyat listesi...

Apple, MLS'in yayın haklarını Apple TV+'da yayınlamak için satın almasından sonra bir futbol ligine yatırım yapmayı hedefliyor.



Geçtiğimiz aylarda Apple, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'daki futbol liglerini kapsayan MLS'nin yayın haklarını satın aldı. Ligin Apple TV+'ta yayınlanacağının duyurulmasının ardından şirket, spor yayıncılığına yatırım yapmaya devam ediyor. Teknoloji devinin başka bir futbol liginin yayın haklarını satın almayı düşündüğü bildiriliyor.

Apple TV+ dan futbol tutkunlarına müjde! 28 Kasım 2022 fiyat listesi...

APPLE, EREDIVISIE REKABETINE KATILDI!

İddia, önde gelen Hollandalı bir işadamı olan Chris Woerts tarafından ortaya atıldı. Woerts'e göre Apple, Hollanda futbol ligi Erepisie'yi Apple TV+'a getirmeyi düşünüyor. Yılda 150-200 milyon avroya mal olması beklenen anlaşma şimdiden çok rekabetçi. Nedeni ise Amazon ve Netflix'in de Erepisie'yi hedefliyor olması.

Erepisie'nin 2024 yılına kadar yayın hakları Amerikan yayın kuruluşu ESPN'e aittir. Yani Apple bu savaşı kazansa bile en az 2025 yılına kadar ligi yayınlayamayacak. Ancak şirketin son dönemdeki eylemleri bu yatırımı çok olası kılıyor.


Geri Dön