07 / 05 / 2024

21 milyar tl tasarruf

21 milyar tl tasarruf

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, ' Yeni ve yalıtımlı binalar yapıldığı takdirde yıllık 14 ile 21 milyar TL arasında tasarruf sağlanır." şeklinde konuştu...

Bakan Yumaklı açıkladı! Çiftçiye 21 milyar TL destek...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçiye verilen destekler hakkında açıklama yaptı. Buna göre, mazot ve gübre desteğine dikkat çeken Bakan Yumaklı, desteğin geçtiğimiz sene bir önceki seneye oranla yüzde 31.6 artışla 21.1 milyar TL'ye çıkarıldığını kaydetti.

Sinpaş GYO 2023 yılının üçüncü dönemindeki toplam varlığı 21.856 milyar TL!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 2023 yılının ilk 9 aylık dönemine ilişkin finansal raporunu ve sorumluluk beyanını yayımladı. Söz konusu dönemde şirketin toplam varlığı 21.856 milyar TL oldu.

Hazine toplamda 50 milyar TL borçlandı

Hazine ve Maliye Bakanlığı aracılığı ile  tertip edilen iki tahvil ihalesinde toplam satış 21 milyar 742 milyon TL oldu. İhaleler evveli yapılan 28 milyar 250 milyon TL ROT satışla beraber toplam satış 49 milyar 992 milyon TL'ye çıktı.

Borsada halka arzlar tam gaz! Son 3 senede 108 şirket 64.7 milyar TL topladı! 

Borsadaki yatırımcı sayısı 3 senede yaklaşık 4 milyon arttı ve 5 milyon 21 bin kişiye ulaşırken, halka arzlar da dikkatleri çekiyor. Buna göre, son 3 senede 108 şirket 64.7 milyar TL tutarında kaynak elde etti. 

Bankacılık sektörü kredi hacmi geçen hafta 6 trilyon 910 milyar TL'ye yükseldi!

Açıklanan resmi rakamlara göre, bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 21 milyar 914 milyon lira arttı ve 6 trilyon 909 milyar 540 milyon TL'ye yükseldi.

İş GYO'dan 3 milyar TL'lik borçlanma aracı ihracı!

İş GYO'nun 3 milyar TL ihraç tavanı kapsamında, maksimum 1.200 güne kadar vadeli borçlanma aracı ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'na yaptığı başvuru 21/615 sayılı kararı ile onaylandı.

Ege’ye 25 milyar TL’lik dev yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek Ege Gelişim Projesi (EGEGEP) ile Ege’ye 25 milyar TL’lik dev yatırım yapılacak.

Ege Gelişim Projesi ile Ege’ye 25 milyar TL’lik dev yatırım yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek Ege Gelişim Projesi (EGEGEP) ile Ege’ye 25 milyar TL’lik dev yatırım yapılacak. EGEGEP ile 4 bin 547 adet proje Egelilerin hizmetine sunulacak.

İzmir’e 1.5 milyar TL yatırım!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme, İzmir’de yıl sonuna kadar toplam 1.5 milyar TL’lik projeye imza atacağını açıkladı. Şirket, Point Bornova AVM ile 40’a yakın markayı getirecek.

Kavuklar Gayrimenkul İzmir'e 1,5 milyar TL’lik yatırım yapıyor!

Şehre yakışan ve sembol olacak binalar inşa etme sorumluluğuyla yola çıkan Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme, İzmir’e değer katacak 3 farklı proje ile toplam 1,5 milyar TL’lik yatırım yapıyor

Konaklama sektörüne 1.32 milyar TL’lik yatırım teşviği!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Araştırma Geliştirme Birimi’nin (AR-GE) derlediği verilere göre, 1,32 milyar TL’lik yatırım bütçesinin yüzde 36’sı Antalya’da harcanacak.

Folkart Yapı 1 yılda 1 milyar TL'lik yatırım yapacak!

ÖNÜMÜZDEKİ bir yıl içinde toplam 1 milyar TL'lik inşaat projesi hayata geçirecek olan Folkart, 5 yıl içinde İzmir'den çıkan en büyük inşaat şirketi olmayı hedefliyor.

Sur Yapı 1.3 milyar TL'lik yatırımla Marka Rezidans' a imza atacak!

Sur Yapı 1.3 milyar TL'lik yatırımla Bursa'nın yeni konut ve alışveriş merkezi projesi olan Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi, Uludağ manzaralı dairelerden oluşuyor.

21 milyar tl tasarruf Haberi

21 milyar tl tasarruf
Türkiye'de enerjiye yıllık 55-65 milyar dolar ödendiğini ve bu rakamın yüzde 45'e yakının binalarda tüketildiğini söyleyen Bakan Erdoğan Bayraktar, bunun önüne geçilmesi için yalıtımlı binalara ihtiyaç olduğunun altını çizdi. Active Academy 10. Uluslararası Finan Zirvesi'nde konuşma yapan Bayraktar, acil riskli olmadığı sürece kentsel dönüşüm yapmadıklarını, dönüşümlerin vatandaşlarla anlaşıldığı takdirde gerçekleştirdiğini de...