05 / 05 / 2024

212 Outlet İstanbul Alışveriş Merkezi kira

212 Outlet İstanbul Alışveriş Merkezi kira

Edip Gayrimenkul, 212 Outlet İstanbul Alışveriş Merkezi kiracılarından Mayıs ayında da kira almayacak...

TOKİ'den peş peşe çiftte müjde: 43 ilde 212 konut, 17 ilde 143 iş yeri satacak! Yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eylül ayının son fırsat bombasını patlattı. TOKİ bu kapsamda, ucuz fiyata 43 ilde 212 konut hem de 17 ilde 143 iş yeri satacak. İller arasında İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa'da var. İşte detaylar...

İstanbul'a lüks outlet AVM açılıyor! Kalyon İnşaat ile İtalyan markası RDM Group Fingen düğmeye bastı!

Kalyon İnşaat ile İtalyan lüks tasarım outlet markası RDM Group Fingen, İstanbul’da lüks outlet AVM açıyor. İşte ayrıntılar...

212 AVM'nin değeri belli oldu!

Edip Gayrimenkul'ün İstanbul Mahmutbey'de konumlanan 212 AVM'nin değeri 922 milyon 575 bin TL olurken, aynı bölgedeki şirket arsa hissesinin değeri 350 bin TL oldu. 

Edip Gayrimenkul Mayıs ayında da kiracılarından kira almayacak!

Edip Gayrimenkul, 212 Outlet İstanbul Alışveriş Merkezi kiracılarından Mayıs ayında da kira almayacak...

Ankara Gimart Outlet Otel 20 Ekim'de satılacak!

Ankara'nın Yenimahalle İlçesi Macunköy Mahallesi'nde İstanbul Yolu üzerinde bulunan Gimart Outlet Otel satışa çıktı. Kapalı teklif usulüyle satılacak otel için son teklif verme tarihi 20 Ekim olarak belirlendi.

Ankara Gimart Outlet'in oteli ihaleye çıkıyor!

Anadolu Bulvarı ile İstanbul Yolu'nun kesiştiği bölgede 140 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Gimart Outlet'in oteli ihaleye çıkıyor. 

McArthurGlen Designer Outlet, Perakende Günleri’ne damga vurdu!

Gürsoy Grup, 29-30 Kasım 2017 tarihlerinde 17.’si gerçekleşen Perakende Günleri’nde, Avrupa’nın Designer Outlet alanında önde gelen markası  McArthurGlen Group ile birlikte imza attığı “McArthurGlen Designer Outlet İstanbul” projesinin prömiyerini yaptı.

Türkiye’nin ilk Designer Outlet'i Vialand'de açılacak!

Gürsoy Grup ve Mc Arthur Glen Group tarafından Türkiye’nin ilk Designer Outlet'i açılacak. 50 milyon Euro yatırımla gerçekleştirilecek proje, İstanbul’un Vialand kompleksi içerisinde konumlanacak. Proje 2019 ilkbaharında kapılarını açacak.

3. havalimanının Outlet AVM'sine büyük talip!

Gürsoy Yatırım Holding adından söz ettirmeye devam ediyor. Gürsoy Holding İcra Kurulu Üyesi ve CFO’su Murat Saraç: ‘’İstanbul 3. havalimanında yapılması düşünülen Outlet AVM ‘ye de talibiz’’ dedi.

Tekzen 212 İstanbul AVM'de mağaza açtı!

Tekzen, İstanbul'daki 13. mağazasını açtı. 212 İstanbul AVM'de açılan yeni mağaza ile birlikte şube sayısı 118'e ulaştı.

Oasis Designer Outlet Mart 2017'de açılacak!

İstanbul'un yeni çekim merkezi Basın Ekspres, Türkiye'nin ilk designer outletine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Nurol'un ikinci AVM yatırımı Oasis Designer Outlet, dünya markalarını ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciyle buluşturacak.

İstanbul Optimum Outlet Kurban Bayramı çalışma saatleri!

İstanbul Optimum Outlet hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İstanbul Optimum Outlet Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte İstanbul Optimum Outlet Kurban bayramı çalışma saatleri...

İstanbul Outlet Park Kurban Bayramı çalışma saatleri!

İstanbul Outlet Park hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İstanbul Outlet Park Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte İstanbul Outlet Park Kurban bayramı çalışma saatleri...

212 Outlet İstanbul Alışveriş Merkezi kira Haberi

212 Outlet İstanbul Alışveriş Merkezi kira

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Corona virüs salgını nedeniyle bilgilendirme hakkında açıklama yayınladı.

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından, yönetim kurulu tarafından 212 Outlet İstanbul Alışveriş Merkezi kiracılarından 2020/Mayıs ayında da açık olan mağazalarda dahil olmak üzere, kira alınmamasına karar verildi.

Edip Gayrimenkul'den KAP açıklaması:
15.Nisan.2020 Tarihinde yaptığımız açıklamamızda;

  
Coronavirüs salgını nedeniyle bağlı ortaklığımıza ait 212 Outlet İstanbul Alışveriş Merkezi kiracılarının bir kısmı kamu otoritesinin 16.03.2020 ve 18.03.2020 tarihli genelgelerine zorunlu uyarak, market, eczane ve yapı marketi hariç olmak üzere diğerlerinin ise tek taraflı insiyatifleri ile mağazalarını kapattığı bilgisini kamuoyu ile paylaşmıştık.

  
Gelinen aşamada, virüs salgınının önlenmesi amacıyla alınan tedbirler kapsamında, daha fazla mağaza açık olmasına rağmen, benzer süreç Mayıs ayı içerisinde de...