29 / 04 / 2024

22.istanbul ev tekstili fuarı

22.istanbul ev tekstili fuarı

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği ve CNR Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen, dünyanın ikinci Türkiye’nin ise en büyük ev tekstili fuarı EVTEKS 17 Mayıs'ta açılıyor.

Venera Ev Tekstili Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venera Ev Tekstili Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad I.A. Ataya tarafından kuruldu.

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

By Şahin Mimarlık Ev Tekstili İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Şahin Mimarlık Ev Tekstili İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Şahin, Şenol Şahin ve Özbek Şahin ortaklığında kuruldu. 

Ege Yapı Kordon İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Toplam 559 daire, ofis ve ticari birimlerden meydana gelen Kordon İstanbul projesi Haziran 2020 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Ege Yapı Kordon İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Kartal Moment İstanbul ev fiyatları ne kadar?

AC Yapı tarafından hayata geçirilen Kartal Moment İstanbul projesi 731 daire ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. Peki Kartal Moment İstanbul ev fiyatları ne kadar?

AC Yapı Moment İstanbul ev fiyatları!

Toplam 731 daire ve 12 ticari birime yer verilen Moment İstanbul projesinde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. AC Yapı Moment İstanbul ev fiyatları peşin ödemelerde 410 bin TL'den başlıyor...

Esenyurt Ödül İstanbul ev fiyatları!

Esenyurt Ödül İstanbul ev fiyatları 179 bin TL'den başlıyor. Ödül İstanbul projesinde firma bünyesinde 50 ay vadeli ödeme imkanı sunuluyor.

Kordon İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Toplam 559 konut, ofis ve ticari birimlerden meydana gelen Kordon İstanbul projesi Ege Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Kordon İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Ödül İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Autopia'nın arkasında yer alan Ödül İstanbul projesi 2 bin 683 konut ve 103 dükkandan meydana geliyor. Peki Ödül İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü Ödül İstanbul ev fiyatları!

Beylikdüzü Ödül İstanbul ev fiyatları peşinde 179 bin TL'den başlıyor. Özyurtlar Ödül İstanbul'da ön satış avantajları yakında sona erecek...

Sarıyer Skyland İstanbul ev fiyatları ne kadar?

46 bin metrekare alanda hayata geçirilen Skyland İstanbul Seyrantepe projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanında meydana geliyor. Peki Sarıyer Skyland İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Gül Proje Avangart İstanbul ev fiyatları!

Gül Proje Avangart İstanbul ev fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Avangart İstanbul projesinde 240 ay taksitli ödeme fırsatı 31 Mart'a kadar devam ediyor...

Mevsim İstanbul ev fiyatları!

Mevsim İstanbul ev fiyatları 445 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Kağıthane Mevsim İstanbul projesi Haziran 2018'de teslim ediliyor...

22.istanbul ev tekstili fuarı Haberi

22.istanbul ev tekstili fuarı

Her yıl olduğu gibi bu yıl da TETSİAD ve CNR Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen, dünyanın ikinci Türkiye’nin ise en büyük ev tekstili fuarı EVTEKS, ev tekstilindeki yepyeni hikayeleri anlatacağı bir fuar düzenliyor.

Bu yıl 17 -21 Mayıs 2016 tarihleri arasında Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin katılımlarıyla 22. kez kapılarını açmaya hazırlanan ve tüm markaların ev tekstili koleksiyonlarındaki yeniliklerinin görücüye çıkaracağı fuar İstanbul/Yeşilköy CNR Expo fuar merkezinde  saat 12:00'da başlayacak.



Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


17 Mayıs'ta başlayacak olan ev tekstilindeki tüm yeniliklerin yer alacağı fuar, beş gün boyunca ziyaretçilerine kapılarını açacak.


Türkiye Ev Tekstili Sanayici ve İşadamları Derneği (TETSİAD) ve CNR Uluslararası Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen EVTEKS Uluslararası Ev Tekstili Fuarı, sektörü tek çatı altına bir araya getirmek...