04 / 10 / 2024

24 bin tl sermaye

24 bin tl sermaye

MKY Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Gıda İletişim ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi , 25 Şubat 2013 tarihinde, 24 bin TL sermaye ile, Kenan Aslan tarafından kuruldu...

Samsun'da kiralar cep yakıyor! Hangi ilçede kiralar 24 bin liraya kadar çıktı?

Samsun'un o ilçesinde kiralık daire fiyatları, vatandaşların cebini maalesef çok fazla yakıyor. Buna göre, dairelerin aylık kiraları 6 bin TL'den başlayıp 24 bin TL ye kadar yükseldiği kaydedildi. 

Emekliye 24 bin TL promosyon müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Emekli maaşlarına gelen zamlardan sonra pek çok bankanın da emeklilere verdiği promosyon ödemelerinden güncellemeler yapması beklenirken, bir bankadan emeklilere 24 bin TL promosyon müjdesi geldi.

Geçen sene 15-16 bin TL olan inşaat maliyeti bu sene 24-25 bin TL'ye çıktı!

İnşaat Mühendisi Alper Kutlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda geçen sene 15-16 bin TL olan inşaat maliyetinin bu sene 24-25 bin TL’ye çıktığını belirtti.

Vakıfbank son tarih 30 Eylül diyerek duyurdu! Emeklilere 24 bin TL ödeme müjdesi!

Emekli maaşlarına gelen zamların ardından pek çok bankanın da emeklilere verdiği promosyon ödemelerini güncellemesi beklenirken, Vakıfbank'tan da emeklilere 24 bin TL müjdesi geldi.

Forum Life’ta 3 milyon 850 bin TL’den başlayan fiyatlarla! Yüzde 30 peşinatla 24 ay 0 faiz fırsatı!

Forum Life projesinde yer alan konutların fiyatları 3 milyon 850 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabilen projede kalan yüzde 70’lik tutar için 24 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. 

Ege Yapı Pay Yalova'da lansmana özel 199 bin TL peşinat 24 ay vade fırsatı!

Ege Yapı tarafından Yalova'da hayata geçirilen Ege Yapı Pay Yalova projesinde lansmana özel 199 bin TL peşinat 24 ay vade sıfır faizle ödeme fırsatı başladı. 

Ekmas Koru İzmir'de 3 milyon 80 bin TL'ye! Yüzde 25 peşinat ve 24 ay vadeyle!

Ekmas Group'un İzmir'de inşa ettiği Ekmas Koru projesinde yer alan konutların fiyatları 3 milyon 80 bin TL'den başlıyor. Ekmas Koru projesinden yüzde 25 peşinat ve 24 ay vade imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. 

Vakıfbank'tan yeni emekli promosyonu kampanyası! SSK ve Bağkur emeklisine 24 bin TL ödeme!

Emekli maaşlarına zam yapılmasından sonra pek çok bankanın da promosyon bedellerini güncellemesi beklenirken, Vakıfbank'tan emeklilere 24 bin TL müjdesi geldi! İşte Vakıfbank emekli promosyonu detayları Temmuz 2024...

Arsaev'den yeni kampanya! Yatırımcılar, 270 bin TL peşinat 24 ay vade fırsatıyla arsa sahibi olacak!

ArsaVev, Foça ve Yalova’da arsa sahibi olmak isteyenlere çok cazip fırsatlar sunduğu kampanyalarını duyurdu. ArsaVev,'de 270 bin TL peşinat 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Milli Emlak'tan hem Haziran hem de Temmuz 2024 fırsatı! 19 bin TL, 24 bin TL ve 47 bin TL'ye KDV'den muaf araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kastamonu, Amasya ve Kırıkkale'de yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış fiyatları 19 bin TL'den başlıyor.

150 bin TL faizsiz kredi desteği ve 24 ek maaş! Kimler bu destekten yararlanacak?

Evlilik öncesi ve sonrasında kadınlar için 4 ayrı destek paketi gündemde. Bu süreçte, çeyiz parası ile 24 maaş verilirken, evlilik desteği 150 bin TL olarak ödeniyor. Öte yandan hesap açanlara da destek olacağı kaydedildi.

Tekirdağ, İzmir ve Konya'da 49 adet arsa ve arazi satılıyor! 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz gayrimenkul fırsatı!

Tekirdağ, İzmir ve Konya'da yer alan toplam 49 adet arsa ve arazi 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki satış ihaleleri hangi tarihte? İşte detaylar...

İŞKUR açıkladı! İşsiz kalan vatandaşa 24 bin TL yardım! 

İşsiz kalan vatandaşlara devlet desteği ve nakdi yardımlar 24 bin 381 TL’ye kadar yükseldiği kaydedildi. İşsiz kalanlar 15 bin 880 liraya varan işsizlik maaşı alırken İşbaşı eğitim programlarına katılan vatandaşlar da ek olarak ayda 8 bin 501 lira daha kazanabiliyorlar.

24 bin tl sermaye Haberi

24 bin tl sermaye

24 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi Ulubatlı Hasan Caddesi NO:11 adresinde faaliyete geçirildi. 25 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Kenan Aslan tarafından...