05 / 05 / 2024

24 GPY Yönetim Kurulu başkanı Aziz Yeniay

24 GPY Yönetim Kurulu başkanı Aziz Yeniay

24 GPY (Gayrimenkul Portföy Yönetimi) 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olarak nitelendirilen Cityscape’de katılımcı olarak yer aldı.

Zekeriya Yıldırım yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding tarafından 24 Mart tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında Yönetim kurulu komiteleri belirlendi. Zekeriya Yıldırım'ın yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı olmasına karar verildi.

Yavuz Işık, yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 24 Haziran'da yaptığı 34. Olağan Genel Kurulunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini açıkladı. Yavuz Işık, Yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 24 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 24 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 9 bin TL ile 1 milyon 900 bin TL arasında değişiyor.

Mehmet Tanrıverdi, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekilli oldu!

Halk GYO'nun 24 Haziran 2020 tarihinde yapılan 2019 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında seçilen Yönetim Kurulu'nun gerçekleştirmiş olduğu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ergin Kaya'nın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Mehmet Tanrıverdi'nin seçilmesi kararlaştırıldı. 

İş Finansal Kiralama yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İş Finansal Kiralama, 24 Mart 2020 tarihinde yapılacak Genel Kurul toplantısında Prof.Dr. Selim Yazıcı, Dr. A.Botan Berker, Ertan Tanrıyakul, Sn. Nigün Türeoğlu ve  Gökben Karaaslan Aksoy'un bağımsız yönetim kurulu üyeliğine aday olarak sunulmalarına karar verildi.

Halk GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu 9,27!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı için 30 Kasım 2017 tarihinde 9,24 olarak belirlenmiş olan Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu bugün itibariyle 9,27 olarak güncellendi...

Halk GYO'nun Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,24!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,24 olarak belirlendi. 

Ideal Home Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Danışmanlık Yönetim ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ideal Home Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Danışmanlık Yönetim ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Türkan Ertem tarafından 20 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Kağıthane, Çağlayan Mahallesi'nde kuruldu.

Torunlar GYO yönetim kurulu üyelerini seçecek!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bugün KAP'a yaptığı açıklamada 24 Mayıs'ta gerçekleştireceği olağan genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyeliklerine aday göstereceği kişileri açıkladı.

24 GPY ile Al-Zamil Grup gayrimenkul yatırım fonu kuruyor!

24 GPY Yönetim Kurulu Başkanı Yeniay, "Başlangıç olarak 500 milyon lira büyüklükle faaliyete geçecek olan fonlar kısa süre içerisinde 1 milyar liralık büyüklüğe ulaşacak" dedi.

Doğuş GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 24 Mart tarihinde yapılan olağan genel kurulunda şirket yönetim kuruluna seçilen üyelerin, 8 Nisan 2016 tarihli ilk yönetim kurulu toplantısında yaptıkları görev taksimini açıkladı.

Yeni Gimat GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını belirledi!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Dursun Ali Alp, Arefe Maden ve Şebnem Ergün'ün 24 Nisan 2016 tarihinde yapılacak olağan genel kurul toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi adayları olarak pay sahiplerinin onayına sunacak.

24 GPY, Cityscape Turkey 2016'da GYF’leri anlattı!

24 GPY (Gayrimenkul Portföy Yönetimi) 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olarak nitelendirilen Cityscape’de katılımcı olarak yer aldı.

24 GPY Yönetim Kurulu başkanı Aziz Yeniay Haberi

24 GPY Yönetim Kurulu başkanı Aziz Yeniay

Türkiye’nin ilk Gayrimenkul Yatırım Fonu (GYF) Primo’yu kuran 24 GPY, Cityscape Türkiye 2016 fuarında yerli ve yabancı yatırımcılarla buluştu. Fuar süresince yoğun bir görüşme trafiği gerçekleştiren 24 GPY yöneticileri, bu fuarların sektörde yeni bir enstrüman olan GYF’leri yerli ve yabancı yatırımcılara anlatabilmek için büyük fırsat olduğunu ifade ettiler. 


Fuar ile ilgili izlenimlerini paylaşan 24 GPY Yönetim Kurulu başkanı Aziz Yeniay “Gayrimenkul sektörü ülkemiz için büyük önem arz ediyor. Yabancı yatırımcı nezdinde yüksek itibara sahip bir gayrimenkul sektörümüz var. Rakamlar da bunu bize gösteriyor. 2015 yılında ülkemize gelen doğrudan yabancı yatırımın üçte birinden fazlası gayrimenkul sektörüne yapıldı. Bu ilgi sadece yabancı yatırımcı ile de sınırlı değil. Ülkemiz insanının da gayrimenkule ilgisi düşünüldüğünde, gayrimenkulün ülkemiz için vazgeçilmez olduğunu görebiliyoruz. Bu noktada gayrimenkul...