18 / 05 / 2024

240 ay taksit kampanyası

240 ay taksit kampanyası

Durgunlaşan piyasaya can vermek için Emlak Konut GYO öncülüğünde yeni bir kampanya başladı. Kampanya kapsamında konut kredilerinde vade süresi 20 yıla çıkarıldı.

Sur Yapı Cevher'de hiç peşinatsız 36 ay taksit fırsatı!

Sur Yapı imzası ile inşa edilen Ümraniye Cevher projesinde hiç peşinatsız 36 ay taksit imkanı sağlanıyor. İşte farklı ödeme planlarının sunulduğu Sur Yapı Cevher projesi ile ilgili detaylar...

Garanti BBVA'dan yeni konut kredisi! 240 ay vade ile 3 milyon TL kredi fırsatı

Garanti BBVA, konut kredisi kampanyaları kapsamında en uzun vade seçenekleri ve cazip faiz oranları ile dikkat çekiyor. Banka müşterilerinin, 240 ay vade ile 3 milyon TL'ye kadar kredi kullanabilecekleri kaydedildi.

Nova Arsa Ayvalık yüzde 35 peşinat ve vade farksız 24 ay taksit avantajı!

Nova Arsa, Ayvalık projesi için 35 peşin ödemelerde vade farksız 24 ay taksit imkanı sunuyor. 

Luna Dragos projesinde 36 ay taksit sıfır faiz avantajı! 

Batı Birikim Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luna Dragos projesinde 36 ay taksit sıfır faiz avantajı ile satışlar devam ediyor. Peki Luna Dragos projesinde konut fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar yer alıyor? İşte ayrıntılar...

O ilde 3 arazi ve 2 arsa satılacak! 24 ay taksit ve peşine yüzde 20 indirim!

Bitlis’te 24 ay taksit ve peşine yüzde 20 indirim fırsatıyla 3 arazi ve 2 arsa satılacak. Açık teklif usulüyle satılacak taşınmazların ihalesi 21 Kasım’da düzenlenecek.

Nestra Aydos vade farksız 12 ay taksit imkanıyla satışta! Yeni proje! 

Nestra Aydos projesinde, yüzde 50'sini peşin kalanı vade farksız 12 ay taksit imkanıyla konut satışları başladı. Peki Nestra Aydos'ta konut fiyatları ne kadar? İşte Nestra Aydos ile ilgili ayrıntılar...

Nova Arsa Ayvalık yüzde 50 peşin ödemelerde vade farksız 24 ay taksit imkanı!

1997 senesinden beri arsa yatırımı, mimari dizayn ve yönetimi ile inşaat yapımı dahil bir çok alanda faaliyet gösteren Nova Arsa, Ayvalık projesi için 50 peşin ödemelerde vade farksız 24 ay taksit imkanı sağlıyor.

Lagoon Bodrum'da göl manzaralı daireler 12 ay taksit fırsatıyla! Yeni proje!

Lagoon Bodrum'da konut satışları yüzde 50'si peşin, kalanı 12 ay taksit fırsatıyla başladı. Peki Lagoon Bodrum projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte Lagoon Bodrum ile ilgili merak edilenler... 

Alya Konutları Merkezefendi'de vade farksız 20 ay taksit imkanı!

BOSS4 Gayrimenkul'ün Zeytinburnu'nda hayata geçirdiği Alya Konutları Merkezefendi projesinde vade farksız 20 ay taksit imkanı sunuluyor. 

Dedeman Village yüzde 50 peşin vade farksız 12 ay taksit imkanıyla satışta!

Dedeman Village , Ankara'nın Beypazarı, Güdül ve Ayaş bölgesi çevresinde BCM Grup, DAFF Grup ve Meydan Yapı ortaklığında yükseliyor. Dedeman Villaları yüzde 50 peşin vade farksız 12 ay taksit imkanıyla satışta.

Bu Hayat konut projesinde yüzde 20 peşinat 120 ay taksit imkanı!

Ortak Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen Bu Hayat evlerinde satışlar devam ediyor. Satışa çıkarılan konutlarda  yüzde 20 peşinat 120 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Kredi kartı kullananlar dikkat! 3 ay taksit imkanı geri geldi

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu, kredi kartıyla yapılan o harcamalara 3 ay taksit imkanının devam etmesine karar verdi. İşte detaylar...

Ataşehir Modern'de 36 ay taksit ve 0 faizle ev sahibi olabilirsiniz! 

TMSF güvencesiyle İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşehir Modern'de 36 ay taksit ve 0 faizle ev sahibi olabilirsiniz. Peki Ataşehir Modern'de konut fiyatları ne kadar? 

240 ay taksit kampanyası Haberi

240 ay taksit kampanyası

Geçen yıl 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminin ardından gayrimenkul sektörünü canlandırmak ve piyasalara can suyu vermek üzere TOKİ ve Emlak Konut GYO’nun önderliğinde bir kampanya başlatılmıştı. Geçen yılın ağustos ayında bir aylık süre için başlayan ve GYODER üyelerinin ve sektörün diğer oyuncularının katılımıyla genişleyen kampanya, tüketici talepleri doğrultusunda ekim ayı ortalarına kadar uzatılmıştı. Faiz odaklı bu kampanya ile yüzde 0,76 faizle ve 120 ay vadeli krediyle alıcıya cazip imkanlar sunulmuştu. Kampanya kapsamında da 2,6 milyar TL’lik satış yapılmıştı. Darbe girişimine rağmen kampanyanın etkisiyle canlanan sektörde 2015 yılının satış rakamları aşılarak 1,3 milyon adetlik konut satış rakamı yakalanmıştı.


Son dönemde tekrar durgunlaşan piyasaya can vermek için şimdi yeni bir kampanya geldi. Yeni kampanya, yine Emlak Konut GYO önderliğinde, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı...