28 / 04 / 2024

Garanti BBVA'dan yeni konut kredisi! 240 ay vade ile 3 milyon TL kredi fırsatı

Garanti BBVA'dan yeni konut kredisi! 240 ay vade ile 3 milyon TL kredi fırsatı

Garanti BBVA, konut kredisi kampanyaları kapsamında en uzun vade seçenekleri ve cazip faiz oranları ile dikkat çekiyor. Banka müşterilerinin, 240 ay vade ile 3 milyon TL'ye kadar kredi kullanabilecekleri kaydedildi.



Bankalar, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara destek olmak amacı ile  çeşitli kredi kampanyaları yapıyorlar. Özellikle kredi kampanyaları, zaman zaman müşterilerin taleplerine uygun şekilde revize edilerek avantajlı hale geliyor. Garanti Bankası da müşteri memnuniyetini artırmak ve konut sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek isteyenlere destek olmak amacı ile sunduğu kampanya ile öne çıkmaktadır.

Konut fiyatları ve kira bedellerindeki yükselişler nedeni ile ev sahibi olma hayali uzun yıllar sürebiliyor. Fakat bankaların avantajlı konut kredisi kampanyaları, bu süreci kolaylaştırabiliyor. Garanti BBVA’nın sunduğu kampanya, en uzun vade süresi ve düşük faiz imkanı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Garanti BBVA dan yeni konut kredisi! 240 ay vade ile 3 milyon TL kredi fırsatı

Öte yandan, bankanın sunduğu kampanyada 3 milyon TL’ye kadar ödeme yapma imkanı bulunuyor. 240 ay vade seçeneği ile sunulan kredi fırsatı, düşük faiz oranlarıyla birleşerek müşterilere avantaj sağlıyor.

Garanti Bankası Konut Kredisi Kampanyasının Özellikleri. 240 ay vade seçeneği, 3 milyon TL’ye kadar ödeme imkanı ile düşük faiz oranları sunmaktadır. 

alanyamedya.com'da yer alan habere göre; Garanti BBVA’nın sunduğu konut kredisi kampanyası, müşterilere uygun vade seçenekleri ve düşük faiz avantajı ile konut sahibi olma yolunda önemli bir adım atmalarına yardımcı oluyor.

Ayrıca, bankanın 500.000 TL konut kredisi kampanyası da özel fırsatlar sunuyor. 120 ay vade seçeneğinde yüzde 2,86, 240 ay vade seçeneğinde ise yüzde 3,33 faiz oranları ile müşterilere destek sağlanıyor. Faiz oranları, vade süresine göre değişkenlik gösterirken, 3 milyon Türk Lirası konut kredisi talep eden müşteriler 240 ay vade seçeneği ile yüzde 3,37 faiz oranından faydalanabiliyor.

Garanti Bankası, müşterilerine sunduğu avantajlı konut kredisi kampanyaları ile ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmelerine katkı sağlamaktadır.

Konut kredisi faiz oranları peş peşe değişti! İşte banka banka yeni oranlar Şubat 2024! 

1 milyon Türk Lirası'nın faiz getirisi ne kadar? Banka banka oranlar ve getirileri...

Konutlara ağır vergi yükleri geliyor...

Litus İstanbul'da yüzde 40 peşin 36 ay vade fırsatı! Kefilsiz, banka kredisiz sıfır ev satılıyor! 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön