19 / 05 / 2024

25 haziran ataşehir elektrik kesintisi

25 haziran ataşehir elektrik kesintisi

Ataşehir Küçükbakkalköy'deki trafo merkezinde bulunan yeraltı kablolarının yanması nedeniyle saat 20.50'den itibaren elektriği kesilen bölgelere 2,5 saat sonra kademeli olarak enerji verilmeye başlandı.

Dap Ataşehir ön talep topluyor! Yeni proje! 

Dap Ataşehir projesinin yer teslimi 22 Haziran 2022 tarihinde yapıldı. Projede ön talep süreci başladı... 

Dap Ataşehir geliyor! Dev proje için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap Arsa Satışı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşmesi Dap Gayrimenkul Geliştirme ile 16 Haziran'da imzalandı. 

Ataşehir'de 8.6 milyon TL'ye icradan satılık 5 katlı bina!

T.C. İstanbul Anadolu 25. İcra Dairesi, İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde yer alan 5 katlı binayı 8 milyon 616 bin 438 TL'ye satıyor...

Ataşehir Yenisahra Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Ataşehir ilçesi, Yenisahra Mahallesi ve Yakın Çevresine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Ataşehir Küçükbakkalköy'de 14.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Ataşehir Belediyesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'ndeki Gecekondu Önleme Bölgesi'nde yer alan arsayı satıyor. İhale 25 Ekim'de yer alacak...

Ataşehir Modern telefon!

Ataşehir Modern telefon numarası haberimizde yer alıyor. Ataşehir Modern projesinde 43 katlı Flex Kule, 35 katlı Balance Kule ve 25 katlı Grand Kule bulunuyor. 

İzmir Gayda Ataşehir daire fiyatları!

İzmir'in Çiğli ilçesine bağlı Ataşehir Mahallesi'nde yükselen Gayda Ataşehir projesinde yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan bedel için 22 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor...

TOKİ İstanbul Ataşehir'de konut satıyor! 298 bin 494 TL'ye!

TOKİ İstanbul Ataşehir'de 25 konut satıyor. Standart konut kapsamında hayata geçirilen projede fiyatlar 298 bin 494 TL ile 550 bin 213 TL arasında değişiklik gösteriyor.

Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Şerifali Çiftliği Gecekondu Önleme Bölgesi Otogar, Trafo ve Enerji Nakil Hatlarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı 25 Ağustos'ta askıdan indirilecek...

TOKİ Ataşehir Şerifali projesi için başvurular başlıyor!

TOKİ Ataşehir Şerifali projesinde yer alan 25 konut kurasız olarak satışa çıkıyor, projede yer alan konutlar için başvurular 7 Ağustos'ta başlayacak.

Ataşehir Belediyesi, 6 ay içinde inşaat ruhsatı verecek!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Yenisahra ve Barbaros mahallerinin 1/1000'lik imar planlarıyla ilgili yaptığı bilgilendirme toplatısında, Haziran 2017 itibariyle vatandaşların inşaat ruhsatını vermeyi planladıklarını söyledi.

Nidakule Ataşehir'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bugün KAP'a yaptığı açıklamada Nidakule Ataşehir projesinin kısmı geçici kabul tutanağının 24 Haziran tarihinde onaylandığını açıkladı.

Ataşehir Cep Otogarı ihalesi 23 Haziran'da!

2017 yılında tamamlanması hedeflenen Ataşehir Cep Otogarı ihalesi 23 Haziran Perşembe günü yapılacak.

25 haziran ataşehir elektrik kesintisi Haberi

25 haziran ataşehir elektrik kesintisi


Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) 4. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü'nün Ataşehir Küçükbakkalköy'deki trafo merkezinde, yeraltındaki kablolarda meydana gelen yanma nedeniyle bölgedeki ev ve işyerlerinin elektrikleri kesildi. Başta Ataşehir olmak üzere, Göztepe, Suadiye, İçerenköy, Caddebostan, Sahrayıcedid, Maltepe'nin bir bölümü, Zümrütevler ve Kayışdağı karanlığa gömüldü. 187 Elektrik Arıza Servisi'nin hatları, vatandaşların yoğun şekilde araması üzerine kilitlendi. Yangın nedeniyle, trafo merkezine Kadıköy, Ümraniye ve Ataşehir itfaiye müfrezelerine ait çok sayıda ekip sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangına köpük sıkarak müdahale etti. 



ELEKTRİKLER 2,5 SAAT SONRA GELDİ


İtfaiyenin yoğun çalışması sonucu yeraltı kablolarındaki yangın kontrol altına alındı. Bölgeye de saat 23.20 itibariyle kademeli olarak elektrik verilmeye...