05 / 05 / 2024

25. UNICERA Fuarı

25. UNICERA Fuarı

Graniser Seramik, bu yıl en yeni ürünlerini, Tüyap tarafından gerçekleştirilen UNICERA Fuarı’nda sergiliyor...

Eskişehir 2. Yapı Fuarı 25-28 Kasım'da!

İnşaat sektörünün profesyonelleri, ikinci defa Tüyap Eskişehir Yapı Fuarı’nda bir araya geliyor. Tüyap Eskişehir Yapı Fuarı 25-28 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek.

2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı!

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğince düzenlenen 2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı.

Konya Gayrimenkul Fuarı 25 Nisan'da açılacak!

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı 25 Nisan'da açılacak...

Akyurt Uluslararası Fuar Alanı'nın yüzde 25'i tamam!

Ankara ve bölge ekonomisine katkı sağlayacak olan Akyurt Uluslararası Fuar Alanı’nda inşaat çalışmaları yüzde 25 oranında tamamlandı. Fuarın 2019 sonunda açılması planlanıyor.

Beton İzmir 2018 Fuarı 25 Nisan'da başlıyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) ve Kalite Fuar Yapım AŞ tarafından düzenlenen Beton İzmir 2018 Fuarı 25 Nisan'da başlıyor. Fuar 28 Nisan'a kadar devam edecek. 

Beton İzmir 2018 Fuarı 25-28 Nisan'da!

İnşaat ve Hazır Beton Sektörlerini bir araya getirecek Beton İzmir 2018 Fuarı 25-28 Nisan'da gerçekleştirilecek. Fuar Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) ve Kalite Fuar Yapım A.Ş. tarafından düzenleniyor.

Şanlıurfa Fuar Merkezi'nin yüzde 25'i tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, fuar merkezinin yüzde 25'ini tamamladı.

Şanlıurfa Fuar Merkezi'nin yüzde 25'i tamam!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Şanlıurfa Fuar Merkezi'nin yapımı devam ediyor. İnşaat halinde olan fuar merkezinin yüzde 25'i tamamlandı.

Gönye Proje, Decovita'nın Unicera Fuarı'ndaki standını tasarladı!

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, koleksiyon tasarım danışmanlığını üstlendikleri Decovita’nın, 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında CNR EXPO’da düzenlenen Unicera fuar standını tasarladı.

Seramiksan'a UNICERA'da büyük ilgi!

Seramiksan’ın üstün teknolojisi ve benzersiz tasarımlarıyla oluşturduğu 2017 koleksiyonuna Unicera Fuarı’nda ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor.

UNICERA 2017 Fuarı 08-12 Mart'ta!

Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) ve Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) tarafından düzenlenecek UNICERA Fuarı 08-12 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuara 181 firmanın katılması bekleniyor.

Stil44 Unıcera banyo mutfak fuarına katılıyor!

Stil44, 25 yıllık deneyimle ürettiği sıra dışı el emeği seramik banyo mutfak ürünleri ile UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda 8-C01 numaralı standında tüketici ile buluşuyor.

10. Adana Mobilya Fuarı 25 Ekim'de!

TÜYAP Fuarcılık tarafından düzenlenen, 10. Adana Mobilya-Dekorasyon Fuarı, 25-30 Ekim tarihlerinde Adana'da gerçekleştirilecek.

25. UNICERA Fuarı Haberi

25. UNICERA Fuarı

Graniser Seramik, tarihin o hiç eskimeyen motiflerini modern bir yaklaşımla, deneyimli ve eğitimli tasarımcıların yorumlarıyla günümüz mekanlarına taşıdığı Ceramica Empoli serisini ve çağdaş tasarımlarını 25. UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda paylaşıyor. Seramik endüstrisi için en büyük pazarlama platformu olmanın beraberinde Avrupa’nın bu alandaki en önemli iki büyük fuarından biri olan UNICERA, bu yıl 27 Şubat-3 Mart 2013 tarihleri arasında, TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.


İnovasyonu ve tercihleri yakından takip edip, yeni makineler alan ve şu dönem yaptığı yatırımlar ile adından söz ettiren Graniser Seramik, fuarda yer alan standına gelen konuklara, yeni ürünlerini tanıtacak ve 2013 trendlerinden bahsedecek. Günümüzün modası ahşap ve eskitilmiş görünümden uygulamalar gösterecek. Graniser aynı zamanda seçtiğiniz yer ve duvar malzemesine göre uygulama ve dekorasyon tüyoları verecek.


25. UNICERA Seramik...