02 / 05 / 2024

250 bin dolara vatandaşlık

250 bin dolara vatandaşlık

Türkiye'den belli bir sınırda bedel ödeyerek ev alanlar vatandaşlığın da sahibi olabiliyor. İşte Türkiye'den ev alan yabancılara vatandaşlık şartları 2022...

Türkiye'de ev alan yabancılara vatandaşlık Resmi Gazete 2018!

Türkiye'de ev alan yabancılara vatandaşlıkta limit 250 bin dolara indirildi. İşte Türkiye'de ev alan yabancılara vatandaşlık esasları..

Yabancılara 250 bin dolara vatandaşlık hakkı için son 12 gün! Resmen açıklandı!

Yabancılara gayrimenkul alımı karşılığı Türk vatandaşlığı verilmesi uygulamasında, 250 bin dolar olan limiti 400 bin dolara çıkaran değişiklik 13 Haziran 2022'de yürürlüğe alınacak...

Türk vatandaşlığı için asgari gayrimenkul bedeli resmen 400 bin dolara yükseltildi!

Türkiye'den 250 bin dolarlık gayrimenkul karşılığında hak kazanılan Türk vatandaşlığında yeni düzenlemeye gidildi. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelikle 250 bin dolarlık gayrimenkul değeri 400 bin dolara yükseltildi.

Yabancıya konut satışındaki 250 bin dolar kriteri fiyatları uçurdu!

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı alabilmek için 250 bin dolarlık bir konut satın almanın yeterli olması, doların TL karşısında uçmasının da etkisiyle sektördeki dengeler değişti. Evi 100 bin dolara alan ve satıcıyla anlaşan kişiler tapuda 250 bin dolar olarak gösterip, fiyatların armasını sağlıyor.

Gayrimenkul alan yabancıya vatandaşlıkta sınır 500 bin dolara çıkabilir!

Yatırım yoluyla vatandaşlık uygulamasında alt sınır 1 milyon dolardan 250 bin dolara düşürülmüştü. Fakat İspanya, Portekiz, Yunanistan ve Malta gibi ülkelere kıyasla oldukça düşük kalan bu tutarın 2020'de 500 bin dolara yükseltilmesi bekleniyor...

Konut alana vatandaşlıkta limit 250 bin dolara indi!

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan 106 sayılı kararla yabancıların Türkiye vatandaşlığına geçişiyle ilgili bazı düzenlemelerde değişiklik yapıldı. Türkiye'de gayrimenkul sahibi yabancıların vatandaşlığa geçişi için gereken asgari taşınmaz bedeli 1 milyon dolardan 250 bin dolara çekildi.

Eda Taşpınar Miami'den 250 bin dolara ev aldı!

Sosyetik güzel, stil ikonu Eda Taşpınar, kazancını gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Eda Taşpınar, 250 bin dolara Miami'den ev aldı.

Vivos XPoint, ABD'de zenginlere 250 bin dolara sığınak satıyor!

ABD’DE Vivos XPoint adlı bir şirket, göktaşı veya atom bombası gibi tehlikelere karsı korunmak isteyen zenginlere 250 bin dolara kadar (970 bin TL) sığınak satıyor.

Aktan Terrace Suadiye'de 1 milyon 850 bin dolara!

İnanlar Aktan Terrace 13 katlı tek blok halinde yükseliyor. 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Aktan Terrace Suadiye'de fiyatlar 1 milyon 850 bin dolardan başlıyor, 2 milyon 250 bin dolara kadar yükseliyor.

1998 yılında Nemlizade Tütün Deposu 16.250.000 dolara satılmış!

1998 yılında açık artırmayla satışa çıkarılan Deniz Nakliyat'a ait Paşalimanı'ndaki Nemlizade Tütün Deposu, 16 milyon 250 bin dolara (4.3 trilyon) Korkmaz Yiğit'e satılmış. 7 kattan oluşan binanın her katı bin metrekareymiş.

Hüsnü Özyeğin Finansbank’ın genel müdürlük binasını 65 milyon 250 bin dolara aldı!

Türkiye’nin en zengin işadamlarından ve Fibabanka’nın Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, kendisine çok uğurlu geldiğine inandığı Finansbank’ın genel müdürlük binasını 65 milyon 250 bin dolara geri aldı.

ABD'de 250 yıllık meşe 400 bin dolara mal olan çalışmayla taşındı!

ABD’de yapılan ‘ağaç taşıma operasyonu’nda, üniversite genişletme projesinin ortasında kalan 250 yıllık meşe 400 bin dolara mal olan çalışmayla taşındı.Ayrıca halkı bilgilendirmek ve yapılacak çalışmayı anlatmak için bir animasyon film hazırlandı.

Demsa Group Kandilli Konakları fiyat listesi! 3 milyon 250 bin dolara!

Demsa Group Kandilli Konakları fiyat listesi bilgileri kapsamında yer alan villaların fiyatları 3 milyon 250 bin dolardan başlıyor. Projede banka kredisi ile vadelendirme seçeneği sunuluyor

Own Garden Yakacık'ta 1 milyon 250 bin dolara villa!

İstanbul Anadolu Yakası Yakacık'ta Kavanlar İnşaat yeni bir proje inşa ediyor. Own Garden Yakacık projesinde fiyatlar 1 milyon 250 bin dolardan başlıyor...

250 bin dolara vatandaşlık Haberi

250 bin dolara vatandaşlık

Türkiye'den ev alan yabancılara vatandaşlık şartları 2022 merak ediliyor. Türk Vatandaşlığı Kanununun Uygulanmasına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, 6 Ocak 2022 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Aranan koşullara sahip olan yabancılar yine şartlara uygun bir gayrimenkul satın almaları halinde vatandaşlığın da sahibi oluyor. İşte Türkiye'den ev alan yabancılara vatandaşlık şartları 2022...

TAPUDA YABANCILARDAN İSTENEN BELGELER

Kimlik Belgesi veya Pasaport Yabancıya ait ülke kimlik belgesi veya pasaport sunulur. (gerektiğinde tercümesi ile birlikte) 

Kimlik Beyan Formu Yabancı gerçek kişiden “Kimlik Beyan Formu” için 1 adet fotoğraf istenir. 

İşlemde temsil var ise temsile ilişkin belge Vekâletname, vasi kararı, yetki belgesi …vb (Yurt dışında düzenlenen vekâletname ile işlem yapılacaksa, tercümesiyle beraber vekâletnamenin aslı veya onaylı örneğinin sunulması gerekmektedir) 

Satışa konu taşınmaza ait tapu senedi Var...