17 / 07 / 2024

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Bodrum'dan 4 milyon 250 bin dolara villa satın aldı!

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Bodrum'dan 4 milyon 250 bin dolara villa satın aldı!

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, geçtiğimiz aylarda Bodrum'da müstakil bir villa sahibi olmuşlardı. Şimdi ise yine aynı site içerisinde 4 milyon 250 bin dolara ikinci bir müstakil villa daha satın aldılar.


Döviz ve altında al-sat kolaylığı!


Çalıkuşu" dizisinde tanışan ve 2017 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncular Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, mutlu evlilikleriyle magazin manşetlerini süslemeye devam ediyor. Ünlü çift, son olarak Bodrum'dan aldıkları villa ile gündeme geldi. Ünlü çift Bodrum'dan ikinci villa satın aldılar. 

İKİNCİ VİLLA SATIN ALDILAR

Başarılı kariyerlerinin yanı sıra, aile hayatlarında da örnek bir çift olarak gösterilen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, geçtiğimiz aylarda Bodrum'da müstakil bir villa sahibi olmuşlardı. Şimdi ise yine aynı site içerisinde ikinci bir müstakil villa daha satın aldılar. Çiftin yeni evlerinde tadilat ve dekorasyon çalışmaları başladığı görüldü. Çift lüks villa için 4 milyon 250 dolar ödediği ortaya çıktı. 

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Bodrum dan 4 milyon 250 bin dolara villa satın aldı!

Fahriye Evcen ve Burakj Özçivit'in Çalıkuşu dizisinde başlayan aşkları 2017 yılında nikah masasında devam etti. Ünlü çift, 2019'da Karan'ı kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşadı.

Habertürk'te yer alan habere göre; Çiftin Bodrum'dan yeni aldıkları evde tadilat ve dekorasyon çalışmalarının olduğu görüldü. Evliliklerini iki çocukla taçlandıran ikili, Ocak ayında ise Kerem adını verdikleri oğullarına kavuştu. Türkiye'nin en çok kazanan ünlü yüzlerinden Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, 15 milyonluk araçlarıyla geçtiğimiz günlerde magazin manşetlerini süslemişti.

Gerek reklam filmleriyle gerekse davetlerden kazandıkları ücretlerle sık sık gündeme gelen oyuncu çift Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in, geçtiğimiz haftalarda İstanbul'da oturdukları lüks sitede ikinci villalarını aldığı ortaya çıkmıştı.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in 'saray yavrusu' evi görenleri büyüledi! İşte Beykoz'daki 4 katlı havuzlu lüks villa...

Fahriye Evcen-Burak Özçivit Bodrum'dan villa aldı!

Geri Dön