02 / 05 / 2024

250 müteahhitlik firması arasında 42 türk firması

250 müteahhitlik firması arasında 42 türk firması

Dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasında 42 Türk firması bulunuyor. 61. Hükümetin Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasında 42 Türk firmasının bulunduğunu belirtti.

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün KAadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Babaoğlu tarafından kuruldu. 

İnşaat devi 2 milyar lira borçla battı! Dünyada en büyük 250 müteahhitlik şirketi arasındaydı

Bir zamanlar yurtdışında gerçekleştirdiği projelerle dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasına giren Kayı İnşaat ve grup şirketi Bilyap için iflas kararı verildi.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Erman Ilıcak: Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu!

Rönesans İnşaat, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde 23. sırada yer alıyor. Rönesans Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, "Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu" diye konuştu.

Türk müteahhitlik sektörü pandemi sürecinden umutlu!

TMB, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile birlikte dünyanın en büyük 250 müteahhidi listesinde 44 Türk firmasının bulunduğunu açıkladı.

Onurhan Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onurhan Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Karahan tarafından kuruldu. 

Türk müteahhitlik sektörü dünyada 2. sırada!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türk müteahhitlik sektörünün, Çin Halk Cumhuriyeti'nin ardından dünyada ikinci sırada yer aldığını ve dünyadaki ilk 100 inşaat şirketi arasında 7 Türk inşaat firması bulunduğunu söyledi.

Azizoğlu Müteahhitlik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizoğlu Müteahhitlik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Daday tarafından kuruldu.

ENR'den, Türkiye'ye 4 ödül birden!

ENR, her yıl dünyada 250 müteahhitlik firması sıralamasını yayınlıyor. Türk müteahhitleri, Çin’in ardından ikinci sırada yer alıyor. Türkiye'ye bu yıl 4 ödül geldi. 

Tayyar Akkurt, tasarla ve yap modelini anlattı!

New York’ta, her yıl dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firmasını açıklayan Engineering News Record bu yılki etkinliği de gerçekleştirildi.

AE Arma Dünyanın 250 Müteahhitlik Firması arasında!

Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik şirketi AE Arma–Elektropanç, dünyanın en büyük uluslararası 250 müteahhitlik firması 2017 listesinde geçen seneye göre 32 sıra yükselerek, 190. sırada yer aldı.

İşte dünyanın en büyük 46 Türk müteahhidi!

‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi’ listesindeki Türk müteahhitlik firması sayısı 46’ya çıktı. Bu sayı ile Türkiye, 65 firma ile listede birinci sırada yer alan Çin’in ardından dünyada ikinci sıradaki yerini korudu.

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi arasında 46 Türk var!

Uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR'ın müteahhitlerin bir önceki yılda ülkeleri dışındaki faaliyetlerinden elde ettikleri gelirleri esas alarak yayınladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 2015 yılında 40 olan Türk müteahhitlik firması sayısı 2016 yılında 46 oldu.

250 müteahhitlik firması arasında 42 türk firması Haberi

250 müteahhitlik firması arasında 42 türk firması

Dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasında 42 Türk firması bulunuyor.61. Hükümetin Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasında 42 Türk firmasının bulunduğunu belirterek, bu sayı ile Türkiye'nin, Çin'in ardından 2. sıradaki yerini koruduğunu bildirdi. Zeybekci, yazılı açıklamasında, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering Ncws Record'ıın yaptığı dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması sıralamasına ilişkin değerlendirmelerde...