06 / 05 / 2024

25h Hotel türkiye

25h Hotel türkiye

Fitaş Sineması'nın sahibi olan Akdemir Ailesi, 25h Hotel'i Ortaköy'e getirmek için düğmeye bastı.

Radisson Hotel Group Türkiye'de 5 yılda 50 otele ulaşacak!

Yılmaz Yıldırımlar, dünyanın en büyük otelcilik zincirlerinden birinde çok büyük bir bölge ondan soruluyor. Koronavirüs problemine rağmen Türkiye için hedefleri çok büyük. "Türkiye'de neden beş yıl içinde 50 otelimiz, 10 bin odamız olmasın?" diyor...

Radisson Hotel Group Türkiye yatırımlarına devam edecek!

Radisson Hotel Group 2020'de Bodrum'da üst sınıf lüks otel markası Radisson Collection ile Türkiye pazarındaki yerini güçlendirirken, Türkiye'nin en büyük 10 şehrinde yatırımlara devam edecek

Knauf Türkiye bölgesel çalıştayı Samsun’da gerçekleştirildi!

Knauf Türkiye’nin, 2019 yılı değerlendirmesiyle ilgili gerçekleştirdiği bölgesel çalıştay, 31 Ocak’ta Sheraton Grand Samsun Hotel’de düzenlendi. Çalıştayda Knauf Türkiye’nin 2020 bölgesel hedef ve stratejileri açıklandı.

Radisson Hotel Group Türkiye’deki 25'nci otelini Sakarya'da açtı!

Radisson Blu, Türkiye’nin kuzey batısında yer alan Sakarya'da Türkiye'deki 25'nci otelini açtı. Radisson Blu Hotel Sakarya resmen hizmete açıldı...

MGallery, Türkiye’deki ilk otelini Karaköy’de açtı!

MGallery otel koleksiyonunun Türkiye’deki ilk örneği olan “The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel” Karaköy’de 180 yıllık tarihi binada açıldı. 

Carlson Rezidor Hotel Group Türkiye'de 7 otel açmaya hazırlanıyor!

Dünyanın en hızlı büyüyen otelcilik şirketlerinden Carlson Rezidor Hotel Group, bu yıl Türkiye’de 7 otel açmaya hazırlanıyor.

Wyndham Hotel Group Türkiye'de 100 otel açacak!

Türkiye'de otel sayısını son iki yılda 3'e katlayan Wyndham Hotel Group'un şu anda Türkiye'de 50'nin üzerinde oteli faaliyet gösteriyor.

Choice Hotels'ten Türkiye'ye butik otel yatırımı!

CHOICE Hotels International, üst segment markası Ascend Hotel Collection’ı Türkiye’ye getiriyor.

Choice Hotels, Türkiye'de 3 yeni otel açacak!

Choice Hotels, 2014 yılında Clarion markasıyla girdiği Türkiye piyasasında Ascend Hotel Collection markasıyla Alaçatı, Cunda ve Bodrum’da üç yeni otel açacak.

Wyndham Hotel Türkiye'deki otel sayısını 200'e çıkaracak!

Wyndham Hotel Group EMEA Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı John Griffin, ''Türkiye'de 50 otelimiz bulunuyor. GrifFın, markaları altında Türkiye'de faaliyet gösteren otel sayısını geçtiğimiz iki yılda üçe katladık ve 2020'ye kadar ise bu sayıyı 100'e çıkarmayı hedefliyoruz'' dedi.

Wyndham Hotel'in Türkiye'deki otel sayısı 51'e ulaştı!

Dünya genelinde 7 bin 800 otel, 720 bin yatak kapasitesi ve 40 bine yakın çalışana sahip olan Wyndham Grubu, Türkiye'deki 51. otelini açtı. Grup Türkiye'de 70 otel sayısına ulaşmayı hedefliyor.

Hilti Türkiye’den 'liderlik engel tanımaz' mesajı!

“Türkiye’nin En İyi 3. İşvereni” seçilen Hilti Türkiye, 2016 yılı strateji, hedef ve planlarına projektör tuttuğu “Kick Off” (başlama vuruşu) organizasyonunu, “Liderlik Engel Tanımaz” temasıyla Antalya Ela Quality Resort Hotel’de gerçekleştirdi

Choice Hotels Türkiye'deki otel sayısını 5'e çıkaracak!

Dünyanın en büyük ve başarılı otel zincirlerinden biri olan Choice Hotels, İstanbul ve Kahramanmaraş için imzaladığı anlaşmalarla Türkiye’deki Clarion Hotel sayısını beşe çıkaracak.

25h Hotel türkiye Haberi

25h Hotel türkiye

Beyoğlu'nda yer alan Fitaş Sineması'nın sahibi olan Akdemir Ailesi, kamuoyunda da ağırlıklı olarak sinema alanındaki yatırımlarıyla biliniyor.

Para'da yer alan habere göre, sinema alanında yaptığı yatırımları  AFM (Anadolu Film Merkezi) zinciri altında büyüttükten sonra Rus Alfa Grubu'na satmıştı. Aile gerçekleştirilen bu satıştan sonra eğlence ve turizm alanlarına yönelerek, tüm şirketlerini Sifisan Yatırım Çatısı altında toplamıştı. Turizm alanında da Bodrum'da yer alan Sarpedor Hotel ile İstanbul'daki Fitaş Oda Hotel'le hizmet veriyor.

Para'dan Kerem Köfteoğlu'nun aldığı duyumlara göre, Akdemir Ailesi, şimdi de dünyanın önde gelen otel zincirleri arasında yer alan  Accor Grubu lüks markalarından 25h (25 saat) Hotel'in markasını Ortaköy'e getirmeyi planlıyormuş. Accor Grubu'nun henüz Türkiye'ye gelmeyen bu markası Avrupa'nın belli başlı 9 kentinde 13 tesisle hizmette. Kentli gezginlere hitap edip "Olduğun gibi...