02 / 05 / 2024

26. Bursa Yapı ve Yaşam Fuarı ne zaman açıldı

26. Bursa Yapı ve Yaşam Fuarı ne zaman açıldı

Dünyanın en büyük 250 inşaat şirketi arasında 40'a yakın Türk firmasının bulunduğuna dikkati çeken Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay, bu durumun uluslararası arenadaki başarıyı koyduğunu vurguladı.

Filyos'taki imara aykırı yapılar için yıkım kararı!

Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde Filyos'ta 26 adet yapı ve bir yapı için alınmış 10 adet yapı kayıt belgesinde yapılan incelemede üç adet yapıdaki yedi adet bağımsız bölümün imara aykırı olduğunu belirledi.

Bursa Osmangazi Millet Bahçesi 26 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Zafer Mahallesi (Gökdere) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait ile ilgili Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 26 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı İnşaatı ihalesi yapıldı!

Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı İnşaatı ihalesi yapıldı. Cuma günü yapılan ihalenin maliyeti yaklaşık 1 milyar 787 milyon 26 bin 747 TL 90 kuruş olarak belirlendi.

Körfez'de 10 ayda 26 riskli yapı yıkıldı!

Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından 2019 yılının ilk 10 ayında 26 riskli yapının yıkım işlemi tamamlandı. 5 yapı için ise süreç devam ediyor.

Bursa Yapı Fuarı'nı 26 bin 814 kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını kapattı. Her iki fuara da dört gün boyunca toplam 26 bin 814 ziyaretçi geldi.

İMSİAD ve RUMELİSİAD inşaat sektörünün geleceğini fuarda ağırladı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin inşaat sektörünün geleceği olan Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini 17. Bursa Yapı ve 4. Rising City Gayrimenkul fuarlarında ağırladı.

Mustafa Dündar'dan özel sektöre kentsel dönüşüm çağrısı!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı, Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı.Fuarda konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, inşaat sektörünün yeni imara açılacak bölgeleri beklemek yerine Bursa’nın merkezini hedef alması gerektiğini söyledi.

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını açıyor. 100'e yakın firmanın katılacağı fuar 18-21 Nisan tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Bursa Yapı Fuarı 18 Nisan'da kapılarını açacak!

Bursa’da, inşaat ve gayrimenkul sektörünün kalbinin atacağı Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı’ 18-21 Nisan tarihleri arasında yapılacak. 

10 soruda imar barışı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye’de 25-26 milyon yapının yüzde 60’ının devletle ihtilaflı olduğu ve imara aykırılıkların cüzi bir ücret karşılığında kayıt altına alınabileceğini açıkladı. 

İmar barışı geliyor!

Türkiye’de 25-26 milyon yapının yüzde 60’ının devletle ihtilaflı olduğu söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, “İmara aykırılıklar, işgaller var. 1 hafta içinde Meclis’e gelecek. Vatandaş cüzi bir ücret karşılığı kayıt altına alınacak, kavga bitecek” dedi.

Bursa yapılan yıkımlarla nefes alıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi yaptığı yıkımlarla kentin yapı stoğunu güçlendiriyor.

Sinpaş'tan SS Modern Bursa Yapı Kooperatifi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirketin genel bilgi formunu paylaştı. Sinpaş, SS Modern Bursa Yapı Kooperatifini kurdu.

26. Bursa Yapı ve Yaşam Fuarı ne zaman açıldı Haberi

26. Bursa Yapı ve Yaşam Fuarı ne zaman açıldı


Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Ticari Safari projesi kapsamında yurt dışından ve yurt içinden alım heyetlerini üyeleriyle buluşturduklarını belirterek, "Güney Marmara'daki 40'a yakın ticaret ve sanayi odasında yapı sektöründe faaliyet gösteren firmalarımızla 17, 18 ve 36'ncı komite üyelerimizi buluşturuyoruz. Üyelerimizin bu görüşmelerden de önemli iş bağlantılarıyla ayrılacağını umut ediyoruz" dedi. 

BTSO'nun desteğiyle hazırlanan '26. Uluslarası Yapı ve Yaşam Fuarı' ile '9. Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve Doğalgaz Teknolojileri' ile 'Bursa Kent 2014' fuarları kapılarını açtı. Fuarın açılışında konuşan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay, BTSO'nun desteğiyle bu yıl 26'ncısı düzenlenen ve alanında Anadolu'nun en büyük organizasyonu olan Yapı ve Yaşam Fuarı'nın firmalar açısından faydalı geçmesini temenni etti. İnşaat sektörünün istihdam üzerindeki olumlu etkileri ve gayri safi...