18 / 07 / 2024

27 aralık perşembe

27 aralık perşembe

Dünyaca ünlü motor mağazası, Harley Davidson resmi bayisiyle Ankara'da satış mağazası açmaya hazırlanıyor...

Altının gramı rekor üstüne rekor kırıyor! 28 Aralık Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yeni yıl öncesi rekor üstüne rekor kırıyor. Dün güne 2020 liradan başlayan gram altın bugün yeni zirvesine ulaştı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 28 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Altında yeni rekor! Gram altın 2 bin 20 TL'yi geçti! Yatırımcılar hemen bakın! 27 Aralık 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde resmen tozu dumana kattı. Gram altın bugün Kapalıçarşı'da 2 bin 20 lira seviyesini aştı. Peki bugün çeyrek altın ne kadar oldu? Yarım altın, tam altın, Ata altın kaç lira? 27 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Dolar ve euro son zamanların en yüksek seviyesinde! Bugün dolar ve euro kaç TL oldu? Son dakika döviz kurları

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve euro rekor tazeledi. Peki dolar ve euro ne kadar oldu? 21 Aralık Perşembe döviz kurları...

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fiyatları yükselişte! Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı öncesi altın fiyatları güne yükselişle başladı. Bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 21 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Gram altın bugün ne kadar? Elinde 1 gramı bile olanlar dikkat! 14 Aralık Perşembe canlı altın fiyatları

Geçtiğimiz hafta yukarı yönlü hareket eden altın haftaya düşüşle başlamıştı. Fakat dün açıklanan Fed faiz kararı sonrası altın fiyatları yükselişe geçti. Yatırımcıların gözü ise gram altında. Peki altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 14 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

İZBAN'a iki yeni durak geliyor! Asarlık ve Koyundere durakları için ön yeterlilik ihalesi 27 Aralık’ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN'a iki yeni istasyon daha kazandırmak amacıyla 27 Aralık’ta ön yeterlilik ihalesi yapacak. İşte detaylar...

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç lira? 7 Aralık Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altının ons fiyatı 2026 dolardan işlem görüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 7 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

TOKİ Ankara Haymana kura çekilişi 27 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesinde yer alan 3 oda 1 salon konutların kura çekilişi 27 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

VM4+ Üç Tekerlekli Elektrikli Moped, 1 Haziran Perşembe günü A101'de satışa çıkıyor; Hemen uygun fiyatına bakın

VM4+ Üç Tekerlekli Elektrikli Moped, A101'de satışa çıkıyor.  1 Haziran Perşembe günü A101 marketlerinde satılacak olan VM4+ Üç Tekerlekli Elektrikli Moped uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Hemen bakın!

Migros sanal markette taze perşembe rüzgarı! Kırmızı et, beyaz et, peynir dibi gördü!

Migros Market sanal markette taze perşembe kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında Kırmızı et, beyaz et, peynir dibi gördü. İşte indirimli diğer ürünler ve fiyatı...

Migros'ta taze perşembe kampanyası! Tereyağı, kırmızı et, sebze ve meyveye dev indirim!

Migros Market Sanal Markete özel Taze Perşembe kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında Tereyağı, kırmızı et, sebze ve meyve gibi ürünlere dev indirim yapıldı.

Akaryakıt alacaklar hemen bakın! İşte 27 Nisan Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine indirim yolda mı? Motorin ne kadar oldu? İşte 27 Nisan Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

27 aralık perşembe Haberi

27 aralık perşembe

10 yıldır faaliyet gösteren, motosiklet tutkunlarının ikonu haline gelen Harley-Davidson Ankara'ya ile mağazasını açacak. Mağazanın açılışı 27 Aralık Perşembe günü gerçekleşecek. Firma Ankara için bir jest yaparak, mağazanın logosunu Anıtkabir'den etkilenerek yaptırdı. Harley- Davidson'un İstanbul ve İzmir'de resmi bayiileri...