14 / 05 / 2024

27. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı Unicera

27. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı Unicera

Yenilikçi, çevreci ve fonksiyonel tasarımlara imza atan Silverline Ankastre, 24-28 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 27. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı Unicera'da yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak...

4 yıl garantili Arzum Olivya Seramik Tabanlı Ütü indirimde! Bu indirim kaçmaz! 20 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecek çiftler, Arzum AR684 Olivya 2400W Seramik Tabanlı Ütü hepsi burada internet sitesinde yüzde 27 indirimle satışta. Peki ürünün indirimli fiyatı ne kadar?

Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu yarışması için başvurular başlıyor!

27'uncu kez gerçekleşecek ‘Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ için kayıt dönemi 1 Mayıs'ta başlıyor. Yarışmacılar 30 Haziran'a kadar başvuruda bulunarak erken kayıt döneminden yararlanılabiliyor.

Çimento sektörü 2020'de yüzde 27,3 büyüdü!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB), 2020 yılı verilerine göre; çimento sektörü 2020'de yüzde 27,3 büyüme kaydetti. 

Türkiye tapu kaydı sıralamasında dünyada 27. sıraya yükseldi!

Yatırım ortamının iyileştirilmesi çalışmalarında, uluslararası yatırımcılar tarafından referans kaynak olarak görülen "Dünya Bankası İş Ortamı 2020 Raporu"nda Türkiye, tapu kaydı sıralamasında 27. sıraya çıktı.

Çanakkale Seramik Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kaleseramik,Çanakkale Seramik markasıyla "Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi"ne sponsoru oldu.

Saratov Yuri Gagarin Uluslararası Havalimanı 27 Ağustos'ta açılacak!

Türk inşaat şirketi ESTA Construction’ın inşa ettiği Saratov Yuri Gagarin Uluslararası Havalimanı’nın 27 Ağustos tarihinde açılacak.

İstanbul Yeni Havalimanı'na NG Kütahya Seramik imzası!

Tasarımı ve geliştirdiği projeleriyle uluslararası arenda ödüller alan İstanbul Yeni Havalimanı projesinde yerli üretim tercih edildi. NG Kütahya Seramik, İstanbul Yeni Havalimanı’nı seramikleriyle donattı. 

Kaleseramik Cersaie Fuarı’na katıldı!

Uluslararası seramik pazarında faaliyet gösteren Kaleseramik, 31’inci kez düzenlenen Cersaie Fuarı’na katıldı. Firma, toplam 703 metrekarelik alanda stant açtı.

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de açılıyor!

Ege’nin en prestijli uluslararası emlak fuarı, İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Elit Fuarcılık Hizmetleri organizasyonu ile 27-30 Eylül günleri arasında Fuarizmir’de kapılarını açacak. 

Cityscape Riyadh Fuarı 27 Eylül'de başlıyor!

Suudi Arabistan Krallığı, başkentte yapılacak yerel ve uluslararası yatırımcıları, geliştiricileri, finansörleri ve hükümet üst düzey yetkililerini bir araya getirecek Cityscape Rıyadh Fuarı 27 Eylül'de başlıyor.

E.C.A. ve SEREL UNICERA'da sergilenecek!

08-12 Mart tarihleri arasında düzenlenen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda E.C.A. ve SEREL sergilenecek.

Fakir Hausgeräte yeni tasarımlarıyla Zuchex Fuarı'nda!

Elektrikli ev aletleri sektörü denilince ilk akla gelen firmalardan biri olan Fakir Hausgeräte, yeni tasarım ürünleriyle 25 Eylül 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenen, 27. Uluslararası Zuchex Fuarı 12. Hall’da yer alacak.

Seramiksan 9'ncu kez CERSAIE’de!

Kendine özgü tasarımlarıyla sektörde fark yaratan Seramiksan ileri teknoloji ve yenilikçi tasarımlarını, 26 - 30 Eylül 2016’da düzenlenecek olan uluslararası seramik fuarı CERSAIE’de sektör profesyonellerinin beğenisine sunacak.

27. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı Unicera Haberi

27. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı Unicera

1994 yılından bu yana Türkiye'de sektöründe yenilikçi, çevreci, fonksiyonel ve yüksek enerji verimliliği sağlayan geniş ürün yelpazesi ile boy gösteren Silverline Ankastre,  ulusal ve uluslararası birçok markanın yeni koleksiyonlarını ortaya koyduğu Unicera'da  geleceğin mutfak trendlerini yansıtan yeni modellerini sergileyecek… Her yıl sektörün yakından takip ettiği, global markaların yer aldığı ve yoğun ziyaretçi ilgisinin yaşandığı fuar da Silverline, uluslararası ödüllere sahip tasarımlarını ve yeni koleksiyonlarını sergiliyor olacak. 



Kurulduğu günden bugüne dünya çapında marka değeri oluşturmak için önemli adımlar atan ve bugün 5 kıtada 70'den fazla ülkeye ihracat gerçekleştirme başarısını yakalayan,RedDot Design Award,  Plus X Awardsve IF Product Design Award, Kitchen İnnovations , Design Turkey gibi prestijli ödül kuruluşları tarafından her yıl ödüllendirilen Silverline,markalaşma atağını hızlandırdı. Sektöründe yarattığı yenilikler ve geliştirdiği koleksiyonlar...