02 / 05 / 2024

2B Barış Projesi ümraniye

2B Barış Projesi ümraniye

Ümraniye'de imar, tapu ve mülkiyet sorunlarına ilişkin, Ataşehir Erdal Eren Kültür Merkezi'nde imar barışı bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan CHP Genel Sekreteri Mehmet Akif Hamzaçebi, önemli açıklamalarda bulundu.

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

Başbar Nüans konut projesi satışta! Yeni proje!

Başbar İnşaat tarafımdan inşa edilen Başbar Nüans konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Mersin Barış Mahallesi kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Mersin Barış Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahiplerinin yüzde 90'ını kentsel dönüşüm projesini onayladı. Barış Mahallesi kentsel dönüşüme girmek için gün sayıyor.

Van Gölü'ne 'yüzen otel' projesi onaylandı: 2 milyon liralık destek sağlanacak!

Van'da Edremit Belediyesi'nin turizm, istihdam ve mesleki unsurları içerisinde barındıracak olan 'Yüzen Otel' projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı.

Seferihisar Akarca Balıkçı Barınağı Projesi'ne onay!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde yapılması planlanan ve tartışmalara yol açan Akarca Balıkçı Barınağı Projesi'ne Cumhurbaşkanlığı'nca onay verildi.

Ankara-Ankara Projesi tüketici dava duruşması 7 Mayıs'a bırakıldı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara-Ankara Projesi tüketici davasının dün yapılan duruşmasında; davacıya bir sonraki celseye kadar imar barışı başvurusuna ilişkin beyanda bulunması için süre verildi. Bir sonraki duruşma 7 Mayıs 2019 tarihine bırakıldı...

Barış Demir Yolu ile İsrail ve Ürdün Körfez ülkelerine bağlanacak!

İsrail Ulaştırma Bakanı Yisrael Katz, Umman'da gerçekleşen Uluslararası Ulaştırma Konferansı'nda konuştu. Katz, İsrail, Ürdün ve Körfez ülkelerini birbirine bağlayacak 'Barış Demir Yolu Projesi'nin tanıtımını yaptı.

2B Barış Projesi'yle Ümraniye'nin tapu sorunu çözülecek!

Ümraniye'de imar, tapu ve mülkiyet sorunlarına ilişkin, Ataşehir Erdal Eren Kültür Merkezi'nde imar barışı bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan CHP Genel Sekreteri Mehmet Akif Hamzaçebi, önemli açıklamalarda bulundu.

2B ve Hazine'ye ait arazilerin satışı 20 milyar lira getirecek!

Hükümet, 2B taşınmazları ve Hazine'ye ait tarım arazilerinin kiralanması, satışına ilişkin barışla yaklaşık 20 milyar liralık gelir gelmesi hedefleniyor. 

Torkam E5 projesi metroyla beraber yaşamı kucaklayacak!

Florya-Sefaköy aksında yükselen Torkam E5 projesi, metro istasyonunu da içinde barındıracak..

İstanbul-İstanbul projesindeki 2B sorunu çözülüyor!

Yapı Kredi Koray GYO İstanbul-İstanbul projesi kapsamındaki 2B arsaların devralınmasına ilişkin tebligat hakkında açıklama yaptı.

Cadde54 projesi lansmanı 19 Ekim'de!

Geleneksel ve modern çizgileri içerisinde barındıran Cadde54; ofis, home-ofis, studio rezidans, çarşı ve cadde mağazaları ile Sakarya’nın vizyon projesi oluyor.

Ataşehir Hayvan Barınağı onay bekliyor!

Ataşehir Belediyesi'nin Ferhatpaşa bölgesinde kendi mülkiyetindeki arsada hayata geçireceği hayvan barınağı projesi, İBB'den onay bekliyor.

2B Barış Projesi ümraniye Haberi

2B Barış Projesi ümraniye

Ümraniye'de imar, tapu ve mülkiyet sorunları hakkında  imar barışı bilgilendirme toplantısı düzenlendi.  Ataşehir Erdal Eren Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya katılan CHP Genel Sekreteri Mehmet Akif Hamzaçebi, konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, devlet olmanın ilk şartının, o devlette mülkiyet ve tapu problemlerinin yaşanmaması olduğunu söyleyen  Hamzaçebi, "Eğer bir devlette köyden kente göç süreklilik arz ediyorsa, bu hareketlilik karşısında büyük kentlerde tapu sorunları ortaya çıkıyorsa ve vatandaşlar, yasalar karşısında yasaya aykırı davranan kişiler konumuna düşüyorsa ortada büyük bir sorun var demektir. Henüz Türkiye Cumhuriyeti bu konuda gerekli adımları atamamış, bu sorunları çözmek için gerekli düzenlemeleri yapamamış demektir" ifadelerini kullandı.

CHP olarak vatandaşla devlet arasındaki mülkiyet sorunlarının çözülmesi için bugüne kadar birçok projeye imza atttıklarını söyleyen...