18 / 05 / 2024

3. Alüminyum Teknolojileri

3. Alüminyum Teknolojileri

"3. Alüminyum Teknolojileri, Makina ve Ürünleri İhtisas Fuarı" 03-06 Ekim 2013 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi'nin 9-10-11 no'lu hollerinde gerçekleştiriliyor. Fuarın yanında 3. Alüminyum Sempozyomu da yapılacak!

Daniz Group Export İnşaat Turizm Cam Ve Alüminyum Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daniz Group Export İnşaat Turizm Cam Ve Alüminyum Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Koç tarafından kuruldu.

Eti Alüminyum, haddehane yatırımıyla cari açığı 350 milyon dolar azaltacak!

Cengiz Holding grup şirketleri arasında yer alan Eti Alüminyum, Konya'nın Seydişehir ilçesinde 3 milyar TL tutarında haddehane yatırımıyla cari açığın azaltılmasına 350 milyon dolarlık katkıda bulunacak.

Hurda alıp yatırım yapın! Hurda alüminyum fiyatları tavan yaptı! İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Hurda alüminyum fiyatlarının tavan yapmasıyla birlikte hurda neredeyse yatırım aracına dönüştü. İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abdullah Arıkan tarafından kuruldu.

Schafer’de 3 al 2 öde kampanyası hangi ürünlerde geçerli? İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Mutfak ürünleri markası Schafer, bir çok ürün grubunda avantajlı indirim fırsatları sunuyor. Birçok üründe indirime giden Schafer, ayrıca 3 al 2 öde kampanyası ile de cazip fırsatlar snuyor. İşte Schafer’in 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Rossmann’dan yüz maskelerinde 3 al 2 öde kampanyası! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Alman sağlık ve kişisel bakım ürünleri devi Rosmann’dan Eylül kampanyası. Garnier yüz maskelerinde 3 al 2 öde kampanyası ile daha bakımlı ve pürüzsüz bir cilde sahip olun. İşte 11 Eylül 22 fiyat listesi.

Alkan Alüminyum İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Alüminyum İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Fatma Alkan tarafından kuruldu.

Smt Alüminyum Limited Şirketi Kuruldu!

Smt Alüminyum Limited Şirketi bugün Başakşehir’de Samet Şeker  tarafından kuruldu.

Yılmaz Cephe Cam Alüminyum İnşaat Hırdavat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yılmaz Cephe Cam Alüminyum İnşaat Hırdavat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Ramazan Yılmaz tarafından kuruldu!

Aksoy Plus Alüminyum Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aksoy Plus Alüminyum Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da Sefer Aksoy tarafından kuruldu.

A101'de 27,5 Jant Alüminyum bisikletlerde büyük indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi

A101'de A101'de 27,5 Jant Alüminyum bisikletler "Aldın Aldın" kampanyasına dahil edildi. Peki 27,5 Jant Alüminyum özellikleri neler, fiyatı ne kadar? İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi

Rossmann’da bahar temizliği! Tüm temizlik ürünlerinde %50 indirim ve 3 al 2 öde fırsatı!

Rossmann Marketleri ‘Bahar Temizliği’ kampanyasıyla tüm temizlik ürünlerinde avantajlı fiyatlar sunuyor. Rossmann 9-29 Mayıs tarihleri arasında aynı markalı temizlik ürünleri alımında 2.si %50 indirimli. Ayrıca çöp ve buzdolabı poşetlerinde, temizlik malzemelerinde 3 AL 2 ÖDE kampanyası var. 

Yamaç Kimya İnşaat Alüminyum Makina Plastik Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yamaç Kimya İnşaat Alüminyum Makina Plastik Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Vedat Çiçek tarafından kuruldu.

3. Alüminyum Teknolojileri Haberi

3. Alüminyum Teknolojileri

TÜRKİYE, alüminyum sektörü için önemli bir üretim merkezi oldu. Bunda Aluexpo fuarlarının rolü çok büyük". ALUEXP02013 "3. Alüminyum Teknolojileri, Makina ve Ürünleri İhtisas Fuarı" 03-06 Ekim 2013 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi'nin 9-10-11 no'lu hollerinde gerçekleştiriliyor. Alüminyum sektörünün en önde gelen derneği TALSAD-Türkıye Alüminyum Sanayicileri Demeği tarafından da desteklenen ALUEXPO 2013 ihtisas Fuarı sektörün önde gelen uzmanlarıyla, yeni yatırımlar için Türkiye'nin potansiyel fırsatlarım değerlendirmek isteyen 31 ülkeden 150 yabancı firma ve farklı ülkeler ile işbirliği yapmak isteyen 159 yerli firmayı bir araya getiriyor 20.000 m: İık fuar alanında yaklaşık 8700 m: net stand alanında sergileme yapılacak olan ALUEXPO 2013 fuarına yerli ve yabancı 10.000 in üzerinde ziyaretçi bekleniyor. Fuar, dernekler üniversiteler ve sektörel yayınların da aralarında yer aldığı 43...