04 / 05 / 2024

3 duvarlı çatısız bina

3 duvarlı çatısız bina

BlacksmithSam ailesinden kalma binayı restore ettirmeye karar verdi. 1800'lü yılların başında yapılmış olan binada bir sorun vardı. Çatısı olmayan binanın 3 duvarı kalmıştı...

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emeklilere zam sözü! Emekli maaşlarına zam geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ikinci tur seçimlerden sonra piyasaların rahatlayacağını, ekonomide büyümenin devam edeceğini belirtirken, emeklilere de zam sözü verdi. Erdoğan, emekli maaşlarının artışına ilişkin gerekli adımların atılacağını söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den net yanıt! Dövizde ralli olması söz konusu değil!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati dövizle ilgili son zamanlarda ortaya atılanların gerçeği yansıtmadığını belirterek, seçim sonrası rallinin söz konusu olmadığını söyledi.

Philips Airfryer XXL HD9650/90 Avance Collection 7.3 lt Yağsız Fritöz kaç TL! Teknik özellikler neler?

Philips Airfryer XXL 7.3 lt Yağsız Fritöz geniş iç haznesi sayesinde minimum yağ ekleyerek çeşitli yemeklerin kısa sürede yapılmasını sağlar. Peki cihazın diğer özellikleri neler?

Yeni evlenecekler müjde! Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 Lt Yağsız Fritöz indirime girdi! İşte 17 Mart 2023 fiyat listesi 

Çeyiz düzecek çiftler, Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3,5 lt Fritöz yüzde 26 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki Xiaomi Carrefoursa'da ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? İşte detaylar..

BİM’de airfryer 3.099 TL’ye, 8 bölmeli dolap 679 TL’ye, yağsız fritöz 2.299 TL’ye düştü! 17 Mart 2023 fiyat listesi

BİM’in büyük yankı uyandıracak 17 Mart 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM’de airfryer 3.099 TL’ye, 8 bölmeli dolap 679 TL’ye, yağsız fritöz 2.299 TL’ye düştü. İşte 17 Mart 2023 fiyat listesi...

King KYF-25 Magic Fry Yağsız Sıcak Hava Fritözü en ucuza nereden alınır? 28 Şubat 2023 fiyat listesi 

King KYF-25 Magic Fry Yağsız Sıcak Hava Fritözü ,3,5 litre kapasitesiyle aralıksız 2 saat çalışma imkanı sunarak çeşit çeşit yemekler ortaya koyuyor.

Tefal Yağsız Fritöz Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor,özellikleri neler 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal Yağsız Fritöz Airfyer; 3 farklı pişirme programı sayesinde minumum yağ kullanarak maksimum lezzet ortaya koyuyor. Peki bu pişirme programları ne işe yarıyor?

Xiaomi Mi Smart Air Fryer Yağsız Fritöz en uyguna nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Sağlıklı yaşam sürdürmek isteyenler için yağsız fritöz pratik yemek yapma çözümleri ile ev hanımlarının mutfakta en büyük yardımcısı olma özelliğine sahiptir. Peki Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 lt Yağsız Fritöz nerede ne kadar? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Endonezya'da AVM'nin çatısı kasabaya dönüştürüldü!

Kalabalık nüfusun yerleşim sorununa çözüm bulmakta zorlanan Endonezya Jakarta'da alışveriş merkezinin çatısı kasabaya dönüştürüldü. 

Şişli'de gecekondunun çatısı çöktü!

Şişli'de yoğun yağış nedeniyle bir gecekondunun çatısında çökme meydana geldi. O sırada evde uyuyan İbrahim Dinç eşi, Vidan Dinç ve 3 aylık bebeği çöken çatının altında kaldı.

Erciyes Üniversitesi'nde inşaat halindeki kongre binasının çatısı çöktü!

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi yerleşkesinde inşaatı süren 6 katlı kongre merkezinin çatısında henüz belirlenemeyen nedenle çökme meydana geldi...

Kapalıçarşı'nın çatısına son kiremitler konuluyor!

Kapalıçarşı'da 3 aşamada gerçekleştirilecek restorasyonun çatı ve alt yapı çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. Kapalıçarşı'nın çatısında artık kırmızı kiremitler bulunuyor...

Tokyo'da marketin çatısına 17 villa inşa edildi!

Japonya'nın başkenti Tokyo'da süpermarketin çatısına 17 adet villa inşa edildi. Gökyüzüne uzanan villaların yapımı için 14 milyon TL harcandı.

3 duvarlı çatısız bina Haberi

3 duvarlı çatısız bina

İmgur kullanıcısı BlacksmithSam ailesinden kalma 1800'lü yılların başında yapılmış olan binayı restore ettirmeye karar verdi.






Ancak bir sorun vardı evin sadece 3 duvarı kalmıştı, binanın çatısı bile yoktu. Ailesinin daha büyük bir evde yaşamasını isteyen adam bu ev kalıntısını ailesi için rahat, sıcak ve lüks bir eve dönüştürmeye kararlıydı.