05 / 05 / 2024

3. Havaalanının danışman şirketleri kim

3. Havaalanının danışman şirketleri kim

İstanbul’a yapılacak 3. Havaalanı’nın danışmanlığını Seul Incheon ile Kopenhag Havalimanı üstlendi. Beş yıl sürecek bu anlaşma, 3. Havaalanı’nı küresel havacılık sektörünün en önemli çekim merkezi haline getirme hedefine yaklaştırdı.

135 bin emlak danışmanı dört gözle mesleklerinin yasalaşmasını bekliyor!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkan Hakan Akçam, Emlak Danışmanlığının yasalaşması için TBMM’ye sunulan kanun teklifine ilişkin açıklamalarda bulundu. Akçam 135 bin emlak danışmanının dört gözle mesleklerinin yasalaşmasını beklediğini belirtti.

Naci Görür, Murat Kurum'un danışmanı olacağı iddiasına yanıt: Bana rozet takamazsınız!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür'ün danışmanı olacağına yönelik gelen iddialara Görür'den ''Bana rozet takamazsınız'' açıklaması geldi.

Gayrimenkul danışmanından kötü haber: ‘Konutta eski fiyatları aramayın!’

Türkiye'de son zamanlarda artan kredi faizleri, emlak ve otomobil piyasasında belirgin bir durgunluğa neden oldu. Gayrimenkul Danışmanı Samet Hızalan ise fiyatların esnemek ve geri çekilmek zorunda olduğu belirterek, "Şaşalı günler eskide kaldı. Artık önceki fiyatları aramayın" dedi.

Emlak danışmanı nedir? Emlak danışmanın sorumlulukları nelerdir?

Yıllardan beri süregelen mesleklerden olan emlak danışmanlığı, günümüzde de rağbet görüyor. Gayrimenkul sektörünün önde gelen mesleklerinden olan emlak danışmanı olmak için bazı prensipler vardır. Peki emlak danışmanı nedir ve sorumlulukları nelerdir?  İşte emlak danışmanlığı ile ilgili merak edilen

Benzine büyük zam yolda! 3 gün sonra benzin fiyatları resmen fırlayacak! Araç sahipleri hemen bakın! 

Benzin fiyatlarında son dakika gelişmesi yaşanıyor. Benzine 4 Temmuz'dan itibaren büyük zam gelmesi bekelniyor. 3 gün sonra benzin fiyatları resmen fırlayacak! Araç sahipleri hemen bakın.

Altın sadece 3 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman! 

Analistlerden havalara uçuracak müjde az önce geldi. Altın 3 gün sonra bu seviyeyi görecek! Çeyrek, gram ve ons altın bu kadar olacak! Analistlerden flaş açıklama peş peşe geldi. Hemen bakmayan, bin pişman! 

Altın 3 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!

Herkes Ekim ayında olacakları merak etmeye başladı. Yatırımcıların sorularına yanıt olmak isteyen analistler, altının 3 gün sonra geleceği rakamı paylaştı. İşte altının 3 gün sonra geleceği seviye...

Altın 3 gün sonra bu kadar olacak! Analistler teker teker açıkladı! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!        

FED'in kararının piyasalar üzerinde etkisi tam gaz devam ederken, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı. Altın ve dolarda yaşanan hareketli hava bitmek bilmezken yatırımcılar sağını solunu şaşırdı. İşte altının 3 gün sonra geleceği seviye...

Altın 3 gün sonra bu kadar olacak! Analistler teker teker açıkladı! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!    

Altın piyasalarında meydana gelen düşüş sonrası, yatırımcıların aklı karıştı. Analistler altının 3 gün sonra geleceği rakamı açıkladı. Analistler teker teker uyardı. Hemen bakın, sonra pişman olmayın! İşte altının 3 gün sonra geleceği seviye...

FİFA 23 için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Steampowered’dan Ultimate sürüm alın 3 gün erken oynayın. İşte fiyatlar!

FİFA 23 için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Steampowered’dan Ultimate sürüm alanlar 3 gün erken oynayabilecek. İşte FİFA 23’ün 8 Eylül 2022 tarihli ultimate ve standart sürüm fiyatları!

Muhsin Danışman, Tek-Art İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Tek-Art İnşaat'ın ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Özlem Nazlı Arıkan'ın 3 Ocak 2022 taraihinde görevinden ayrılması sebebiyle yerine Muhsin Danışman'ın atanmasına karar verildi. 

RE/MAX Türkiye 3 bin 318 gayrimenkul danışmanı sayısına ulaştı!

RE/MAX Türkiye, Nisan ayında 160 kişiyi bünyesine katarak toplamda 3 bin 318 gayrimenkul danışmanı sayısına ulaştı.

Antalya Kaş'ın değeri 3. Havaalanı ile artacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3. Havaalanı ile Kaş’ın hem turizm değerinin artacağını söyledi.

3. Havaalanının danışman şirketleri kim Haberi

3. Havaalanının danışman şirketleri kim

İstanbul’a yapılacak 3. Havaalanı’nın danışmanlığını Seul Incheon ile Kopenhag Havalimanı üstlendi. Beş yıl sürecek bu anlaşma, 3. Havaalanı’nı küresel havacılık sektörünün en önemli çekim merkezi haline getirme hedefine bir adım daha yakınlaştırarak yeni yatırımların yolunu da açacak.


İstanbul’a yapılacak 3. Havaalanı yapan İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş., Güney Kore’nin başkent Seul’dan açılan kapısı Incheon Uluslararası Havalimanı İşletmesi ve Kuzey Avrupa’nın en önemli aktarma merkezlerinden Kopenhag Uluslararası Havalimanı ile danışmanlık hizmeti anlaşmasına imza attı. Önümüzdeki beş seneyi kapsayacak danışmanlık projesi; strateji ve iş planı geliştirme, insan kaynakları ve organizasyonel gelişim, deneme operasyonları aracılığıyla operasyonel hazırlık ve 2017’de planlanan açılışından sonraki ilk üç yıl yeni havalimanının operasyonu ile ilgili danışmanlık hizmetini içeriyor. 2014 senesinde 45.5 milyon yolcu ağırlayan Incheon Havalimanı ve 25.6 milyon...