05 / 05 / 2024

3. Havalimanı duty free açılış tarihi

3. Havalimanı duty free açılış tarihi

Üçüncü havalimanında dünyanın en büyük duty free kompleksi açılacak. Üçüncü Havalimanı işletmesi İGA, gümrüksüz satış mağazaları işletmesi için Alman Heinemann ve Türk ortağı Ünifree şirketi ile anlaşma imzaladı.

3. havalimanı inşaatı tam gaz devam!

İstanbul 3. havalimanında 90 milyon yolcu kapasiteli terminal binasında duty-free 100 bin kişilik alışveriş merkezi 18 bin araç kapasiteli otopark inşaatı yükselmeye başladı.

Lütfi Elvan'dan 3. havalimanı açıklaması!

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, 3. havalimanı ile ilgili 'bataklık' eleştirilerine Ordu - Giresun Havalimanı örneğiyle yanıt verdi. Elvan, ''Bıraksınlar bu kafayı. Biz denizin üzerine havalimanı yapıyoruz dedi.

3. Havalimanı projesinde yer alan tarihe geçer!

3. Havalimanı'nın ilk fazının bataklık olmayan kısımda inşa edileceğini söyleyen CMLKK ortaklığının CEO'su Yusuf Akçayoğlu, "Tarihe geçecek bu projede kim yer alacaksa o da tarihe geçer" dedi

3.havalimanı projesi tarihe geçecek!

3. Havalimanı'nın ilk fazının bataklık olmayan kısımda inşa edileceğini söyleyen CMLKK ortaklığının CEO'su Yusuf Akçayoğlu, "Tarihe geçecek bu projede kim yer alacaksa o da tarihe geçer" dedi..

3.havalimanı metro ihalesi 16 Ocak'ta!

3. Havalimanı'na yapılacak 70 kilometrelik metro ve 3. köprüden geçerek gelecek hızlı tren; Marmaray metrobüs ve mevcut metro hattına entegre olacak..

DHMİ'den 3. havalimanı açıklaması!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünden, İstanbul'a yapılacak 3. havalimanına ilişkin, 'Dört milyarı bataklık yutacak' şeklindeki iddiaların, tamamen gerçek dışı ve hayal mahsulü olduğu bildirildi.

3. Havalimanı 150 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'da yapımı süren 3. havalimanı inşaat alanını ziyaretinde, “Havacılık sektöründe üçüncü havalimanımız dünyanın merkezi olacak” dedi.

Lütfi Elvan: 3. havalimanımız dünyanın merkezi olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'da 3. havalimanını bölgedeki bataklığı ıslah ederek inşa ettiklerini belirtti, " 3. havalimanımız dünyanın merkezi olacak " dedi.

3. havalimanı inşaatında 30 bin işçi çalışacak!

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, gazetecilerle birlikte 3. havalimanının bataklık alan olduğu iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları cevapladı. Bakan Elvan yaptığı açıklamada '"Şuana kadar 750'nin üzerinde sondaj yapılmıştır." dedi..

3. havalimanı yapılmazsa şu an uçan sektör yok olur!

İstanbul’un 3. havalimanı inşaatına CEO olarak transfer olan Yusuf Akçayoğlu "Böyle bir mega havalimanı havacılık endüstrisinin olmazsa olmazı. Yoksa THY'nin büyümesini engellemiş olursunuz. Bu onu takip eden özel havayollarının da yok olması demek" dedi.

3. havalimanı milli mesele şart değildi demek haksızlık!

Daha önce Katar havalimanını hayata geçiren Yusuf Akçayoğlu, 3'üncü havalimanı inşaatına CEO olarak transfer oldu. Akçayoğlu’yla ‘3. havalimanı şart mıydı’ polemiğinden, çevre hassasiyetine kadar her şeyi konuştuk.

İki katlı uçaklar 3. havalimanı ile devreye girecek!

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, “Ayrıca ‘wide body’ denilen iki katlı geniş gövdeli uçak da almak istiyoruz. Niyetimiz 3. havalimanı ile birlikte bu uçakları devreye sokmak” dedi

3. köprü ve 3. havalimanı arsa fiyatlarını artırdı!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, ulaşım alanındaki mega projelerin konut sektörüne getirdiği hareketliliğe işaret etti. Durbakayım, 3. köprü ve 3. havalimanı arsa fiyatlarını artırdığını söyledi...

3. Havalimanı duty free açılış tarihi Haberi

3. Havalimanı duty free açılış tarihi

Yapımı devam eden üçüncü havalimanında dünyanın en büyük duty free kompleksi açılacak. Üçüncü Havalimanı işletmesi İGA, gümrüksüz satış mağazaları işletmesi için Alman Heinemann ve Türk ortağı Ünifree şirketi ile anlaşma imzaladı. Henimann ve Ünifree, toplam 25 yıllık iş birliği kapsamında, Üçüncü Havalimanı'na 120 milyon Euro yatırım ile dünyanın en büyük duty free kompleksini yapacak.İmza törenine işletmeci İGA şirketinin ortakları Cemal Kalyoncu, Nihat Özdemir, Naci Koloğlu, Mehmet Cengiz ile Heinemann tarafından şirketin sahibi Claus Heinemann, Unifree'nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kerem Üstünkaya, Cüneyt Çilingiroğlu ile Naci Sipahioğlu imzaladı.


'CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK YATIRIMI'

İGA Yönetim Kurulu Üyesi ve Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Kdv dahil 26 milyar euroluk yatırımla Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımını hayata geçireceklerini söyleyerek, "İstanbul'a dünyanın en büyük...